Lisa Laugen

En typisk matdag

  • Skrevet 06.03.2013 klokka 17:35
  • Kategori: Utveksling

Hei!

Tenkte å skrive et innlegg om en typisk matdag for meg, da jeg har fått noen spørsmål om det fra dere lesere. Det er ikke noe veldig hokkus pokkus i det heletatt, men etter at jeg kom til Spania har jeg begynt å spist sunnere og blitt mer opptatt av generelt mat og kosthold.

♥ Til frokost sørger jeg for å få i meg både proteiner, karbohydrater og fett. Jeg har kuttet ned på karbohydratene i det siste, men litt hver dag må man ha og da spiser jeg det helst på morgenen og til lunsj, fordi om man spiser karbohydrater på kvelden blir det lettere gjort om til fett iløpet av natta enn hva det vil gjøre på dagen. Iallefall, jeg har tre favorittfrokoster:

Kornblanding med tørket frukt, soja melk og kanel på toppen, gresk yoghurt med frukt og nøtter eller to knekkebrød med en halv avokado, to skiver skinke med tomat på toppen. Jeg drikker også alltid en kopp kaffe/grønn te, spiser en frukt og tar kosttilskudd før jeg er good to go!

♥ Til mellommåltid på skolen spiser jeg enten en proteinbar, drikker en proteinshake eller bare en frukt. På skolen tar jeg også alltid med meg en litersflaske med vann som jeg sørger for å drikke opp før jeg går hjem.♥ Når jeg kommer hjem fra skolen er lunsjen alltid klar. Vertsmoren min er som nevnt tidligere veldig opptatt av mat og kosthold og ordner alltid sunn og god mat. Det går som oftest i ris, pasta, couscous eller linser med enten kylling/kalkun/fisk og alltid masse forskjellige grønnsaker eller salater. Spiser også alltid en frukt til "dessert". Har desverre ingen bilder av middager, men det får bare være, haha!

♥ Før trening drikker jeg en sukkerfri Redbull og tar et treningstilskudd som heter Rapid Burn og fåes kjøpt hos proteinfabrikken. Rett etter trening spiser jeg alltid en banan fordi den inneholder raske karbohydrater og energi som gjør at kroppen ikke fortsetter å bryte ned musklene etter trening. 

♥ Til kveldsmat spiser jeg enten kokte grønnsaker eller en salat med kylling, laks eller et egg og så drikker jeg en kopp med grønn te før jeg legger meg. 

smexymaja

06.03.2013 kl. 19:53
Naamm :-))

G

06.03.2013 kl. 23:11
Såååå stolt av dæ!

Lisa Laugen

07.03.2013 kl. 13:39
G: Åh, beste <3
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits