Lisa Laugen

Perfekt

  • Skrevet 22.12.2012 klokka 00:07
  • Kategori: Utveksling

Goood kveld ♥

Åh, det siste døgnet har vært perfekt! Hjemreisen min startet klokken fire da flyet fra Alicante var littl forsinket. Uansett,  da jeg kom til Oslo rakk jeg ikke flyet til Trondheim, men fikk byttet til et nytt en time etter så det ordnet seg. Etter den lange reisen ble jeg møtt av familien på flyplassen, noe som var helt sinnsykt godt! Ikke nok med det, men da jeg kom hjem og skulle gå opp med sakene mine på rommet mitt hoppet verdens beste jenter fram og ropte surprise eller noe, husker faktisk ikke mye fra det øyeblikket. Ble skikkelig skremt, sjokkert, overrasket, glad,  lykkelig og ja, alt på en gang. De hadde iallefall laget deilig mat til jeg kom hjem, og det var ubeskrivelig å treffe alle sammen igjen!

I dag var det veldig godt våkne opp i min egen seng og til en delig frokost med mamma og pappa. Senere dro jeg og mamma til byen for å kjøpe de siste julegavene, og for å  besøke bestemor, veldig godt å se henne igjen også! Nå skal jeg bare se film med familien og så drar vi til Trondheim i morgen for familiekaffe og enda mer kos, iiih ♥

Ha en fortsatt fin kveld fine dere ♥

Karen Urke Olaussen

22.12.2012 kl. 15:26
ååh, en venninne av meg kommer hjem fra Frankrike i dag, og hun gleder seg vilt mye til å komme tilbake!! Hun sier at julen i norge er helt ubeskrivelig deilig å komme hjem til når man ikke har vært hjemme på et halvt år! Man setter plutselig så veldig pris på livet her hjemme i Norge, og hun sier også at det kommer til å bli veldig vanskelig å dra ifra Norge igjen..

Du får ha en utrolig fin og avslappende ferie her hjemme i kalde, lille Norge!! Velkommen hjem :)

Lisa Laugen

26.12.2012 kl. 12:09
Karen Urke Olaussen: Det er så sant som hun sier! Tusen takk for det og god jul til deg også <3
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits