Lisa Laugen

Helloooo

  • Skrevet 09.04.2013 klokka 20:57
  • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Kom nettopp hjem fra trening og tenkte jeg måtte ta meg tid til å oppdatere bloggen nå som jeg hadde muligheten! I dag har jeg løpt samt deltatt på en spinningtime, og sitter nå avslppet med ansiktsmaske og en kopp te, hverdagsgleder. Her er forresten treningsmusikken jeg hører på nå fortiden:

Denne uken begynte vi på skolen igjen etter påskeferien og det var egentlig het greit fordi i morgen er siste dag igjen før langhelg. Det er helligdag på tordag og det er en tradisjon at alle som bor i Alicante (de som vil iallefall) samles og går sammen til San Juan som er et sted litt utenfor Alicante. Mens vi går skal vi ha med oss drikke som vi drikker på veien, og så fortsetter festen på stranda i San Juan. Haha, spanjoler ♥ Det høres iallefall veldig morsomt ut, så jeg gleder meg!

I helgen som var farget jeg foresten håret brunt, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gjorde det heller. Jeg var lei av at fremmede snakket til meg på engelsk, men det var ikke verdt å gå så drastisk til verks med problemet... Tenker jeg skal ta noen lyse striper etterhvert så ordner det seg sikkert! Jeg og Stina dro ut denne helgen også og det var fult av folk i partygata, så det var kjempe gøy. Og nå gleder jeg meg bare helt sinnsykt til å få besøk i mai, har så mye å se frem til :D

Ha en fortsatt fin kveld!

11.04.2013 kl. 22:16
Herregud hvor nydelig du ble med den hårfargen! Kledde deg virkelig godt

Lisa Laugen

11.04.2013 kl. 22:22
Anonym: Tusen takk! <3

Ane

23.04.2013 kl. 01:55
Håret ditt vart superfint!!

Lisa Laugen

23.04.2013 kl. 10:01
Ane: awii, takk snuppa <3
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits