Lisa Laugen

It's not just a year in a life, it's a life in a year

  • Skrevet 30.05.2013 klokka 12:00
  • Kategori: Utveksling

I går var siste skoledag og jeg fikk bekreftelsen på at jeg har bestått skoleåret. En veldig god følelse! Samtidlig er det veldig rart å tenke på at jeg skal dra hjem om to dager og at utvekslingsåret mitt allerede er over. Det har vært et utrolig lærerikt og fint år, med opplevelser som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. Det skal nok bli veldig trist og vanskelig å dra i fra folket jeg har blitt kjent med, livet her og ikke minst vakreste Alicante i seg selv. Jeg skal jo selvfølgelig resie tilbake, men det er noe med det å bo i Spania som inspirerer meg veldig mye!

Jeg har forandret meg mye og synes selv at jeg er mer selvstendig, ansvarlig og takknemlig enn hva jeg var før jeg dro. Jeg har opplevd veldig mye her i Spania som har gjort at jeg ser og tenker anderledes på ulike ting og etter at jeg har levd i et nytt land, men en annen kultur og nye folk har jeg blitt mer åpen og jeg har lært meg å ta utfordringer på en veldig god måte. 

Jeg må bare si til dere som leser bloggen min og har tenkt å dratt på utveksling, men ikke er helt sikker: Kast dere i det, for dere kommer aldri til å angre på det! Det kan virke veldig skummelt og alt det der, men dere aner virkelig ikke hvor mye dere kommer til å lære, oppleve og finne ut av. De første 2-3 månedene må jeg innrømme at jeg var litt deprimert og lei meg. Jeg trodde aldri at jeg skulle komme ti å like Alicante og hvordan menneskene var, men etter at jeg kom meg over den dårlige perioden og heller begynte å se positivt på ting ble alt så mye bedre og nå elsker jeg virkelig Alicante, livet her og folket. 

Nei, det blir veldig rart å reise hjem, men samtidlig veldig godt å se igjen venner, familie og komme tilbake til det normale livet mitt i Norge. Det har vært en fantastisk opplevelse og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligeten til å reise på utveksling.  

Stina, Laura og Marianne: There wouldn´t be the same here without you! Thank you so much for always beeing there for me, all the memories and just for beeing such an amazing girls. Always together, never apart, maybe in distance, but never by heart.  I am going to miss you so much, but rember: It´s not a goodbye, it´s see you later. I love you ♥

marte

13.11.2013 kl. 19:26
hei! jeg tenker og reise til spania neste år, og jeg har hatt spansk da i 4 år. men jeg kan egentlig veldig lite spansk, ligger på karakter 3-4. jeg vet ikke hvor god du var i å snakke spansk før du reiste, men lærte du deg språket fort? gikk det bra med språket på skolen?

Lisa Laugen

10.03.2014 kl. 21:53
marte: Hei :) Ja, reis!! Jeg hadde karakteren 3 før jeg reiste og kunne nesten ingenting, men det kom seg veldig fort, så det er ingen problem :)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits