Lisa Laugen

It's not just a year in a life, it's a life in a year

  • Skrevet 30.05.2013 klokka 12:00
  • Kategori: Utveksling

I går var siste skoledag og jeg fikk bekreftelsen på at jeg har bestått skoleåret. En veldig god følelse! Samtidlig er det veldig rart å tenke på at jeg skal dra hjem om to dager og at utvekslingsåret mitt allerede er over. Det har vært et utrolig lærerikt og fint år, med opplevelser som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. Det skal nok bli veldig trist og vanskelig å dra i fra folket jeg har blitt kjent med, livet her og ikke minst vakreste Alicante i seg selv. Jeg skal jo selvfølgelig resie tilbake, men det er noe med det å bo i Spania som inspirerer meg veldig mye!

Jeg har forandret meg mye og synes selv at jeg er mer selvstendig, ansvarlig og takknemlig enn hva jeg var før jeg dro. Jeg har opplevd veldig mye her i Spania som har gjort at jeg ser og tenker anderledes på ulike ting og etter at jeg har levd i et nytt land, men en annen kultur og nye folk har jeg blitt mer åpen og jeg har lært meg å ta utfordringer på en veldig god måte. 

Jeg må bare si til dere som leser bloggen min og har tenkt å dratt på utveksling, men ikke er helt sikker: Kast dere i det, for dere kommer aldri til å angre på det! Det kan virke veldig skummelt og alt det der, men dere aner virkelig ikke hvor mye dere kommer til å lære, oppleve og finne ut av. De første 2-3 månedene må jeg innrømme at jeg var litt deprimert og lei meg. Jeg trodde aldri at jeg skulle komme ti å like Alicante og hvordan menneskene var, men etter at jeg kom meg over den dårlige perioden og heller begynte å se positivt på ting ble alt så mye bedre og nå elsker jeg virkelig Alicante, livet her og folket. 

Nei, det blir veldig rart å reise hjem, men samtidlig veldig godt å se igjen venner, familie og komme tilbake til det normale livet mitt i Norge. Det har vært en fantastisk opplevelse og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligeten til å reise på utveksling.  

Stina, Laura og Marianne: There wouldn´t be the same here without you! Thank you so much for always beeing there for me, all the memories and just for beeing such an amazing girls. Always together, never apart, maybe in distance, but never by heart.  I am going to miss you so much, but rember: It´s not a goodbye, it´s see you later. I love you ♥

Besøk og kos

  • Skrevet 29.05.2013 klokka 12:57
  • Kategori: Utveksling

Hei! 

Wow, mai-måneden har bare fløyet forbi og jeg har hatt "the time of my life" uten tvil. I starten av mai fikk jeg besøk av Ada og Live som var her i fem dager, og jeg kan trygt si at det var fem perfekte dager for åh, som vi koset oss! Venninne til Laura var jo her samtidlig så vi dro blandt annet på båttur sammen alle jentene, festet, spiste gode middager sammen og alle bare klikket så utrolig godt. Nei, det var bare en super digg uke som må gjentas ♥ Båtturen gikk til Tabarca som er en øy 50 min utenfor Alicante. Der koste vi oss med piknic og god drikke på stranden i stekende sol :DPå fredagen dagen før Ada og Live dro hjem kom Jesper, Torstein og Bendik nedover og ble med ut i Alicante. Vi startet på hotellet til Ada og Live, senere kom også Stina og Laura og vi hadde det bare kjempe bra alle sammen. Lørdagen dro Ada og Live hjem, mens jeg ble med guttene videre til huset til Jesper og var sammen med de i fire dager. Hadde det veldiog morsomt sammen med de, herlige gutter!

 

En av dagene dro vi til Terra Natura som er en dyrepark. Jeg ble blandt annet tatt med opp på et sjøløveshow...  

Hadde forresten med oss tidenes turist:

På søndag kveld kom Mads og Håkon nedover fordi jeg kommer til å trenge en ekstra koffert når jeg drar hjem.. Haha, de skal iallefall være her til lørdag og ta sammen fly som meg hjem. Veldig koselig ♥

 

Una vaina loca

  • Skrevet 05.05.2013 klokka 14:08
  • Kategori: Utveksling

Hei dere og god søndagsmorgen!

De siste to ukene har for min del gått i ett kjør og jeg har koset meg masse og hatt det utrolig bra. Forrige helg dro vi til San Vicente på et dubstep-party og vi hadde det utrolig gøy, etter festen dro jeg for å sove hos Marianne og jeg tror ikke vi var hjemme før klokken åtte på morgenen, haha.Hele forrige uke hadde vi dårlig vær med regn og haggelstorm, og tiden gikk vel egentlig bare med på skole og trening. Jeg og Marianne ble litt facinerte av haggelkulene, se så store!! Stakkar de som var ute i gata sier bare..

På onsdagen hadde vi fridag her også som vi har i Norge, så på tirsdagen dro vi ut for å ta en øl og se fotballkamp. Sett bort fra at jeg har null interesse for fotball så hadde jeg det bra jeg, iallefall da jeg fikk dratt med meg Alexia for å spise kebab etterpå, haha. På fredagen dro vi ut for å feiere bursdagen til Alexia, vi dro først for å spise for så å dra til partygata og fortsatte der. Det var masse folk ute og nesten fult i alle barene, så det ble en veldig bra kveld til slutt.


På lørdagen våknet jeg til nydelig vær så jeg og Stina startet dagen med en times joggetur på strandprominaden og avsluttet i bassenget i hagen min, perfekt start på dagen med andre ord.

 

I går kom også venninnene til Laura ned hit til Alicante, og det var supergøy å endelig få møtt de. Så koselige og gode jenter. Senere på kvelden dro vi ut alle sammen og gårsdagen var så bra!! Hadde det kjempe gøy og det var bare råbra stemning. Dette er Annika og det som var så morsomt med å møte henne var fordi helt siden jeg og Laura ble kjent har jeg blitt fortalt at vi har akkurat samme personlighet og væremåte, noe som stemmer veldig bra. Haha, åh disse jentene er seriøst herlige og jeg gleder meg masse til å dra til Finland for å besøke de senere! Wii :)

Og sist men ikke minst, det at Ada og Live kommer ned hit i morgen gjør meg så glad at jeg har ikke ord. Skal dra til flyplassen for å hente disse tuppene i firetiden i morgen, men jeg må innrømme at jeg er bittelitt bekymret for hvordan det kommer til å gå når dum og dummere skal bevege seg alene i Alicantes gater mens jeg er på skolen.... Hahahah, neida, det går bra. Gleder meg masse masse masse ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits