Lisa Laugen

Påskeferie

 • Skrevet 28.03.2013 klokka 23:12
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Herregud, jeg har ikke blogget på over to uker, noe som skyldes ren og skjær latskap. Beklager for det, nå er jeg iallefall her og blogger fra Tarragona, hjembyen til vertsmor som ligger en time utenfor Barcelona. Moren til verstmoren min bor her, så det er hun vi er her i hovedsak for å besøke. Hun er 85 år og holder seg utrolig godt, er supersøt og snill og jeg har allerede blitt glad i henne, haha. Vi dro hit på tirsdag og skal være i en uke, så langt har det gått veldig bra og de har vist meg så utrolig mange nydelige plasser. Helt sykt hvor mange fantastike, fine små plasser det finnes.

I dag dro jeg og vmor en tur til stranden og sentrum av Tarragona med en venninne av henne. Vi har kost oss masse, tatt mange fine blider, spist chinese etterfult av deilige kaker, wii :D 


Den ene tingen som plager meg er at vi ikke har internett i leiligheten og det tærer på humøret, haha.. Neida, eller jo jeg er faktisk avhengig. Akkurat nå sitter jeg på en skitten bar hvor jeg endelig fant internett, blant marihuanarøyk, øl og svettelukt.. Jepp, jeg er i Spania! Haha, men hva gjør jeg ikke for internett? 

Nok om det, det var sinnsykt godt med ferie nå og i dag er det bare 65 dager til jeg flytter tilbake til Norge. Det er sykt det, tiden har flydd, men før den tid får jeg partybesøk av Ada og Live i Mai, ser for meg at det blir vilt! Gleder meg masse :D

Ha en fin påskeferie alle sammen, så håper jeg at jeg får postet flere innlegg før jeg drar hjem! Nusssnusss ♥

Perfection

 • Skrevet 12.03.2013 klokka 14:40
 • Kategori: Utveksling

Var nettopp på postkontoret og hentet denne herligheten jeg bestilte her for litt siden og jeg er såå fornøyd. De har den perfekte freshe fargen til sommeren og var veldig konfortable, åh perfection! De er fra Nike og heter Lunarlon.

Solgården

 • Skrevet 08.03.2013 klokka 19:12
 • Kategori: Utveksling

Gooood fredag dere!

Plutselig ble det helg igjen og jeg befinner meg på Solgården som ligger i Vila Joiosa. Solgården er et "pleiehjem" eller feriested for nordmenn og akkurat nå er det et helt flylass med trøndere som er her, blandt annet min kjære bestemor ♥ Kom hit i tolvtiden i dag og vi har storkoset oss med 25 grader og sol, fantastisk! Jeg skal være her til søndag, noe som blir sinnsykt deilig. Det er så rolig og godt her, fint vær, god mat, nydelige omstendigheter også setter jeg selvfølgelig stor pris på å være sammen med bestemor, som også koser seg veldig her. 

Det er utrolig hvor mye litt sol og varme kan lette på humøret. Når man sitter på toget fra Alicante mot Benidorm ser man så mange fine små steder som ligger helt ved sjøen, blir helt forelsket. Det er liksom slike steder man bare ser på filmer og weheartit, haha! 

Men her må jeg runde av, har en pose norsk godteri som venter på meg mens Idol straks er på skjermen. Perfekt!

God helg alle sammen ♥

En typisk matdag

 • Skrevet 06.03.2013 klokka 17:35
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Tenkte å skrive et innlegg om en typisk matdag for meg, da jeg har fått noen spørsmål om det fra dere lesere. Det er ikke noe veldig hokkus pokkus i det heletatt, men etter at jeg kom til Spania har jeg begynt å spist sunnere og blitt mer opptatt av generelt mat og kosthold.

♥ Til frokost sørger jeg for å få i meg både proteiner, karbohydrater og fett. Jeg har kuttet ned på karbohydratene i det siste, men litt hver dag må man ha og da spiser jeg det helst på morgenen og til lunsj, fordi om man spiser karbohydrater på kvelden blir det lettere gjort om til fett iløpet av natta enn hva det vil gjøre på dagen. Iallefall, jeg har tre favorittfrokoster:

Kornblanding med tørket frukt, soja melk og kanel på toppen, gresk yoghurt med frukt og nøtter eller to knekkebrød med en halv avokado, to skiver skinke med tomat på toppen. Jeg drikker også alltid en kopp kaffe/grønn te, spiser en frukt og tar kosttilskudd før jeg er good to go!

♥ Til mellommåltid på skolen spiser jeg enten en proteinbar, drikker en proteinshake eller bare en frukt. På skolen tar jeg også alltid med meg en litersflaske med vann som jeg sørger for å drikke opp før jeg går hjem.♥ Når jeg kommer hjem fra skolen er lunsjen alltid klar. Vertsmoren min er som nevnt tidligere veldig opptatt av mat og kosthold og ordner alltid sunn og god mat. Det går som oftest i ris, pasta, couscous eller linser med enten kylling/kalkun/fisk og alltid masse forskjellige grønnsaker eller salater. Spiser også alltid en frukt til "dessert". Har desverre ingen bilder av middager, men det får bare være, haha!

♥ Før trening drikker jeg en sukkerfri Redbull og tar et treningstilskudd som heter Rapid Burn og fåes kjøpt hos proteinfabrikken. Rett etter trening spiser jeg alltid en banan fordi den inneholder raske karbohydrater og energi som gjør at kroppen ikke fortsetter å bryte ned musklene etter trening. 

♥ Til kveldsmat spiser jeg enten kokte grønnsaker eller en salat med kylling, laks eller et egg og så drikker jeg en kopp med grønn te før jeg legger meg. 

New in

 • Skrevet 05.03.2013 klokka 20:26
 • Kategori: Utveksling

Hei ♥

Kom nettopp hjem fra byen hvor jeg først var ut å spiste med Stina og Laura, super kosy as always! Deretter dro jeg til treningsenteret hvor jeg kjørte en times styrkeøkt. Tenkte bare at jeg skulle vise dere en bikini jeg kjøpte her om dagen, den er såå fin og jeg gleder meg helt sinnsykt mye til det blir varmere her nå så jeg får brukt den!! Åh, finnes faktisk ikke noe bedre enn sol og sommer.

Hva synes du?

Spansk-norsk aften

 • Skrevet 02.03.2013 klokka 12:11
 • Kategori: Utveksling

God lørdagsmorgen ♥

I går hadde vi middagsbesøk av min noske familie (Mamma, Mads og Martine) her i mitt spanske hjem. Vertsmor disket opp med paella som falt  i smak hos alle sammen, sett bort fra at Mads og Martine var litt skeptiske på rekene og blåskjellene, haha, men det gikk bra. Deretter gikk kvelden med på dessert, kaffe og vin og plutselig var klokken rundt elleve og tiden var inne for å dra tibake til leiligheten for Mamma, Mads og Martine sin del siden de skulle veldig tidlig opp i dag for å ta flyet hjem. Selvfølgelig veldig trist at denne uken har gått så alt for fort, men jeg er veldig glad for at de i det heletatt kom for å besøke meg da!

Huff, det er så kjedelig å legge over bildene og starte å blogge når man ser at det bare er to bilder fra det man skal blogge om.... Jeg glemte visst helt av kameraet i går ser det ut som, så dere får nøye dere med dette ene som ble bra :) Anne til høyre på bildet er en norsk dame som har bodd her i en uke nå, kjempe koselig dame! Oskar var også med på middagen, men der da bildene ble tatt..

Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen, jeg skal bare slappe av og ta meg en treningsøkt om ikke alt for lenge! See you soon ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits