Lisa Laugen

Benidorm

 • Skrevet 28.02.2013 klokka 19:06
 • Kategori: Utveksling

Nå har vi nettopp kommet hjem fra togtur til Benidorm. Vi var ikke akkurat heldige med været da det både tordnet/lynet, regnet, haglet og vi så tre tornadoer ute i havet, så det var skikkelig uvær, men vi hadde det koselig likevell da. Spiste god mat og gikk bare litt rundt i byen for å se da det sluttet å regne. Er ikke veldig imponert over Benidorm egentlig, hadde hørt mye bra om det, men det var veldig mye jalla og så videre. Tror nok ikke jeg kommer til å dra tilbake, men det var selvfølgelig greit og ha vært der også :)Haha, Mads og mamma var selvfølgelig med også da, men har ingen bilder hvor de er med :(

Har noen av dere vært i Benidorm?

Mat overdose i godt lag

 • Skrevet 27.02.2013 klokka 21:12
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Det har ikke blitt veldig mye blogging fra meg de siste dagene, beklager det, men det er kun fordi alt har gått i ett kjør. Jeg kan oppsummere litt og fortelle at jeg har bodd i leiligheten til mamma, Mads og Martine denne uken så jeg får brukt tiden fult ut mens de er her. De reiser allerede hjem på lørdag igjen og tiden har flydd, men det er enda tre dager igjen da! Vi koser oss kjempe masse, og selv om jeg er på skolen om dagene har vi mye tid til å finne på ting på kvelden. Veldig, veldig koselig med besøk iallefall.

Nå er Stina og Laura her i leiligheten og vi har nettopp spist pestosalat, dessert og alt for mye godteri. Akkurat nå ligger jeg og Stina langflate i sengen min og er i ferd med å eksplodere, seriøst. Når vi først skjeier ut gjør vi det til de grader, haha au... Jaja, vi har det i allefall kjempe koselig ♥

Overraskelsesbesøk

 • Skrevet 23.02.2013 klokka 23:18
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Herregud, hva skal jeg si? I dag da jeg skulle dra til byen og i det jeg åpner døren ut til gaten står Mamma, Mads og Martine utenfor og roper "OVERRASKELSE!". Jeg skjønte virkelig ingenting, og måtte klype meg i armen for å være sikker på at jeg ikke drømte. Det var noe av det rareste jeg har opplevd tror jeg, aldri vært så forvirret og fjern før da jeg fikk sjokk og ikke hadde helt kontroll hva som forgikk. Etter at jeg hadde fått samlet både meg og tankene mine litt, var det veldig hyggelig å høre at de skulle være her i en hel uke og at de har en leilighet hvor jeg også kan sove over.  Ååh, så koselig, verdens beste familie! Pappa og morten fikk desverre ikke til å være med, men veldig glad for dette overraskelsesbesøket, wii!

I dag har vi gått litt rundt overalt egentlig og jeg har vist fram fine Alicante. Nå sitter vi bare og koser oss med pizza og idol, åh så koselig ♥

Ha en fortsatt fin lørsdagskveld alle sammen!

Inspiration

 • Skrevet 23.02.2013 klokka 12:36
 • Kategori: Utveksling

Min inspirasjonskilde nummer én må uten tvil være Weheartit. Enten det er mat, trening, mote, livsstil, skjønnhet o.l. Er jeg sliten, irritert eller er tom for motivasjonen, lyser denne siden opp en aldri så grå og kjedlig dag. De fleste av dere vet sikkert hva jeg snakker om, men for dere som ikke gjør det så er det en side hvor hvem som helst kan dele bilder. For de som har bruker der kan følge meg vet å klikke HER, og skriv gjerne ditt brukernavn i kommentarfeltet så jeg kan følge deg også! ♥

Har du bruker hos weheartit.com?

Positivity is the key

 • Skrevet 21.02.2013 klokka 16:25
 • Kategori: Utveksling

Etter at jeg dro på utveksling har jeg fått kjenne på følelsen av savn/hjemlengsel og at alt bare kan være dritt. Da jeg kom tilbake hit etter juleferien tok jeg meg selv i å gjøre akkurat det, å deppe. Jeg skjønte fort at jeg ikke kunne fortsette slik fordi dette er et år av livet mitt hvor jeg virkelig skal oppleve og få minner for livet. Jeg tok meg selv i nakken og skudde om på innstillingene, tenkte på alt det fine jeg har å være takknemlig for her og bestemte meg for å begynne å se positivt på utfordringene. Plutselig ble alt ti ganger bedre og jeg fikk mye mer overskudd og energi til å gjøre det jeg ville. Det å lære enda mer spansk ble mye enklere, jeg fikk motivasjon og energi til å trene hver eneste dag, godt humør og nå har jeg faktisk ikke hatt det bedre her nede!

Etter at jeg har levd i og opplevd en ny kultur har verdiene mine forandret seg og jeg har forstått at ungdommer flest i Norge er over gjennomsnittet bortskjemte og utakknemlige. Vi tar så alt for mye forgitt. Jeg vet iallefall at jeg i etterkant av dette utvekslingsåret kommer til å sette pris på så mye mer enn hva jeg gjorde før jeg dro hit, nettopp fordi jeg har sett hvordan andre jevnaldrende fra en annen plass enn lille gode Norge kan ha det. Selv har jeg oppdaget hvor mye jeg har tatt forgitt i Norge som for eksempel elever og ungdommer her i Spania bare kan drømme om. Det har også gått opp for meg hvor utrolig glad jeg er i familien min, vennene mine og livet mitt i Norge. Missforstå meg rett, jeg har det som sakt utrolig bra her i Spania og har vært veldig heldig med både plassering og vertsfamilie, men ingenting er som hjem vet dere.

Opplevelsene og alt det jeg har lært her i Spania hittil er gullverdt og jeg er så glad og takknemlig for at jeg fikk muligheten til å dra på utveksling og ikke minst for at jeg skilte meg bittelitt ut fra mengden og dro til et annet land enn for eksempel USA. ( Selv om det ser ut som de som er der har det veldig bra også da, men dere skjønner hva jeg mener).

Det jeg vil fram til med dette innlegget er at vi må tenke mer over hva vi allerede har, ta vare på det og se positivt på det som skjer rundt oss isteden for å alltid klage og ville ha mer. Fortell deg selv når du våkner at dette blir en bra dag og ta deg for eksempel to minutter mens du pusser tennene om morgenene til å tenke på alt det du har å være takknemlig for og bestem deg for å ta hvilken som helst utfordring gjennom dagen på strak arm og med et positivt og åpent sinn. Det hjelper så utrolig mye på humøret og du får for ikke å snakke om en god start på dagen!

Håper dere likte innlegget!

Gresk yoghurt med frukt og nøtter

 • Skrevet 20.02.2013 klokka 14:41
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Her kommer et frokosttips til dere. Gresk yoghurt med frukt og nøtter har blitt en av mine favorittfrokoster, noe som er enkelt, sunt og godt!Den består av:

♥ 125 gram gresk yoghurt

♥ 10 gram sukkerfritt jordbærsyltetøy 

♥ 1 stk. Kiwi i biter

♥ 5 hakkede mandler 

Gresk yoghurt inneholder mer proteiner enn andre yoghurter og er perfekt som frokost eller mellommåltid. Den er litt syrlig i smaken og derfor velger jeg alltid å blande den med enten frukt/syltetøy/honning etc. For en litt søtere smak. Den er også litt tykkere i konsistensen, men det kommer av proteininnholdet.  Mandelne strør jeg over av den grunn at de har et høyt innhold av proteiner, mettet fett og fiber. Mandlene bidrar også til å forbrenne spesielt magefett, men legg merke til at jeg bare bruker 5 mandler fordi de er som andre nøttetyper veldig kaloririke. Du kan forresten evt. tilsette litt havregryn eller en banan for mer karbohydrater.

Etter at jeg kom til Spania har jeg lært utrolig mye mer om mat og kosthold enn det jeg visste fra før, da vertsmoren min er veldig opptatt av kosthold og matlaging. Dette er noe jeg synes er veldig interessant og morsomt å lære om og jeg har blitt mye mer bevisst på hva jeg generelt spiser. Tror faktisk dette er noe jeg kunne tenkt meg å studere senere!

Håper dere likte tipset og ha en fortsatt fin kveld!

Siden sist

 • Skrevet 17.02.2013 klokka 22:45
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag sto jeg og Stina opp tidlig, tidlig og dro og trenet. Så sinnsykt godt å være ferdig med dagens trening når klokken bare viser 12. Har trenet veldig mye det siste, hver dag denne uken faktisk. Haha, jeg burde kanskje tatt meg en dag pause eller noe, men det er veldig gøy når motivasjonen er på topp! Etter lunch dro vi til strandprominaden for å drikke kaffe også tok vi noen bilder. Jeg har endret litt på designet som dere kanskje ser, så jeg tenkte å få fikset en ny header :-)

Denne uken har gått helt vanlig og jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt. Eller det var jo valentines da, da dro jeg ut og spiste middag med Stina og vi koset oss masse. Laura hadde date, så hun var ikke sammen med oss. Ellers så har helgen vært veldig rolig, noe jeg synes er veldig godt i blandt! Dere der hjemme har jo vinterferie og greier nå, bittelitt missunnelig, men det går bra. Dere får kose dere masse i ferien! Hvilke planer har dere foresten?

Carnaval!

 • Skrevet 10.02.2013 klokka 22:21
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

I går feiret vi carnaval her i Spania og dette må ha vært noe av det sykeste jeg har vært med på. Jeg tror aldri at jeg har sett så mye folk på en gang før. Det var likosm stappfult i absolutt alle gater, man måtte presse seg fram uansett hvor man dro. Alle var også utkledd i alle mulige kreative kostymer. Utrolig gøy å oppleve en så stor feiring. Stina, Laura og jeg var utkledd som katter.. Angrer oss veldig for at vi ikke begynte å tenke på kostymene litt før dagen allerede var der, men vi hadde det iallefall veldig morsomt og det ble utrolig god stemning! 

Vi ordnet oss hjemme hos Laura, før vi dro videre i tolvtiden. I Spania begynner man mye senere enn hva vi bruker i Norge, utestedne stenger heller ikke før 5-6 om morgenen.Vi vorset hjemme hos Angel, sammen med to amerikanske venninner av han.

Vi dro ettervert videre til sentrum og plutselig var klokken seks om morgenen.. Haha, la gente esta muy loca!!Ha en fortsatt fin kveld ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits