Lisa Laugen

Weekend

  • Skrevet 13.01.2013 klokka 21:46
  • Kategori: Utveksling

Hei dere! 

Nå har jeg ikke vært veldig flink med å oppdatere bloggen, men det er mest fordi jeg ikke har hatt så veldig mye å blogge om.. Da jeg kom tilbake til Spania ble jeg syk og var på skolen bare to dager denne uken så har ikke hatt den beste starten, men nå er jeg iallefall någenlude frisk igjen og starter på et nytt treningssenter i morgen, noe jeg ser veldig fram til! Denne helgen har gått kjempe fort, jeg og Laura dro i en bursdagsfest på fredag og hadde det veldig gøy. Bursdagsvertene hadde leid et utested og det var free bar.. haha, så ja, vi koset oss! Lørdagen gikk med til en treningsøkt og kosekveld og i dag har vi bare gått rundt i fineste Alicante og tatt masse bilder og koset oss på café. Stina har vært i Madrid denne helgen og blitt frastjålet mobil og det som er stakkar.. Gleder meg til å se deg igjen i morgen pupii ♥

Trodde det skulle bli skikkelig vanskelig å dra tilbake igjen siden jeg hadde tidenes beste ferie i Norge, men det var faktisk ikke så ille som jeg trodde og jeg har det veldig fint her nede nå for tiden. Alt er mye enklere nå og tanken på at vi begynner å gå mot vår og sommer gjør meg lykkelig. Jeg har så mye å se fram til siden vi har planlagt en del turer, blandt annet til Madrid, Valencia osv. Glede!

Her er et bildedryss fra denne helgen!

Ha en fortsatt fin kveld ♥

Pen du er ^^

Lisa Laugen

13.01.2013 kl. 23:27
Martine Kristine: Åh, tusen takk :D

Renate

14.01.2013 kl. 18:43
Åååååååh, gled dæ te Madrid! Den byen e så koselig. :-)

Lisa Laugen

14.01.2013 kl. 21:53
Renate: herlig!!! Glede mæ masse :D

m

17.01.2013 kl. 18:18
Hvor har du kjøpt den lilla toppen ? :)

Lisa Laugen

17.01.2013 kl. 20:15
m: På H&M til 99,- :-)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits