Lisa Laugen

Mine nyeste kjøp fra Korres

Korres er opprinnelig et gresk apotekmerke som baserer produktene sine på naturlige ingredienser. Jeg liker Korres veldig godt fordi de er fri for mye av dritten mange andre kosmetiske produkter inneholder og fordi de har så mange produkter i ulike lukter og kategorier å velge mellom. Korres selges forresten ekslusivt i VITA, men nettbutikker som feelunique og lookfantastic har et noe større utvalg. 

Det siste jeg kjøpte fra Korres var White Tea, Bergamot &Fresia Body Lotion, Almond Oil & Shea Butter Hand Cream, Wild Rose 24-hour Cream (for kombinert til fet hud) og to lip butters i duftene mango og jasmine. Og oh my god, alle produktene falt i smak, spesielt ansiktskremen og lip butterne. Jeg likte ansiktskremen veldig godt fordi den smelter på huden, trekker godt inn og gir godt med fuktighet til huden hele dagen. Lip butterne likte jeg utrolig godt fordi de trekker utrolig godt inn med en gang, gir en fin glans med bittelitt farge på leppene og fordi det bare føles superdeilig på leppene. Handkremen og lotionen absorberes også rask på huden og gir godt med fuktighet samtidig som de lukter herlig! Virkelig fornøyd ♥

Har dere prøvd noen produkter fra Korres? 

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits