Lisa Laugen

Santa faz

  • Skrevet 22.04.2013 klokka 10:08
  • Kategori: Utveksling

Hei dere!

De siste to ukene har jeg bare ungått bloggen fordi jeg har har så mye å blogge om at jeg ikke har orket å starte, men her kommer et innlegg fra Santa faz (torsdag i forrige uke).  Santa faz er en helligdag i Spania, hvor tusenvis av mennesker som bor i Alicante går til San Juan som ligger 10 km utenfor. Det er opprinnelig en pilegrimsgang, men i senere tid har ungdommer gjort det til en vane å dra med seg store handlevogner stappet full med alkohol som vi drikker på veien og når vi kommer fram. 

Vi sto opp tidlig på morgenen og var klare for å starte klokken 9. Med et par innabords, stekende sol og tusenvis av gale spanjoler må jeg si det ble veldig god stemning etter hvert og vi kosert oss kjempe masse! Vi har faktisk planer om å dra ned til hit til santa faz neste år også :)

Sa vi kom fram til stranda i San Juan etter å ha gått i tre timer, spiste vi lunchen vi hadde med oss og festen fortsatte der. Traff masse nye mennesker og hadde det bare kjempe bra! :DPå slutten av kvelden var det søppel og dritt så langt øyet kunne se og jeg overdriver ikke. Klokken seks var det på tide å dra hjem, så vi tok bussen hjem til Alicante og avsluttet en bra dag på Mc Donalds. Det som var veldig deilig var at vi fikk fri neste dag fordi det var dagen etter santafaz, så da ble det langhelg på oss! 

Lørdagen samme helg dro jeg til El Campello sammen med Stina, Laura og fem andre spanjoler for å spise lunch osv. Det var veldig hyggelig, senere på kvelden dro jeg ut sammen med Marianne fra Norge og venninnen hennes som var på besøk. Ååh, det var koselig ♥ Fine jentene!Helloooo

  • Skrevet 09.04.2013 klokka 20:57
  • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Kom nettopp hjem fra trening og tenkte jeg måtte ta meg tid til å oppdatere bloggen nå som jeg hadde muligheten! I dag har jeg løpt samt deltatt på en spinningtime, og sitter nå avslppet med ansiktsmaske og en kopp te, hverdagsgleder. Her er forresten treningsmusikken jeg hører på nå fortiden:

Denne uken begynte vi på skolen igjen etter påskeferien og det var egentlig het greit fordi i morgen er siste dag igjen før langhelg. Det er helligdag på tordag og det er en tradisjon at alle som bor i Alicante (de som vil iallefall) samles og går sammen til San Juan som er et sted litt utenfor Alicante. Mens vi går skal vi ha med oss drikke som vi drikker på veien, og så fortsetter festen på stranda i San Juan. Haha, spanjoler ♥ Det høres iallefall veldig morsomt ut, så jeg gleder meg!

I helgen som var farget jeg foresten håret brunt, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gjorde det heller. Jeg var lei av at fremmede snakket til meg på engelsk, men det var ikke verdt å gå så drastisk til verks med problemet... Tenker jeg skal ta noen lyse striper etterhvert så ordner det seg sikkert! Jeg og Stina dro ut denne helgen også og det var fult av folk i partygata, så det var kjempe gøy. Og nå gleder jeg meg bare helt sinnsykt til å få besøk i mai, har så mye å se frem til :D

Ha en fortsatt fin kveld!

Siste dag i Tarragona

  • Skrevet 01.04.2013 klokka 21:23
  • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag er siste dagen her i Tarragona, fordi i morgen reiser vi tilbake til Alicante. Gleder meg til å se igjen Stina og Laura, og ikke minst til å reise tilbake til varmen. Her i oppe i nord-spania er det mye kaldere enn i Alicante, så det blir godt. Og så er så deilig å tenke på at vi har enda en uke påskeferie her i Spania, wii :D

Iallefall, på lørdagen dro vi ned til sentrum av Tarragona igjen fordi det var mye vi ikke rakk å se på torsdagen som jeg blogget om i forrige post. Det er så alt for mye fint å se her, og jeg elsker virkelig å gå i de gamle, små spanske gatene. Så hyggelig! De viste meg rundt i den gamle delen av Tarragona, samt en katedral (som jeg har klart å slettet bildene av) og mange andre fine plasser. 

I dag er det helligdag her i catalunya hvor Tarragona, Barcelona osv. ligger. Alle kjøper ei "mona" som det heter som er en kake pyntet med figurer og fjær, så i dag etter middagen koset vi oss med det og kaffe. Nammi, den var kjempe god! Men nå er jeg alt for lei av kaker og søtsaker og gleder meg til å komme hjem til rutinene og trening igjen, men har hatt en veldig fin påskeferie her :-)

Blogges fra Alicante ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits