Lisa Laugen

Siste dag i Tarragona

  • Skrevet 01.04.2013 klokka 21:23
  • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag er siste dagen her i Tarragona, fordi i morgen reiser vi tilbake til Alicante. Gleder meg til å se igjen Stina og Laura, og ikke minst til å reise tilbake til varmen. Her i oppe i nord-spania er det mye kaldere enn i Alicante, så det blir godt. Og så er så deilig å tenke på at vi har enda en uke påskeferie her i Spania, wii :D

Iallefall, på lørdagen dro vi ned til sentrum av Tarragona igjen fordi det var mye vi ikke rakk å se på torsdagen som jeg blogget om i forrige post. Det er så alt for mye fint å se her, og jeg elsker virkelig å gå i de gamle, små spanske gatene. Så hyggelig! De viste meg rundt i den gamle delen av Tarragona, samt en katedral (som jeg har klart å slettet bildene av) og mange andre fine plasser. 

I dag er det helligdag her i catalunya hvor Tarragona, Barcelona osv. ligger. Alle kjøper ei "mona" som det heter som er en kake pyntet med figurer og fjær, så i dag etter middagen koset vi oss med det og kaffe. Nammi, den var kjempe god! Men nå er jeg alt for lei av kaker og søtsaker og gleder meg til å komme hjem til rutinene og trening igjen, men har hatt en veldig fin påskeferie her :-)

Blogges fra Alicante ♥

Ane

01.04.2013 kl. 23:53
God påske snuppa!

Madeleine

04.04.2013 kl. 16:56
Vakre bilder!

Tanja

04.04.2013 kl. 19:00
Heisann! Ellevillt lekker blogg. Merker du ikke bare blogger fordi du må, men fordi du vil. Da blir det gøyere å lese! Tidligere blogget jeg, men det kom stygge kommentarer at jeg måtte bare slutte. Det må ikke skje med deg! Da vinner de teite. Men jeg har noe til deg :-P! Jeg ble akkurat med i en sykt bra konkurranse hvor du kan vinne en iPad mini. Jeg har utrolig lyst på en, så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Prøv da vel!

Andrea

08.04.2013 kl. 23:19
Så koselige bilder :D

Lisa Laugen

09.04.2013 kl. 19:49
Andrea Marie: Hihi, tusen takk :D
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits