Lisa Laugen

To leppesalver fra Ole Henriksen: kjøp og styr unna!

I dette innlegget skal jeg skrive om to leppesalver fra Ole Henriksen. Den ene leppesalven er super god, mens den andre er virkelig ikke verdt en eneste krone, spørr du meg.

Vi kan begynne med leppesalven Fresh Lips SPF 15. Dette står det på nettsidene til Ole Henriksen at den hevder å gjøre:

"Nå blir det slutt på tørre og såre lepper for alltid! Ole Henriksen Fresh Lips leppepomade har en frisk smak og solfaktor 15. Den er velegnet til alle hudtyper, og den tilfører fuktighet og beskytter leppene. Ole Henriksen Fresh Lips SPF 15 fremmer sirkulasjonen slik at leppene blir glansfulle og sexy. Ole Henriksen Fresh Lips SPF 15 inneholder kakaosmør som virker pleiende og beskyttende, mentol som fremmer sirkulasjonen og virker oppfriskende, salisylsyre med keratolytisk virkning som fjerner gamle hudceller og fremmer cellefornyelsen samt antioksidanten E-vitamin som virker oppbyggende for friske, sunne og flotte lepper."

For meg funker ikke denne leppesalven for en femmer og den gjør faktisk ingenting for meg. Leppene mine blir bare enda mer tørre. Det er også en veldig ekkel smak på denne, noe som kan minne om mentholatum. Angrer meg veldig mye på at jeg ikke leste ingredienslisten før jeg kjøpte denne, da hovedingrediensen er petrolatum, altså vaselin/mineralolje. Denne leppeslaven koster 180 kroner i butikk. Sammenlignet med at man kan kjøpe mentholatum på apotek til 29 kroner, føler jeg virkelig at dette var et bomkjøp. Styr unna!

Leppesalven African Red Tea Exfoliating Lip Salvation derimot har virkelig blitt en favoritt hos meg. Dette er en fast leppesalve på boks som smelter når man putter fingeren i den. Den har små eksfolierende korn som man bare kjenner etter at man har påført den på leppene og i tillegg lukter helt nydelig. Jeg synes også at denne mykgjør leppene godt og gir godt med fuktighet. I motsetning til Fresh Lips er denne petrolatumfri og inneholder mange flere pleiende og mykgjørende ingredienser som blant annet naturlig afrikansk rød te, jojobaolje og andre vitaminer. Anbefalte forresten denne til en kunde som plagdes med tørre og sprukte lepper og hun kom senere tilbake og takket for anbefalingen. Hun hadde verken tørre eller sprukne lepper lengre og syntes denne var midt i blinken. Denne koster også 180 kroner i butikk og er virkelig verdt hver en krone. Løp og kjøp!

#skjønnhet

Bra innlegg :)

Lisa Laugen

24.02.2015 kl. 21:22
Karina Larsen: Tusen takk :)

Carina Berg

25.02.2015 kl. 09:47
Vurer å kjøpe selv! Takk for vurderingen av produktet 😊

Carina Berg

25.02.2015 kl. 09:48
Takk for skriftlig vurdering :-)

Helene

26.02.2015 kl. 17:20
Gode tips, må prøves ut:)
Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits