Lisa Laugen

Spansk-norsk aften

  • Skrevet 02.03.2013 klokka 12:11
  • Kategori: Utveksling

God lørdagsmorgen ♥

I går hadde vi middagsbesøk av min noske familie (Mamma, Mads og Martine) her i mitt spanske hjem. Vertsmor disket opp med paella som falt  i smak hos alle sammen, sett bort fra at Mads og Martine var litt skeptiske på rekene og blåskjellene, haha, men det gikk bra. Deretter gikk kvelden med på dessert, kaffe og vin og plutselig var klokken rundt elleve og tiden var inne for å dra tibake til leiligheten for Mamma, Mads og Martine sin del siden de skulle veldig tidlig opp i dag for å ta flyet hjem. Selvfølgelig veldig trist at denne uken har gått så alt for fort, men jeg er veldig glad for at de i det heletatt kom for å besøke meg da!

Huff, det er så kjedelig å legge over bildene og starte å blogge når man ser at det bare er to bilder fra det man skal blogge om.... Jeg glemte visst helt av kameraet i går ser det ut som, så dere får nøye dere med dette ene som ble bra :) Anne til høyre på bildet er en norsk dame som har bodd her i en uke nå, kjempe koselig dame! Oskar var også med på middagen, men der da bildene ble tatt..

Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen, jeg skal bare slappe av og ta meg en treningsøkt om ikke alt for lenge! See you soon ♥

Jennor

02.03.2013 kl. 12:21
lisalaugen: Fin blogg :)

Lisa Laugen

02.03.2013 kl. 12:23
Jennor: Tusen takk :)

smexymaja

02.03.2013 kl. 12:42
fine bilder :-))

Lisa Laugen

02.03.2013 kl. 12:48
smexymaja: Takk for det :)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits