Lisa Laugen

Solprodukter fra Korres

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har postet innlegg på bloggen, men siden sist har jeg blant annet vært på påskeferie på Gran Canaria. Der var jeg i en uke med familien min og vi koset oss masse i strålende sol.

Rett før jeg dro fikk vi inn solprodukter fra Korres i VITA og de måtte jeg selvfølgelig kjøpe med meg for å prøve, Korres-frelst som jeg er. Jeg testet ut Korres Sunscreen Facecream Yoghurt SPF30, Korres Suntan Oil Face and Body med valnøtt og kokos SPF10, Korres hair sun protection og Korres Cooling Aftersun Face and Body Yoghurt.IGJEN, Korres skuffer meg aldri! Jeg like alle produktene kjempe godt og ble spesielt imponert over aftersunkremen. De dagene jeg ble litt rød og på kanten til solbrent, smurte jeg 2-3 lag med aftersun etter jeg hadde dusjet og da jeg våknet dagen etter hadde kremen lindret solbrentheten, og rødheten var rett og slett borte. Aftersunkremen inneholder gresk yoghurt, ekstrakt fra geitrams og fennikel som alle har eksepsjonelle egenskaper og som virker kjølende, beroligende, betennelsesdempende og bidrar til å opprettholde fuktighet, lindre solbrenthet og rødhet. Solkremen for ansikt inneholder også gresk yoghurt og ga masse fukt og god beskyttelse. Sololjen funket som alle andre sololjer følte jeg, men siden den er fra Korres inneholder den ingen av de stoffene en sololje fra mange andre merker for eksempel gjør. Hårbeskyttende sprayen beskyttet håret for å tørke, den skal osgå beskytte håret fra å "color fade", men siden jeg brukte denne sammen med en lightning spray ble håret mitt blondt, men absolutt ett supert produkt for å unngå sprøtt og tørt hår forårsaket av solen. 

Alle Korres-produkter er frie for parabener, mineraloljer, petrolatum, silikoner og mye mer. De er også PH-nøytrale og dermatologisk testet. Passer til alle hudtyper og er perfekte for de med sensitiv hud. Fra 11-24 mai får du forresten 30% på alle Korres-produkter i VITA!! Det jubler iallefall jeg for ♥

Jeg brukte SPF 30 på både ansikt og kropp for å være sikker på at jeg er godt beskyttet. Etter at jeg har lært mer om hvordan huden påvirkes av sol og hvordan solprodukter og solfaktor fungerer har jeg valgt å heller beskytte huden for mye enn for lite. Solen kan gjøre mye skade og når man blir eldre får man mye igjen for at man tok godt  vare på huden da man var ung. Jeg ble like brun nå som jeg brukte spf 30 enn som jeg har blitt tidligere da jeg har brukt så lav faktor som mulig for å bli "brunere". Forskjellen nå når jeg brukte spf 30 er at brunfargen ble mye dypere, holder lengre og at jeg slipper og bli skikkelig solbrent og skale av brunfargen på flyturen hjem. Så bruk godt med solfaktor spesielt når man drar til varmere strøk.

Har dere prøvd noen av disse produktene eller Korres-produkter generelt?

 

#Korres #VITA #Solpleie #Skjønnhet #Hudpleie #Sommer #Produkter

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits