Lisa Laugen

JorgObé Skin Care

Hei!

I det siste har jeg testet ut de populære hudpleieproduktene fra JorgObé, The Original Black Peel Off Mask og The Refreshing Scrub Mask, og jeg er veeelig fornøyd. Dette er to veldig gode rensemasker som gjør mye godt for huden. Ingen av dem inneholder verken mineraloljer, parabener eller fargestoffer :)

The Original Black Peel Off Mask er en sort maske man skal legge i t-sonen som skal dra ut hudormer og urenheter, samtidig som den inneholder rensende ekstrakter som skal både redusere og forebygge urenheter og tilstoppede porer. Denne masken er super for de som har kombinert til fet hudtype fordi når man bruker masken over lengre tid så vil hudens talgproduksjon etter hvert bli redusert. Maksen kan være litt vond å fjerne, men det viser bare at den funker ordentlig godt og man kan se at hudormer har blitt med ut etter at man har fjernet den. Jeg bruker denne ca. 1-2 ganger i uken og har allerede sett stor forbedring av sorte prikker i t-sonen. Har du hudormer/ sorte prikker/ urenheter i t-sonen eller sliter du bare med fet hud er denne masken midt i blinken for deg! 

The Refreshing Scrub Mask er en ansiktsmaske og skrubb i ett. Denne kan man bruke i hele ansiktet. Denne inneholder også rensende ekstrakter som skal redusere og forebygge urenheter og tilstoppede porer, men den inneholder også salisyre som brukes til å behandle uren hud. Salisyre fører til lett avskalling av det øvre hudlaget slik at det lett fjerner døde hudceller, forekomst av hudormer og åpner tilstoppede porer. Salisyre er spesielt effektivt mot uren hud da oppløsningen trenger den i talgkjertlene som bidrar til å redusere overflødig talg. Når man påfører denne masken blir huden umiddelbart kjølt ned og man kjenner virkelig at den jobber og gjør underverker for huden. Jeg bruker denne 2 ganger i uken som en kjapp skrubb i dusjen og som en maske når jeg har ekstra god tid og vil pleie huden litt dypere.Det er forresten tilbud på disse i VITA nå :)

Har dere prøvd noen av disse produktene?

#Skjønnhet #Hudpleie #Kosmetikk #Beauty #JorgObé #VITA

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits