Lisa Laugen

To leppesalver fra Ole Henriksen: kjøp og styr unna!

I dette innlegget skal jeg skrive om to leppesalver fra Ole Henriksen. Den ene leppesalven er super god, mens den andre er virkelig ikke verdt en eneste krone, spørr du meg.

Vi kan begynne med leppesalven Fresh Lips SPF 15. Dette står det på nettsidene til Ole Henriksen at den hevder å gjøre:

"Nå blir det slutt på tørre og såre lepper for alltid! Ole Henriksen Fresh Lips leppepomade har en frisk smak og solfaktor 15. Den er velegnet til alle hudtyper, og den tilfører fuktighet og beskytter leppene. Ole Henriksen Fresh Lips SPF 15 fremmer sirkulasjonen slik at leppene blir glansfulle og sexy. Ole Henriksen Fresh Lips SPF 15 inneholder kakaosmør som virker pleiende og beskyttende, mentol som fremmer sirkulasjonen og virker oppfriskende, salisylsyre med keratolytisk virkning som fjerner gamle hudceller og fremmer cellefornyelsen samt antioksidanten E-vitamin som virker oppbyggende for friske, sunne og flotte lepper."

For meg funker ikke denne leppesalven for en femmer og den gjør faktisk ingenting for meg. Leppene mine blir bare enda mer tørre. Det er også en veldig ekkel smak på denne, noe som kan minne om mentholatum. Angrer meg veldig mye på at jeg ikke leste ingredienslisten før jeg kjøpte denne, da hovedingrediensen er petrolatum, altså vaselin/mineralolje. Denne leppeslaven koster 180 kroner i butikk. Sammenlignet med at man kan kjøpe mentholatum på apotek til 29 kroner, føler jeg virkelig at dette var et bomkjøp. Styr unna!

Leppesalven African Red Tea Exfoliating Lip Salvation derimot har virkelig blitt en favoritt hos meg. Dette er en fast leppesalve på boks som smelter når man putter fingeren i den. Den har små eksfolierende korn som man bare kjenner etter at man har påført den på leppene og i tillegg lukter helt nydelig. Jeg synes også at denne mykgjør leppene godt og gir godt med fuktighet. I motsetning til Fresh Lips er denne petrolatumfri og inneholder mange flere pleiende og mykgjørende ingredienser som blant annet naturlig afrikansk rød te, jojobaolje og andre vitaminer. Anbefalte forresten denne til en kunde som plagdes med tørre og sprukte lepper og hun kom senere tilbake og takket for anbefalingen. Hun hadde verken tørre eller sprukne lepper lengre og syntes denne var midt i blinken. Denne koster også 180 kroner i butikk og er virkelig verdt hver en krone. Løp og kjøp!

#skjønnhet

Ubuntu Oils av Lee Stafford

I november i fjord vant jeg en konkuranse vi hadde i VITA om å selge mest Lee Stafford-produkter. Premien var en tur til London hvor vi ble bedt hjem til Lee Stafford selv på frokost og make-over. Dette var en fantastisk opplevese for meg siden jeg er blitt frelst av Lee Stafford sine produkter. I fjorhøst lanserte han en ny serie, nemlig Ubuntu Oils, og da vi var på besøk var vi så heldige å få en goodiebag med hele Ubuntu serien.

Serien består av shampoo, balsam, varmebeskyttende spray, hårkur, olje, tørrolje, blow dry lotion og et color fading treatment. Ubuntu oljer er noen afrikanske oljer og ordet betyr "godhet". Dette er altså en svært fuktighetsgivende og pleiende serie som etterlater håret silkemykt, friskt og med masse glans. Jeg elsker virkelig denne serien og har allerede kjøpt en ny shampoo og balsam. Har nesten blitt avhengig av følelsen jeg får av silkemykt og glatt hår og i tilegg lukter denne sinnsykt godt, noe helt annet enn resten av produktene til Lee Stafford. Selv om jeg har tynt og fint hår tynger ikke disse håret og gjør det heller ikke noe fett, noe som er supert fordi vi med tynt hår kan også få tørre ender. Denne serien er perfekt for et hvert hår som kan føles tørt, for de som vil ha et velpleid hår eller for de som bare ønsker en nydelig glans i håret. Jeg er iallefall stooor fan og anbefaler alle sammen å prøve denne serien ♥ 

Fåes kjøpt i VITA!

Har noen av dere allerede prøvd Ubuntu serien til Lee Stafford?

#skjønnhet

IROHA repairing foot socks

IROHA repairing intensive treatment foot socks er noen pleiende sokker man sitter med i 15-20 minutter. Behandlingen lover å mykne opp områder med tørr og hard hud. Sokkene er impregnert med ett serum med aktive ingredienser og inneholder blant annet urea, vitamin E og arbutin som er noen pleinede og fuktighetsgivende ingredienser. Sokkene er også parabenfrie. 

Jeg synes dette var en veldig deilig behandling. Sokkene ga masse fuktighet og etterlatte føttene mine utrolig myke og velpleide. Denne behandlingen fungerer ikke som Baby foot for dere som har prøvd det, fordi den fjerner ikke overflødig hud, men tilfører mer fuktighet og kan være en veldig fin behandling å ta innimellom for å pleie føttene og for å forebygge tørr, hard og sprukken hud. Serumet luktet også helt herlig av fersken og jeg vil konkludere med at jeg synes dette var en veldig deilig formaske! :-DHar du prøvd denne fotmasken?

#skjønnhet

Mine nyeste kjøp fra Korres

Korres er opprinnelig et gresk apotekmerke som baserer produktene sine på naturlige ingredienser. Jeg liker Korres veldig godt fordi de er fri for mye av dritten mange andre kosmetiske produkter inneholder og fordi de har så mange produkter i ulike lukter og kategorier å velge mellom. Korres selges forresten ekslusivt i VITA, men nettbutikker som feelunique og lookfantastic har et noe større utvalg. 

Det siste jeg kjøpte fra Korres var White Tea, Bergamot &Fresia Body Lotion, Almond Oil & Shea Butter Hand Cream, Wild Rose 24-hour Cream (for kombinert til fet hud) og to lip butters i duftene mango og jasmine. Og oh my god, alle produktene falt i smak, spesielt ansiktskremen og lip butterne. Jeg likte ansiktskremen veldig godt fordi den smelter på huden, trekker godt inn og gir godt med fuktighet til huden hele dagen. Lip butterne likte jeg utrolig godt fordi de trekker utrolig godt inn med en gang, gir en fin glans med bittelitt farge på leppene og fordi det bare føles superdeilig på leppene. Handkremen og lotionen absorberes også rask på huden og gir godt med fuktighet samtidig som de lukter herlig! Virkelig fornøyd ♥

Har dere prøvd noen produkter fra Korres? 

Hårpleie fra OGX

OGX er en hårpleieserie vi nylig fikk inn i VITA og jeg ble såå glad da jeg fikk høre at vi skulle ta inn dette merket fordi jeg har hørt veldig mye bra om det. Jeg kjøpte nylig shampoen og balsamen i Biotin & Collagen-serien fordi haret mitt er ganske tynt og fint og trenger litt volum. I tillegg skal denne serien støtte hårets prosess til å gro raskere og minske håravfall. Hårmasken kjøpte jeg fordi Keratin Oil-serien styrker håret, og er spesielt god for oss som utsetter håret for mye varme i form av rettetang, hårføning osv. 

Mitt førsteinntrykk av denne serien er at alle produktene ser veldig fine ut og de lukter helt himmelsk. Shampoen ble jeg veldig fornøyd med fordi jeg synes den skummet godt i dusjen og selve innholdet er litt seigt så denne flasken blir ganske drøy da man ikke trenger å bruke veldig mye produkt i gangen. Balsamen og hårmasken falt ikke like godt i smak. Begge var litt tynne og lette i konsistensen noe som gjør at man må bruke mye i gangen,  jeg synes heller ikke at håret ble supermykt etter å ha vasket det ut, men de var begge to helt ok. Etter jeg tørket håret kjentes det derimot veldig deilig ut. Håret ble veldig rent og mykt, produktene tynget ikke håret og jeg føler de ga volum og tykkelse. Jeg er egentlig veldig fornøyd med alle produktene, men som sagt, det ene minuset er bare at konsistensen på balsamen og hårmasken var litt for lett. Men, jeg har absolutt stor tro på at disse produktene har mye godt å tilføre håret mitt :)Vi har tilsammen fått inn fire serier av dette merket i VITA. Biotin & Collagen for tykkere og fyldigere hår. Keratin Oil for sterkere og sunnere hår. Coconut Milk som er rensende, fuktighetsgivede og styrker elastiteten i håret (denne lukter himmelsk godt om du liker lukten av coconut) og Argan Oil for masse fuktighet. Alle seriene har shampo, balsam og en hårolje. Alle produktene er tilsatt en eller annen for for proteiner, pleinde oljer og vitaminer. Gleder meg til å prøve flere produkter fra OGX. Løp og kjøp!

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits