Lisa Laugen

IROHA repairing foot socks

IROHA repairing intensive treatment foot socks er noen pleiende sokker man sitter med i 15-20 minutter. Behandlingen lover å mykne opp områder med tørr og hard hud. Sokkene er impregnert med ett serum med aktive ingredienser og inneholder blant annet urea, vitamin E og arbutin som er noen pleinede og fuktighetsgivende ingredienser. Sokkene er også parabenfrie. 

Jeg synes dette var en veldig deilig behandling. Sokkene ga masse fuktighet og etterlatte føttene mine utrolig myke og velpleide. Denne behandlingen fungerer ikke som Baby foot for dere som har prøvd det, fordi den fjerner ikke overflødig hud, men tilfører mer fuktighet og kan være en veldig fin behandling å ta innimellom for å pleie føttene og for å forebygge tørr, hard og sprukken hud. Serumet luktet også helt herlig av fersken og jeg vil konkludere med at jeg synes dette var en veldig deilig formaske! :-DHar du prøvd denne fotmasken?

#skjønnhet

Iselin Renée

21.02.2015 kl. 09:42
Nei, men har prøvd en lignende :)

Sommerfugler i magen

26.02.2015 kl. 13:05
Nei, har ikke det. Aldri prøvd noe på bena utenom fuktighetskrem. Må være veldig deilig da :)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits