Lisa Laugen

La Vila Joiosa

 • Skrevet 27.01.2013 klokka 15:55
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I går våknet jeg tidlig og tok toget til Vila Joiosa som en er liten by en time unna Alicante sammen med Stina og Laura. Det var kjempe fint vær så det ble en veldig fin dag. Vi tok masse bilder, spiste god mat og koset oss masse! Absolutt noe vi må gjøre oftere, altså å dra på små utflukter. Her er et bildedryss ♥

Likte du bildene?

Weekend

 • Skrevet 20.01.2013 klokka 20:27
 • Kategori: Utveksling

God søndagskveld!

I dag sto jeg opp klokken 10, laget meg en god frokost og så dro jeg til treningssenteret med Stina og Laura. Det var veldig deilig å være ferdig med treningen så tidlig og siden vi hadde en del tid igjen før lunsh dro vi hjem til meg og la oss ved bassenget og solet oss. Nå kom jeg nettopp hjem fra byen, hvor vi bare har gått tur og drukket kaffe!Lørdagen gikk med til avslapning og kosekveld, men på fredagen dro vi til Laura for å laget middag og ordnet oss før vi dro ut sammen med Marianne og Maddy. Det var Maddy´s siste helg her i Spania, noe som var veldig trist, men vi koset oss iallefall kjempe masse! 


Håper alle får en fin uke! 

Det gode liv!

 • Skrevet 18.01.2013 klokka 17:49
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Denne uken begynte jeg å lese boken The Secret (på spansk) som jeg lærer veldig mye av. Jeg var veldig nyskjerrig på den fordi folk har sakt at den har lært dem å tenke annerledes slik at de har fått bedre liv. Jeg var veldig skeptisk til det med det samme, men etter at jeg har lest en god del i den har jeg faktisk åpnet meg opp for nye tankeganger og har hatt en helt fantastik bra uke. Jeg har vært veldig positiv, fått masse overskudd og motivasjon til det meste. Tok meg selv i å gruve meg til hjemreisen til Norge her en dag fordi jeg har det så bra her. Og noe veldig creepy og random som skjedde i natt da jeg "våknet" i ett-tiden og begynte å prate til meg på spansk "Necesito buscar por las cosas buenas en mi vida", som betyr at jeg må lete etter de gode tingene i livet mitt, noe som står i boken.. Så jeg sto opp og begynte å lete gjennom alle skuffer og skap på rommet mitt helt til jeg forsto at jeg gikk i søvne.. Veldig spesielt!

I kveld skal jeg ut med jentene; Stina, Laura, Marianne fra Norge og Maddy fra Canada, noe jeg gleder meg masse til. Det er den siste helgen for Maddy her siden hun reiser tilbake til Canada, veldig trist, men vi har iallefall en god grunn til å ta skikkelig av i kveld da, iiih :D 

Og beklager, men dette er de eneste bildene jeg har tatt denne uken.. 

Har du lest The Secret? Iallefall hva synes du?

Weekend

 • Skrevet 13.01.2013 klokka 21:46
 • Kategori: Utveksling

Hei dere! 

Nå har jeg ikke vært veldig flink med å oppdatere bloggen, men det er mest fordi jeg ikke har hatt så veldig mye å blogge om.. Da jeg kom tilbake til Spania ble jeg syk og var på skolen bare to dager denne uken så har ikke hatt den beste starten, men nå er jeg iallefall någenlude frisk igjen og starter på et nytt treningssenter i morgen, noe jeg ser veldig fram til! Denne helgen har gått kjempe fort, jeg og Laura dro i en bursdagsfest på fredag og hadde det veldig gøy. Bursdagsvertene hadde leid et utested og det var free bar.. haha, så ja, vi koset oss! Lørdagen gikk med til en treningsøkt og kosekveld og i dag har vi bare gått rundt i fineste Alicante og tatt masse bilder og koset oss på café. Stina har vært i Madrid denne helgen og blitt frastjålet mobil og det som er stakkar.. Gleder meg til å se deg igjen i morgen pupii ♥

Trodde det skulle bli skikkelig vanskelig å dra tilbake igjen siden jeg hadde tidenes beste ferie i Norge, men det var faktisk ikke så ille som jeg trodde og jeg har det veldig fint her nede nå for tiden. Alt er mye enklere nå og tanken på at vi begynner å gå mot vår og sommer gjør meg lykkelig. Jeg har så mye å se fram til siden vi har planlagt en del turer, blandt annet til Madrid, Valencia osv. Glede!

Her er et bildedryss fra denne helgen!

Ha en fortsatt fin kveld ♥

18 år!

 • Skrevet 06.01.2013 klokka 00:11
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag fylte jeg 18 år, noe som var helt sinnsykt godt!! Feiret i går kveld med vors hjemme hos meg forså byen, hvor jeg eeendelig kom inn. Hadde faktisk en av mine beste kvelder på veldig lenge, så for min del ble det en vellykket feiring. I dag har jeg bare hatt famileselskap osv. og skal nå straks begynne å pakke kofferten min fordi i morgentidlig reiser jeg tilbake til Spania. 

Er så utrolig taknemlig og glad for at jeg fikk muligheten til å reise hjem til mine kjære i Norge og har hatt en helt fantastisk fin ferie. Nå er det bare fem måneder igjen av utvekslingssåret mitt, noe som kommer til å gå veldig fort, så jeg skal bruke den siste tiden fult ut og kose meg masse! Nå har jeg veldig mye motivasjon til å dra tilbake og fullføre, savner jo familien og vennene mine der også. Håper alle sammen har hatt en fin start på året så langt, så blogges vi fra Spania ♥

Godt nyttår!

 • Skrevet 01.01.2013 klokka 22:28
 • Kategori: Utveksling

Hei dere og godt nyttår!

Herregud dagene flyr, og ferien går nå mot slutten. Jeg har hatt en perfekt ferie så langt med familiekos, gode venner, mange fester og det som hører med. I går dro jeg ut sammen med den beste gjengen og vi hadde en kjempe fin nyttårsfeiring, tror jeg var hjemme klokken seks/halv syv i morgest... Haha, hadde det iallefall veldig gøy! 

Nå er det 18års dagen min som er det neste høydepunktet og det skal feires, gleder meg kjempe masse!


Har dere hatt en fin romjul og nyttårsfeiring?

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits