Lisa Laugen

Santa faz

  • Skrevet 22.04.2013 klokka 10:08
  • Kategori: Utveksling

Hei dere!

De siste to ukene har jeg bare ungått bloggen fordi jeg har har så mye å blogge om at jeg ikke har orket å starte, men her kommer et innlegg fra Santa faz (torsdag i forrige uke).  Santa faz er en helligdag i Spania, hvor tusenvis av mennesker som bor i Alicante går til San Juan som ligger 10 km utenfor. Det er opprinnelig en pilegrimsgang, men i senere tid har ungdommer gjort det til en vane å dra med seg store handlevogner stappet full med alkohol som vi drikker på veien og når vi kommer fram. 

Vi sto opp tidlig på morgenen og var klare for å starte klokken 9. Med et par innabords, stekende sol og tusenvis av gale spanjoler må jeg si det ble veldig god stemning etter hvert og vi kosert oss kjempe masse! Vi har faktisk planer om å dra ned til hit til santa faz neste år også :)

Sa vi kom fram til stranda i San Juan etter å ha gått i tre timer, spiste vi lunchen vi hadde med oss og festen fortsatte der. Traff masse nye mennesker og hadde det bare kjempe bra! :DPå slutten av kvelden var det søppel og dritt så langt øyet kunne se og jeg overdriver ikke. Klokken seks var det på tide å dra hjem, så vi tok bussen hjem til Alicante og avsluttet en bra dag på Mc Donalds. Det som var veldig deilig var at vi fikk fri neste dag fordi det var dagen etter santafaz, så da ble det langhelg på oss! 

Lørdagen samme helg dro jeg til El Campello sammen med Stina, Laura og fem andre spanjoler for å spise lunch osv. Det var veldig hyggelig, senere på kvelden dro jeg ut sammen med Marianne fra Norge og venninnen hennes som var på besøk. Ååh, det var koselig ♥ Fine jentene!Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits