Lisa Laugen

Ubuntu Oils av Lee Stafford

I november i fjord vant jeg en konkuranse vi hadde i VITA om å selge mest Lee Stafford-produkter. Premien var en tur til London hvor vi ble bedt hjem til Lee Stafford selv på frokost og make-over. Dette var en fantastisk opplevese for meg siden jeg er blitt frelst av Lee Stafford sine produkter. I fjorhøst lanserte han en ny serie, nemlig Ubuntu Oils, og da vi var på besøk var vi så heldige å få en goodiebag med hele Ubuntu serien.

Serien består av shampoo, balsam, varmebeskyttende spray, hårkur, olje, tørrolje, blow dry lotion og et color fading treatment. Ubuntu oljer er noen afrikanske oljer og ordet betyr "godhet". Dette er altså en svært fuktighetsgivende og pleiende serie som etterlater håret silkemykt, friskt og med masse glans. Jeg elsker virkelig denne serien og har allerede kjøpt en ny shampoo og balsam. Har nesten blitt avhengig av følelsen jeg får av silkemykt og glatt hår og i tilegg lukter denne sinnsykt godt, noe helt annet enn resten av produktene til Lee Stafford. Selv om jeg har tynt og fint hår tynger ikke disse håret og gjør det heller ikke noe fett, noe som er supert fordi vi med tynt hår kan også få tørre ender. Denne serien er perfekt for et hvert hår som kan føles tørt, for de som vil ha et velpleid hår eller for de som bare ønsker en nydelig glans i håret. Jeg er iallefall stooor fan og anbefaler alle sammen å prøve denne serien ♥ 

Fåes kjøpt i VITA!

Har noen av dere allerede prøvd Ubuntu serien til Lee Stafford?

#skjønnhet

cakemistress

24.02.2015 kl. 10:16
du har så mange fine innlegg, gleder meg til flere:D

Lisa Laugen

24.02.2015 kl. 21:22
cakemistress: Takk for det :)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits