Lisa Laugen

Oslo for helgen

  • Skrevet 02.06.2012 klokka 23:23
  • Kategori: Utveksling

Da er jeg endelig fremme i Oslo, etter en veldig lang biltur på 7 timer (!!). Akkurat  nå sitter jeg hjemme hos tanten og søskenbarna mine i Kjelsås og har en veldig koslig lørdagskveld. Det blir ofte lenge mellom hver gang siden vi bor så lang unna hverandre, derfor er det alltid like hyggelig å treffes.

I morgen skal jeg på et informasjonsmøte med utvekslingsselsakpet jeg skal reise til Spania med. Gleder meg masse og er veldig spent på de jeg evt. kommer til å reise sammen med og hvordan det vil bli for meg der nede med tanke på skole, fritid, familier osv.

Møtet begynner klokken 12 i morgen og varer til klokken 17, så det blir en lang dag. Jeg reiser også med flyet hjem i morgen kveld og kan vel trygt si at jeg må forbrede meg på et par timer ventetid på Gardermoen på grunn av vekterne som streiker... Synes dette er så sinnsykt irriterende, men slik er det!

God natt ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits