Lisa Laugen

niende i femte

  • Skrevet 09.05.2011 klokka 17:30
  • Kategori: Blogg

Hei!

Sitter inne i finværet med en bedøvd tunge som snart kveler meg. Koslig! Etter skolen i dag hadde jeg tannlegetime, og måtte båre denne gangen også. Hadde egentlig tenkt å vært skikkelig grei å tatt vakten til Lise som er syk, men etter å sett meg i speilet for å prøve å si ''liten, medium eller stor meny'' og hørtes ut som en idiot av en flodhest (eller noe) fant jeg fort ut at hun måtte finne noen andre. 

 

Mamma spurte meg forresten om hva vi skulle finne på i sommerferien. Plutselig kom hun opp med den geniale ideen om å gå lange turer og klatre i jotunheimen(?). Hah, det er iallefall det siste jeg skal bruke sommerferien min på! Jeg for min del holder meg til harry turer og paraplydrinker.

 

Nå skal jeg ut å nyte solen og kaste vannbalonger på plagsomme småsøsken, love it! 

09.05.2011 kl. 18:24
Va itj nå Elin lår d der nei! :O

(håråt)

Renaterandom

09.05.2011 kl. 22:07
Pappa vil ha med med til Strynefjellet... Skal vi lage ei Facebook-gruppe mot fjellturer som ikke inkluderer paraplydrinker? Blir bestemor på Sunnmøre, en tur til Spania og hytta på meg. :- )

Kast en ekstra stor ballong på Mads fra meg!

LOL

10.05.2011 kl. 20:24
elin som har håråte fota
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits