Lisa Laugen

Hårpleie fra OGX

OGX er en hårpleieserie vi nylig fikk inn i VITA og jeg ble såå glad da jeg fikk høre at vi skulle ta inn dette merket fordi jeg har hørt veldig mye bra om det. Jeg kjøpte nylig shampoen og balsamen i Biotin & Collagen-serien fordi haret mitt er ganske tynt og fint og trenger litt volum. I tillegg skal denne serien støtte hårets prosess til å gro raskere og minske håravfall. Hårmasken kjøpte jeg fordi Keratin Oil-serien styrker håret, og er spesielt god for oss som utsetter håret for mye varme i form av rettetang, hårføning osv. 

Mitt førsteinntrykk av denne serien er at alle produktene ser veldig fine ut og de lukter helt himmelsk. Shampoen ble jeg veldig fornøyd med fordi jeg synes den skummet godt i dusjen og selve innholdet er litt seigt så denne flasken blir ganske drøy da man ikke trenger å bruke veldig mye produkt i gangen. Balsamen og hårmasken falt ikke like godt i smak. Begge var litt tynne og lette i konsistensen noe som gjør at man må bruke mye i gangen,  jeg synes heller ikke at håret ble supermykt etter å ha vasket det ut, men de var begge to helt ok. Etter jeg tørket håret kjentes det derimot veldig deilig ut. Håret ble veldig rent og mykt, produktene tynget ikke håret og jeg føler de ga volum og tykkelse. Jeg er egentlig veldig fornøyd med alle produktene, men som sagt, det ene minuset er bare at konsistensen på balsamen og hårmasken var litt for lett. Men, jeg har absolutt stor tro på at disse produktene har mye godt å tilføre håret mitt :)Vi har tilsammen fått inn fire serier av dette merket i VITA. Biotin & Collagen for tykkere og fyldigere hår. Keratin Oil for sterkere og sunnere hår. Coconut Milk som er rensende, fuktighetsgivede og styrker elastiteten i håret (denne lukter himmelsk godt om du liker lukten av coconut) og Argan Oil for masse fuktighet. Alle seriene har shampo, balsam og en hårolje. Alle produktene er tilsatt en eller annen for for proteiner, pleinde oljer og vitaminer. Gleder meg til å prøve flere produkter fra OGX. Løp og kjøp!

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits