Lisa Laugen

Cosas muy buenas

  • Skrevet 13.12.2012 klokka 17:53
  • Kategori: Utveksling

En av de beste tingene med å være utvekslingsstudent er alle de nye menneskene man blir kjent med. Jeg har i det siste oppdaget at jeg har lært så utrolig mye om meg selv på disse tre månedene jeg har bodd her nede. Jeg har på en måte funnet ut mye mer om hvem jeg er som person og mine verdier. Etter å ha pratet og blitt kjent med så mange nye personligheter har jeg lært å sett ting fra andre sider og på en måte blitt mer oppmerksom på det som foregår i rundt meg og hvordan ting ses fra andre personers synspunkter. Jeg har også blitt en mer reflektert person. Tenker mye mer over hvilke signaler jeg sender ut ved ting jeg gjør og tenker generelt mer over min egen adferd.

Jeg har egentlig aldri vært noe spesielt kresen i matveien før, men har alltid vært litt redd for å prøve ut nye ting. Etter jeg kom til Spania, hvor jeg har måttet prøvd ut mye nytt som vi ikke er så vandt til i Norge har jeg faktisk lagt i fra meg den uvanen. Jeg hadde for eksempel aldri smakt reker før jeg kom hit, jeg.. Men det var jo faktisk kjempe godt! Man går glipp av veldig mye om skal dømme det før man har smakt på det, og nå har jeg absolutt ingen problemer i det heletatt når det gjelder å prøve ut nye ting. Noe som er veldig positivt :-)

Er faktisk veldig stolt over de små positive forandringene som har sjedd bare på tre måneder, og det var akkurat dette som var noen av målene jeg hadde satt meg før jeg dro. Jeg vil bare si at til alle dere som har tenkt å dratt ut å reise andreåret på videregående at det er så absolutt verdt det. Vi begynner vel å nærme oss søknadsfrister snart, men iallefall hvis du enda vurderer det: Man lærer så sinnsykt mye både om seg selv og andre ting og det er virkelig et år som man kommer til å tenke tilbake på og være veldig stolt over! 

Har du vært på utveksling, eller ønsker å dra?

rebeccamdb

13.12.2012 kl. 18:44
Så utrolig heldig du er som får være utvekslings sdudent! :D

Linn Annie

14.12.2012 kl. 00:01
Jeg skal til Spania på utveksling om to år :-)

Lisa Laugen

14.12.2012 kl. 15:00
Linn Annie: Så spennende! Gled deg masse og lær deg masse spank før du drar! :-)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits