Lisa Laugen

Besøk og kos

  • Skrevet 29.05.2013 klokka 12:57
  • Kategori: Utveksling

Hei! 

Wow, mai-måneden har bare fløyet forbi og jeg har hatt "the time of my life" uten tvil. I starten av mai fikk jeg besøk av Ada og Live som var her i fem dager, og jeg kan trygt si at det var fem perfekte dager for åh, som vi koset oss! Venninne til Laura var jo her samtidlig så vi dro blandt annet på båttur sammen alle jentene, festet, spiste gode middager sammen og alle bare klikket så utrolig godt. Nei, det var bare en super digg uke som må gjentas ♥ Båtturen gikk til Tabarca som er en øy 50 min utenfor Alicante. Der koste vi oss med piknic og god drikke på stranden i stekende sol :DPå fredagen dagen før Ada og Live dro hjem kom Jesper, Torstein og Bendik nedover og ble med ut i Alicante. Vi startet på hotellet til Ada og Live, senere kom også Stina og Laura og vi hadde det bare kjempe bra alle sammen. Lørdagen dro Ada og Live hjem, mens jeg ble med guttene videre til huset til Jesper og var sammen med de i fire dager. Hadde det veldiog morsomt sammen med de, herlige gutter!

 

En av dagene dro vi til Terra Natura som er en dyrepark. Jeg ble blandt annet tatt med opp på et sjøløveshow...  

Hadde forresten med oss tidenes turist:

På søndag kveld kom Mads og Håkon nedover fordi jeg kommer til å trenge en ekstra koffert når jeg drar hjem.. Haha, de skal iallefall være her til lørdag og ta sammen fly som meg hjem. Veldig koselig ♥

 

beate fredriksen

29.05.2013 kl. 13:08
Hei,hei.-)titter bare innom og vil ønske deg en fin dag.-)Kom gjerne og ta en titt innom bloggen min:-)Har lagt ut masse" gjør det selv" inspirasjon:-))

Fine bilder:-))

Lilli

29.05.2013 kl. 13:52
Så koselig da :)

Kristin Strøm

30.05.2013 kl. 19:55
så sinnsykt herlig ut!!
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits