Lisa Laugen

Ukjent og alene i storby

  • Skrevet 12.12.2012 klokka 23:34
  • Kategori: Utveksling

Hei!

Nå kom jeg nettopp inn døren etter en veldig ubehagelig situasjon.. For en og en halv time siden dro jeg fra et kjempekoselig cafébesøk med Laura og Jorge. Jeg bestemte meg for å ta bussen hjem siden jeg var litt kald, så jeg tok linje nummer 3, men den som gikk i motsatt retning av huset mitt fordi jeg trodde at bussene med samme nummer gikk i "sirkelig" slik at alle bussene med nummer 3 passerer huset mitt, men nei.. 

Etter å ha sittet på bussen en god stund stoppet den på en ukjent plass og jeg fikk beskjed om at jeg måtte gå av fordi linjen stoppet her. Jeg gikk av og hadde ingen anelse om hvor jeg var. Fikk litt panikk i det jeg tok opp den spanske mobilen min og oppdaget at den var tom for strøm i det jeg skulle ringe vertsmor. Jeg merket fort at det var et litt "skittent" sted med lite folk i gatene. Siden jeg ikke fant noen skilt eller noe som jeg kunne orientere meg med tenkte jeg at jeg måtte spørre noen om hjelp, men de eneste jeg møtte på var gamle fjuskete alkoholikere som jeg ikke en gang turte å se på. I det jeg fikk øye på en taxi og prøvde å vinke slik at den skulle komme å plukke meg opp, mistet jeg iphonen min i bakken så den knustes. Taxien så meg heller ikke og svingte inn i en annen gate. Jeg fant en liten butikk hvor jeg gikk inn og fikk skrevet ned gateadressen og deretter lette jeg etter en telefonkiosk slik at jeg fikk ringt en taxi. 

Da taxien kom ble jeg fortalt at jeg nettopp befant meg i Alicantes farligste område.. Jeg var helt skjelven og befant meg faktisk hele 20 minutter med bil unna huset mitt, heldigvis gikk alt bra, men veldig ekkelt å tenke på i ettertid. Hva om jeg ikke hadde hatt mynter til å betale en samtale i telefonkiosken, eller hva om jeg ikke hadde kunnet såpass god spansk til å bli forstått? Følte meg veldig hjelpesløs da jeg fant ut at mobilen var tom for strøm, men det ordnet seg. Heldigvis! 

Her er noen bilder fra tidligere i dag :-)

Gooood natt!

Charlotte H.Edvardsen

12.12.2012 kl. 23:41
Huff :/ Kjedelig når man kommer på feil plass :( Bra det ordnet seg til slutt :)

idaoolsen

13.12.2012 kl. 10:22
Oi herregud! Bra du kom deg hjem igjen da, skummelt! Huffameg. Bra det årna seg til slutt da :) Fine bilder!
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits