Lisa Laugen

Una vaina loca

  • Skrevet 05.05.2013 klokka 14:08
  • Kategori: Utveksling

Hei dere og god søndagsmorgen!

De siste to ukene har for min del gått i ett kjør og jeg har koset meg masse og hatt det utrolig bra. Forrige helg dro vi til San Vicente på et dubstep-party og vi hadde det utrolig gøy, etter festen dro jeg for å sove hos Marianne og jeg tror ikke vi var hjemme før klokken åtte på morgenen, haha.Hele forrige uke hadde vi dårlig vær med regn og haggelstorm, og tiden gikk vel egentlig bare med på skole og trening. Jeg og Marianne ble litt facinerte av haggelkulene, se så store!! Stakkar de som var ute i gata sier bare..

På onsdagen hadde vi fridag her også som vi har i Norge, så på tirsdagen dro vi ut for å ta en øl og se fotballkamp. Sett bort fra at jeg har null interesse for fotball så hadde jeg det bra jeg, iallefall da jeg fikk dratt med meg Alexia for å spise kebab etterpå, haha. På fredagen dro vi ut for å feiere bursdagen til Alexia, vi dro først for å spise for så å dra til partygata og fortsatte der. Det var masse folk ute og nesten fult i alle barene, så det ble en veldig bra kveld til slutt.


På lørdagen våknet jeg til nydelig vær så jeg og Stina startet dagen med en times joggetur på strandprominaden og avsluttet i bassenget i hagen min, perfekt start på dagen med andre ord.

 

I går kom også venninnene til Laura ned hit til Alicante, og det var supergøy å endelig få møtt de. Så koselige og gode jenter. Senere på kvelden dro vi ut alle sammen og gårsdagen var så bra!! Hadde det kjempe gøy og det var bare råbra stemning. Dette er Annika og det som var så morsomt med å møte henne var fordi helt siden jeg og Laura ble kjent har jeg blitt fortalt at vi har akkurat samme personlighet og væremåte, noe som stemmer veldig bra. Haha, åh disse jentene er seriøst herlige og jeg gleder meg masse til å dra til Finland for å besøke de senere! Wii :)

Og sist men ikke minst, det at Ada og Live kommer ned hit i morgen gjør meg så glad at jeg har ikke ord. Skal dra til flyplassen for å hente disse tuppene i firetiden i morgen, men jeg må innrømme at jeg er bittelitt bekymret for hvordan det kommer til å gå når dum og dummere skal bevege seg alene i Alicantes gater mens jeg er på skolen.... Hahahah, neida, det går bra. Gleder meg masse masse masse ♥

Mathias Folke Nordby

05.05.2013 kl. 14:11
Stilige bilder da, Ha en fin Søndag :) !

Marte

20.05.2013 kl. 12:37
Ser ut som du koser deg!

21.05.2013 kl. 02:56
Hei :D

jeg skal på utveksling nå til sommeren, og har veldig lyst å skrive blogg gjennom utvekslingsåret. Men jeg har ikke peiling på bloggdesign og header osv. Så jeg lurte på hvordan du har fått din blogg så fin? Og fått så fint design? :)

Blir veldig glad for svar.

Lisa Laugen

21.05.2013 kl. 16:57
Anonym: Hei! Åh, så spennende. Hvor skal du? :) Jeg har fått tilsendt headere på www.headerplease.no og designet mitt er et gratisdesign jeg fant ved å google "gratisdesign".

21.05.2013 kl. 18:22
Jeg skal faktisk til Alicante jeg også :D

tusen takk! :D
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits