Lisa Laugen

todays outfit

 • Skrevet 30.04.2011 klokka 13:31
 • Kategori: Blogg

Hei! Har det veldig travelt nå, skal på jobb osv. så dette blir et kort innlegg. Nå skal jeg som sagt på jobb og etter det blir det grilling på Moan, gleder meg! Åh, det er sommer ♥

 
Jakke Cubus // Topp Bikbok // Shorts Bikbok // Sko Eurosko // Veske Cubus

 

Hva gjør dere i dag?

blogger jeg leser

 • Skrevet 29.04.2011 klokka 18:07
 • Kategori: Blogg

Her er bloggene jeg leser daglig, trykker du på bildene kommer du rett inn på deres blogger!

http://kristineam.blogg.no/ 
Hilke blogger leser dere?

spørsmålsrunde

 • Skrevet 29.04.2011 klokka 14:52
 • Kategori: Blogg

Heihei! ♥

Da kjører jeg igang en spørsmålsrunde, siden flere av dere har etterlyst det lenge nå. Hvis du lurer på noe, er det bare å spørre så skal jeg svare så godt jeg kan!

 

photoshoot med frida felicia

 • Skrevet 28.04.2011 klokka 16:47
 • Kategori: Blogg

Nå kommer de etterlengtede bildene jeg lovte å poste for lenge siden. Bedre sent en aldri! Bildene er tatt av oss med nikon d3000. Her er de beste bildene:

 

Love you ♥

for your ears

 • Skrevet 28.04.2011 klokka 16:13
 • Kategori: Blogg

Her er de sangene jeg hører mest på for tiden!

Wynter Gordon - Dirty talk

 

Britney Spears - Wanna go

 

Ke§ha - Blow

 

Mohombi Ft. Akon - Dirty situation

 

Mohombi Ft. Nicole Scherzinger - Coconut tree

 

Katy Perry - E.T

 

Lupe Fiasco - The show goes on

 

Åge Aleksandersen - Medvind

 

Pitbull ft. Ne-yo, Afrojack & Nayer - Give me everything

 

Nicole Scherzinger - Don't hold your breath

 

Nicki Minaj - Moment 4 life

 

Etienne - Bounce (fresh extended mix)

 

Chris Brown Ft. Justin Bieber - Next to you

 

verdens dårligste blogger

 • Skrevet 27.04.2011 klokka 20:58
 • Kategori: Blogg

Thats me! Jeg hadde faktisk glemt at jeg har en blogg... Siden sist har det ikke skjedd så veldig mye egentlig, og det er vell derfor jeg ikke har blogget noe heller. Dårlig motivasjon, lite inspirasjon og skrivesperre er det som har plaget meg i det siste. Noe som er veldig rart siden jeg alltid blir så ''glad og kreativ'' når solen skinner og alt det der.

 


Dårlig blogger som legger ut gamle bilder :(


Iallefall, kom hjem fra min først scooter kjøre time for litt siden. Åh, sinnsykt morsomt, gleder meg masse til jeg får lappen nå! Ellers sitter jeg bare her å skiver en artikkel om omskjæring av jenter og spiser nøtter...jeje, jeg liker ikke nøtter engang! 

 

Men dere, siden jeg er så sinnsykt dårlig til å blogge og siden dere besøker bloggen likevell (noe jeg ikke skjønner hvorfor..) kunne dere ikke bare lagt igjen en kommentar om noe dere vil jeg skal skirve om, gjerne noe konkret. En ting dere kan spare meg for er klassikeren sminkevideo, siden det ikke kommer til å skje :-) Ha en fin kveld sweethearts ♥

båttur

 • Skrevet 23.04.2011 klokka 16:32
 • Kategori: Blogg

Hei!

På torsdag ankom vi feriestedet vårt Leksa, som ligger i trondheims-fjorden, og siden det har vært knallvær har det ikke blitt tid til blogging. Tiden har gått med til soling, øvelses kjøring, bading, kortspill og fisking.

 

I dag var vi på båttur, kjempe deilig å være på sjøen når det er varmt og solen steker, etter en liten halvttime fant vei bukt hvor vi mekket et lite bål og grillet marshmallows og koste oss masse!

 

Hva har dere gjort/skal gjøre i påskeferien?

i love you couch

 • Skrevet 20.04.2011 klokka 12:45
 • Kategori: Blogg

Heeei ♥

 

De to siste dagene har vært noen superlate dager på sofaen hvor jeg har tatt igjen alle serier jeg har gått glipp av, skikkelig godt å bare slappe helt av, og det er jo påske! Beklager også for lite blogging, men jeg blogger som sagt når jeg har noe å blogge om. Det kommer straks et innlegg fra helgen også, Frida er bare litt treig til å sende bilder...

 


smakebit på vår lille photoshoot, aner ikke hva som sjedde med kvaliteten..

 

Iallefall, nå må jeg pakke for i morgen drar jeg bort, blogger det senere og hvis formen blir litt bedre tar jeg meg en aldri så liten fest i kveld. Jeje, gotta go!

wants

 • Skrevet 17.04.2011 klokka 15:37
 • Kategori: Blogg
wants
Lisa Laugen // Polyvore.com

 

don't hold your breath

 • Skrevet 17.04.2011 klokka 15:04
 • Kategori: Blogg

Hei hei!

 

Kom nettopp hjem fra jobb, og er på vei ut døren igjen. Ikveld skal jeg til Steinkjer på bursdagsfest hos Lene, gleder meg masse! Har det egentlig litt travelt nå, så må løpe.

 

Mange av dere etterlyser flere outfit bilder, så jeg kan ta noen i kveld og poste i morgen eller noe.uvaner

 • Skrevet 17.04.2011 klokka 00:43
 • Kategori: Blogg

1. Klarer aldri å stå opp når vekkeklokka ringer. Dette er serriøst mitt største hverdagsproblem. 

 

2. Kaster bort alt for mye tid på pc. Det er helt utrolig hvor mye jeg sitter på pc'en når jeg tenker meg om, enn hvor mye nyttig jeg kunne gjort isteden, hmm.

 

 

3. Jeg er velidg flink til å utsettet ting. Det er utrolig slitsomt fordi jeg alltid får et hastverk når jeg må gjøre ting i siste liten. Dette er virkelig en ting jeg må bli bedre på!

 

4. Rekker ALDRI bussen... 

 

5. Blir alltid skikkelig hekta på facebook og ulike mobilspill.

 6. Er til tider veldig ukonsentrert.  Folk kan si ting til meg som jeg senere aldri har hørt.. Huff dette er virkelig plagsomt, på skolen er det ofte viktige beskjeder jeg ikke får med meg.

 

7. Bruker masse penger på ting jeg ikke trenger. Må bli flinkere til å tenke om jeg virkelig trenger det jeg kjøper.

 

8. Har sinnsykt dårlig kondisjon, vet ikke om det er en uvane, men uansett... trener aldri, skal begynne da! Hmm, det sier jeg alltid.

 

9. Er ofte veldig treig til å forstå ting. Folk kan fortelle vitser som jeg ler av opptil 5 minutter etter alle andre...

 

10. Jeg koper! Altså jeg sitter ofte å gaper og stirrer ut i løse lufta.. Åh, utrolig flaut når folk kommer å dytter opp haken min... *picture error* 

 

Hva er deres uvaner?

happy holiday

 • Skrevet 15.04.2011 klokka 21:11
 • Kategori: Blogg

Yes! Da har dagen jeg har ventet på helt siden vinterferien kommet, og jeg er så glad! Noe som kanskje ikke vises så godt på meg akkurat nå etter 6 timer hengene over frityr gryter og masse stress, men hey jeg har 11 dager med fri foran meg. Nå skal jeg hoppe i dusjen, slenge på meg noen gode klær og tilbringe resten av kvelden foran tv'en med masse godteri, see u later!

 Hva skal dere i påskeferien?

sommer inspirasjon

 • Skrevet 14.04.2011 klokka 15:51
 • Kategori: Blogg

bilder//weheartit.com

10 things that make me happy

 • Skrevet 11.04.2011 klokka 16:01
 • Kategori: Blogg

 Komplimenter

Jeg blir kjempe glad hvis folk gir meg komplimenter. Jeg synes vi alle burde bli mye flinkere til å gi hverandre komplimenter, og ikke bare tenke de inni hodet. Det er jo så lite som skal til for å gjøre hver dag litt bedre

 

Fint vær 

Jeg blir alltid i godt humør når det er fint vær og sola skinner, gleder meg masse til sommer nå

 

Å pynte meg 

Spesielt i helgene hvis jeg skal noe spesielt, da blir jeg ekstra glad når jeg tar på meg en fin kjole, høye hæler og litt ekstra sminke og kan se meg i speilet å si til meg selv at jeg faktisk ser bra ut.

 

Venner

Vennene mine er det beste jeg har, får meg alltid i godt humør, gjør meg glad og får meg alltid til å le høyt. Støtter meg uansett hva og det er noe jeg setter veldig stor pris på

 

Gode karakterer/resultater på skolen

Nå jeg får gode karakterer/ resultater på skolen blir jeg ekstra glad og motivert

 

Shopping

Elsker følelsen av å vise meg i nye klær og sko, føler meg mye bedre når jeg har på noe nytt og pent. Shopping gjør meg nesten alltid glad, men det er selvfølgelig bare kortvarig lykke

 

Jobben min

Jeg elsker jobben min på Burger King, selv om jeg ikke har jobbet der så lenge, så gleder jeg meg til å dra på jobb. Jeg gleder meg også til å bli bedre kjent med kollegaene mine, for de virker som en herlig gjeng

 

Sjokolade

Jeg lever for sjokolade, føler en lykkerus når jeg slapper av med sjokolade og yndlingsprogram på tv. 

 

Glade mennesker

Glade mennesker som sprer glede og latter gjør meg glad, naturligvis

 

Rat on a scooter

Haha, sykt teit punkt, men det gjør meg faktisk veldig glad. Rat on a scooter er et spill som finnes på appstore og som jeg er totalt avhengig av. Pappa har nektet meg å spille det i en uke nå, men jeg fant selvfølgelig en annen løsning. På android marked finner man nesten det samme spillet, men her heter det scooter hero

 


//weheartit.com

sunday

 • Skrevet 10.04.2011 klokka 17:45
 • Kategori: Blogg

Hei ♥

Beklager for veldig lite blogging denne helgen, men jeg har vært veldig opptatt. Nå kom jeg nettopp hjem fra jobb og må kaste meg over en engelsk framføring som skal være klar til uka. Har veldig mye å gjøre, så dere får ha en fortsatt fin søndag!

 

spa time

 • Skrevet 07.04.2011 klokka 21:13
 • Kategori: Blogg

Hello sweethearts!♥

Nå har jeg nettopp hatt en deilig spa time med meg selv, herlig! Har tatt sol og som dere ser på bildene under har jeg stripet hår (Schwarzkopf #M1), tatt hårkur (Joico - K-pak), ansiktsmaske (Formula 10.6 - No Time To Shine) og smurt på meg et godt lag med selvbruning (Dove - summer glow). 

 

Nå må jeg pakke til en travel dag i morgen, først er det skole, så jobb etterfulgt av en bursdagsfest. Gleder meg masse, liker at det er mye som skjer. Rekker vell ikke å opdatere dere så mye i morgen, håper dere skjønner! 

news

 • Skrevet 07.04.2011 klokka 18:18
 • Kategori: Blogg

I dag dro jeg og Lise på shopping etter skolen, kjøpte masse fint! Kveldens planer er å ta sol og ha en skikkelig spa kveld med hårstriping, hårkur, maske, negler og selvbruning. Lenge siden sist nå. Oppdaterer dere sikkert om produkter og slikt. Her er noe av det jeg kjøpte i dag:

 
oh no, hooked again...

 • Skrevet 06.04.2011 klokka 20:59
 • Kategori: BloggDream youghurt isene fra Diplomis er seriøst himmelsk, og på tre dager har jeg spist to bokser is... Mine favoritter er karamell& nøtter og lakris, noen som har smakt de?

 

Anyways, resten av kvelden min skal kun gå ut på tvkos og siden jeg har skrivesperre og dette innlegget er skikkelig tilfeldig fra før, så runder jeg av her. Ha en fin kveld, sweethearts ♥

kardashian sisters

 • Skrevet 05.04.2011 klokka 18:58
 • Kategori: Blogg


Bilde // Google

 

Søstrene Kardashians er en realityserie fra Usa som handler om søstrene Kim, Kourtney og Khloe. Etter at serien ble sendt på norsk Tv ble jeg helt hekta. Og jentene er bare så nydelige! Trykk HER for å se alle episodene.

Flere som følger med på Søstrene Kardashians?

nytt design

 • Skrevet 05.04.2011 klokka 15:07
 • Kategori: Blogg
Endelig fikk jeg endret designet, det forrige var helt ubrukelig og jeg følte at bloggen var veldig uryddig og så videre. Jeg har også vært helt elendig til å blogge i det siste, og det beklager jeg. Skal ble bedre, jeg lover! Jeg har ikke laget designet selv, hun som laget det heter Rina. Jeg har noen små justeringer å gjøre også kommer det vell en skikkelig header etter hvert. Hva synes dere om det nye designet?

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits