Lisa Laugen

Ole Henriksen

Hei dere!

I det siste har jeg testet ut noen produkter av det veldig godt omtalte hudpleiemerket Ole Henriksen. Kjøpte cleanseren Aloe Vera Deep Cleanser, øyekremen Total Truth Eye Créme, leppesalven African red Tea Exfoliating Lip Salvation og et sett som inneholdt dag -og nattkremen Sheer Transformation, Truth Serum Collagen Booster og nattserumet Invigorating Night Treatment.

Aloe Vera Deep Cleanser er en rens for fet hud. Da jeg startet med den hadde jeg kombinert til fet hud og har absolutt merket en stor forskjell. Huden min er nå bare kombinert og jeg blir ikke lengre like blank og fet utover dagen som jeg ble før. At denne rensen reduserer talgproduksjonen og renser huden veldig er sikkert og visst. Vær forsiktig med å bruke denne om du har sensitiv hud derimot, den er ganske sterk. 

Total Truth Eye Créme er en delikat øye krem med ingredienser som beskytter huden rundt øynene, visker ut fine linjer/rynker og gir godt med fukt. Synes denne var helt grei, men tror ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen da den er ganske drøy i pris til å være en øye krem.

African Red Tea Exfoliating Lip Salvation har jeg allerede skrevet et innlegg om, for denne ble jeg veldig fornøyd med. Liker spesielt å påførde denne på kvelden og sove med den da den har veldig mange pleiende og nærende egenskaper og våkner alltid opp med friske og myke lepper etter at jeg har brukt denne. Det er bittesmå skrubbekorn i denne, men det gikk helt fint å bruke den under leppestift, men super fin alene også da den har et tint av rød/rosa. Love it!

Fuktighetskremen Sheer Transformation kjøpte jeg bare for den var med i settet, men den passer egentlig ikke til meg. Den innheholder mye fruktsyrer og har mange antialdrende effekter så den har jeg nå gitt til mamma.

Truth Serum Collagen booster likte jeg veldig godt og den gir en umiddelbar glød. Påfører den hver dag på nyrenset ansikt under dagkrem. Serumet er en "celledanner" stapp full av vitamin-C kompleks som glatter ut linjer, forebygger rynker og forhindrer ytterligere skade. Det inneholder også fuktbindende stoffer som nærer og beskytter huden. 

Invigorating night gel har jeg faktisk ikke vært så flink til å buke fordi jeg fikk små urenheter da jeg begynte med den. Kan godt være at det vil gå over om jeg fortsetter å bruke den så jeg skal absolutt gi den et nytt forsøk! Den grønne geléen er en nattbehandling som inneholder 10% fruktsyre og er skapt for å arbeide med kroppens reparasjonssystem. Inneholder ingredienser som skal fukte, klarere og glatte ut hudoverflaten. Den lover å gjøre huden fastere, jevnere og minimere porene. 

Har dere prøvd noen av disse produketene eller andre produkter fra Ole Henriksen? Evt. Hva synes dere?

#Skjønnhet #Velvære #Hudpleie #Olehenriksen #VITA

cheerchrissy.blogg.no

29.06.2015 kl. 23:38
høres ut som noen gode produkter
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits