Lisa Laugen

Påskeferie

  • Skrevet 28.03.2013 klokka 23:12
  • Kategori: Utveksling

Hei!

Herregud, jeg har ikke blogget på over to uker, noe som skyldes ren og skjær latskap. Beklager for det, nå er jeg iallefall her og blogger fra Tarragona, hjembyen til vertsmor som ligger en time utenfor Barcelona. Moren til verstmoren min bor her, så det er hun vi er her i hovedsak for å besøke. Hun er 85 år og holder seg utrolig godt, er supersøt og snill og jeg har allerede blitt glad i henne, haha. Vi dro hit på tirsdag og skal være i en uke, så langt har det gått veldig bra og de har vist meg så utrolig mange nydelige plasser. Helt sykt hvor mange fantastike, fine små plasser det finnes.

I dag dro jeg og vmor en tur til stranden og sentrum av Tarragona med en venninne av henne. Vi har kost oss masse, tatt mange fine blider, spist chinese etterfult av deilige kaker, wii :D 


Den ene tingen som plager meg er at vi ikke har internett i leiligheten og det tærer på humøret, haha.. Neida, eller jo jeg er faktisk avhengig. Akkurat nå sitter jeg på en skitten bar hvor jeg endelig fant internett, blant marihuanarøyk, øl og svettelukt.. Jepp, jeg er i Spania! Haha, men hva gjør jeg ikke for internett? 

Nok om det, det var sinnsykt godt med ferie nå og i dag er det bare 65 dager til jeg flytter tilbake til Norge. Det er sykt det, tiden har flydd, men før den tid får jeg partybesøk av Ada og Live i Mai, ser for meg at det blir vilt! Gleder meg masse :D

Ha en fin påskeferie alle sammen, så håper jeg at jeg får postet flere innlegg før jeg drar hjem! Nusssnusss ♥

Julie Sævik

28.03.2013 kl. 23:18
ÅH HERLIG

idaoolsen

28.03.2013 kl. 23:49
Så utrolig hærlig! :D Kos deg masse masse! Kjempe fine bilder :D

Lisa Laugen

01.04.2013 kl. 17:50
idaoolsen: Takk for det :)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits