Lisa Laugen

maks uflaks

 • Skrevet 30.06.2011 klokka 21:16
 • Kategori: Blogg

Hellooo!

 

Kom nettopp hjem fra langdag på jobb og skal nå straks stikke videre til Kjersti. Herregud, jeg har hatt så uflaks i dag! Det startet med at jeg brente meg skikkelig på stekepannen i morges da jeg skulle mekke frokost, men det var ikke det værste. Da jeg var på jobb klarte jeg å slenge ei tung dør over pekefingeren min. Det var seriøst sinnsykt vondt og nå er den helt blå. Ogsååå da jeg kjørte hjem fra jobb merket jeg plutselig at scootern ble skikkelig vanskelig å kjøre og da hadde jeg altså å punktere den.... Er det mulig? Jeje, life goes on...


 

Nå skal jeg pakke også må jeg bare vente på at mamma kommer hjem slik at hun kan kjøre meg til Kjersti. Kommer sikkert et innlegg i kveeeld, cyaa! ♥
herlig!

 • Skrevet 29.06.2011 klokka 14:51
 • Kategori: Blogg

Hei, hei!

 

Ligger ute på plenen å spiser frokost/lunsj i sol og 30 grader, herlig! Jeg satt ikke på vekking i dag fordi jeg trodde det skulle bli regn og dårlig vær og ble sååå skuffa da jeg våknet klokken halv 2, til et nydelig strålende sol... Jeje, skal nyte det så lenge det varer i dag daa :)

 (Nydusjet, ikke fettete hår. Haha)

innkjøp

 • Skrevet 28.06.2011 klokka 20:25
 • Kategori: Blogg

Jeg er sååå fornøyd med innkjøpene mine, spesielt de nude pumpsene som jeg har sett etter leeeeenge!

 


MAC foundation # NC40

 


Wallet - CMYK

 


Krølltang - BaByliss Paris(?)

 


High Waist - BikBok

 

Nude Pumps - Zara 

 


Wedges - H&M

 

Likte dere noe?

update

 • Skrevet 28.06.2011 klokka 13:04
 • Kategori: Blogg
Hei, hei!

Nå blogger jeg fra kontoret til pappa i Trondheim. Jeg ble med han på jobb i dag, så kom nettopp hit etter en liten shoppingrunde. Jeg er så fornøyd med innkjøpene, viser dere når jeg kommer hjem, siden det ikke går an å legge inn bilder fra iPad'en. Noen som vet hvordan jeg gjør det?

Skal spise lunsj nå, bloggezzzz :) Hva gjør dere i dag?

golf!

 • Skrevet 26.06.2011 klokka 23:30
 • Kategori: Blogg

Halla!

 

I dag spilte jeg golf for første gang. Jeg dro sammen med Ole Martin og Steffen, følte meg skikkelig dårlig, det var jo mye vanskeligere enn jeg hadde trodd ooog langt å gå - MEN morsomt det var det!

 

Eyyyy, kvalitet!

 

Ellers så var jeg ute i går, glemte nøkler og måtte sove ute... Trodde seriøst jeg skulle fryse ihjel, men jeg overlevde. 

 

Har dere spilt golf før?

våkennatta

 • Skrevet 24.06.2011 klokka 12:59
 • Kategori: Blogg

Hadde det kjempe bra på våkennatta! Vorset var best for jeg synes ikke det var så morsomt på Røstad, ble litt styr. Men det var iallefall det jeg fikk med meg. Jeg, Morten, Aksel og Henrik dro etter de andre, gadd ikke å stresse med å dra dit. Vi tok taxi ned til byen for å finne noe som var åpent så vi kunne kjøpe mat, men det var lettere sagt enn gjort. Vi gikk rundt i hele byen for å sjekke om noe var åpent, men det var det altså ikke. Da var eneste utvei å ringe vår kjære taxi sjåfør og be han om å kjøre til en Esso, som er ganske langt unna Levanger. Så, derfor kom vi mye senere enn de andre, men vi hadde det morsomt! Interessant i know...

  

Da vi hadde vært på Røstad en liten stund, dro vi hjem til Kjersti hvor vi også overnattet. 

 Huff, jeg som lofte å ta så mange bilder til dere, det glemte jeg helt av.. 

schooools out

 • Skrevet 22.06.2011 klokka 14:53
 • Kategori: Blogg

Da har jeg også endelig tatt sommerferie, helt sinnsykt herlig å tenke på! Nå er det bare avsluttningskvelden som er igjen også er det våkennatta som står for tur, gleder meg kjempe masse. 

 

I dag har skoledagen gått med til øving. Masse stress, men godt å få alt sammen klart til i kveld. Jeg har det igrunn litt travelt nå, må finne kostymer, vaske og rydde til i kveld - det blir nemlig jentevors hjemme hos meg, kommer mange bilder, lover! 

 

what are words...

dagens antrekk

 • Skrevet 20.06.2011 klokka 19:42
 • Kategori: Blogg

Shorts BikBok // Cardigan BikBok // Topp Cubus // Veske Cubus // Sko H&M

klassetur del 4 ~ shopping

 • Skrevet 20.06.2011 klokka 19:32
 • Kategori: Blogg

Dette blir da den siste delen av klasseturen. Den fjerde dagen var det hjemreise og på hjemturen stoppet vi i Østersund for å shoppe og spise. Åh, jeg elsker Østersund, nydelig by med koslige handegater og et stort utvalg av butikker. Jeg er veldig fornøyd med innkjøpene mine, det ble tre par sko, to bikinitopper og en magetopp. Beklager den dårlige kvaliteten på bildene, men de er tatt med iPaden siden jeg rotet bort speilrefleksen...

 

Magetopp fra BikBok

 


Sorte pumps fra Scorett

 


brune pumps fra DinSko

 Sorte balerinas fra Scorett

 

Likte dere noe av det jeg kjøpte?


klassetur del 3

 • Skrevet 19.06.2011 klokka 22:15
 • Kategori: Blogg

Den tredje dagen var det på Boda Borg som sto for tur. Jeg var veldig skeptisk til å løse oppgaver i syv timer, men ble veldig positivt overrasket over opplegget. Jeg hadd sett for meg mange timer med hard tenking og skriving, men det var det absolutt ikke. Boda Borg er en byggning med mange forskjellige "oppgaver" som må løses. På noen oppgaver må man tenke litt, mens andre krever mere fysiske evner. Klarer man oppgaven kommer man videre til neste rom osv. Kjempe morsomt!

På kvelden dro vi tilbake til Mid Adventure, hvor det var paintball og vannsport dagen før. Der var det en stor sandstrand hvor vi badet, spilte volleyball i kveldssolen og bare koste oss masse!

make-over by me

 • Skrevet 17.06.2011 klokka 20:08
 • Kategori: Blogg

Nå sitter jeg og Kjersti ute å koser oss med goderi, potetgull og hver vår paraplydrink. Herlig! Er nettopp ferdig med å gi Kjersti en make-over, og resultatet ble utrolig bra! Jeg er skikkelig stolt over meg selv. Jeg har farget og stripet håret, nappet øyenbryn og sminket henne. Vi farget det to ganger, en gang for å jevne ut etterveksten og lengdefargen. Fargen jeg brukte heter Loreal performance(?) # 8. Da så det slik ut:

 

Så farget jeg det på nytt med Loreal performance(?) #7,3 og stripet det med Swartzkopf # M1. På bildet ser det ut som det er et mørkt område på lengden, men det er det altså ikke. Slik ble resultatet:

 Til slutt nappet jeg øyenbrynene og sminket, slik ble det:

 Åh, nydelige jenta mi ♥ Love you!

 

Hva synes dere?

a sporty day

 • Skrevet 17.06.2011 klokka 19:50
 • Kategori: Blogg

Hei! Har hatt en utrolig morsom dag i dag. Den startet med sykkelorientering, eller for meg, Kjersti og Sebastian ble det vel scooterorientering, haha! Det var skikkelig gøy, vi scooteret rundt i hele Levanger, mens resten av klassen syklet eller sprang.

 

 

Da tredjetimen startet skulle alle sammen treffes på moan, aktivites anlegget, for å delta på ulike aktiviteter. Vi drev på med tennis, volleyball, rulleski og så grillet vi. Okei daa, vi tok drive through på BK. Hadde det iallefall kjempe koslig!

 

Bro <3

 

Hva har dere gjort i dag?

såå glad

 • Skrevet 16.06.2011 klokka 14:46
 • Kategori: Blogg

Heeeeei ♥Akkurat nå sitter jeg og Kjersti å feirer at alt som heter eksamener er over og at sommerferien er rett rundt hjørnet.  I dag var altså eksamensdagen og både jeg og Kjersti fikk 5!!! Helt utrolig. Vi har nettopp spist en deilig tikka masala og koser oss nå med godeteri, is, brus og høøøy musikk. Life is good :)

 
norsk muntlig

 • Skrevet 14.06.2011 klokka 13:37
 • Kategori: Blogg

Jaaa, jeg kom opp i norsk muntlig og er kjempe fornøyd. Jeg hadde håpet å komme opp i norsk, samfunnsfag eller rle så thumbs up for det! Oppgaven er både veldig enkel og vanskelig, temaet er muntlig kommunikasjon. Det er så mye å skrive om det, men så sinnsykt vanskelig å begynne. Men, men jeg er bare så glad for at jeg ikke kom opp i engelsk, så dette skal nok gå bra :-)


Har dere kommet opp i eksamen, isåfall hva kom dere opp i?

news

 • Skrevet 12.06.2011 klokka 18:19
 • Kategori: Blogg

Heei! Jeg lovte jo å vise dere hva jeg kjøpte da jeg og Kjersti var å shoppet på onsdagen. Det var 50% på Bikbok, noe som betyr at jeg fikk MYE for pengene, og det liker vi :)

 


Det er litt vanskelig å se, men dette er toppen jeg hadde på i forige innlegg. 249,- fra Bikbok

 


Husker ikke prisen, men noe rundt 99 kr fra Bikbok

 


Elsker denne toppen, 249,- fra Bikbok

 


Denne har samme mønster som toppen over, bare at dette en en slags cardigan. Kjempe fin å matche til jeans shorts. 249,- fra Bikbok

 


Gjennomsiktig sort topp, 129,- fra Bikbok

 


Sko fra økonomisko, 299,-Likte dere noe?

dagens antrekk

 • Skrevet 11.06.2011 klokka 19:11
 • Kategori: Blogg
Shorts Bikbok // Topp Bikbok // Tube bh Bikbok

 

I dag har jeg vært på jobb fra klokken halv elleve til klokken fem. Jeg er skikkelig sliten nå så det blir nok en rolig lørdagskveld på meg, godt det. Nå driver pappa å fyrer opp grillen, så nå bil det deilig biff med fløtegratinerte poteter, herlig!

 


Meg i skrivende sekund, chillern i sola og blogger for dere søte ♥ mmmh, sommer!

 

Ha en fin kveld dere!

klassetur del 2

 • Skrevet 10.06.2011 klokka 23:35
 • Kategori: Blogg

Den første dagen dro vi til en park kalt Mid adventure, hvor vi spilte paintball og drev på med vannsport. Pyse som jeg er feiget jeg ut på paintball og ble heller sittende å se på.. Angrer meg litt i grunn, men, men.

 

Vannsporten er noe av det jeg husker aller best fra turen. Vi kjørte bananbåt og tube etter en båt, noe jeg aldri har prøvd før, men som var sinnsykt morsomt. Jeg har alltid vært redd for vann og har nesten ikke turt å sitte i en båt før, men dette var noe av det morsomte jeg har vært med på.Thumbs up!

fun, fun, fun!


På kvelden var det spøkelsesvandring på loftet. Vi skulle finne tre koder og åpne en kiste for så å finne en skatt. Bygget var et hjem for funksjonshemmede barn for lenge siden, hvor Fru Blomberg var lærerinne som og som nå sies går igjen der oppe. Jeg må innrømme at jeg var litt redd da vi gikk rundt der oppe i mørket, spesielt da en utkledd dame dukket frem bak et hjørne, haha! Har ikke noen bilder fra søkelsesvandringen desverre.

 

Senere på kvelden slo jeg og Henrik til med litt karaoke. Den første timen sto vi for oss selv å sang gamle svenske slagere, jeg trodde seriøst jeg skulle le meg i hjel noen ganger. Hadde det sinnsykt gøy! Etter hvert kom det plutselig kjempe mange for å få med seg showet, og med våre nydelige sangstemmer ble det helt sykt.

 


 

~ Lisa

koslig dag

 • Skrevet 10.06.2011 klokka 14:35
 • Kategori: Blogg

Nok en herlig dag! Vi gjør absolutt ingenting på skolen for tiden, bare spiller kort og nyter det fine været. Neste uke blir det litt mere siden det er muntlig eksamen og så videre. Gleder meg virkelig til tiden fremover, det er så mye som skjer og vips så er det sommer, herlig!

 


Det er bare Kjersti som drar med seg boken rundt og leser litt av og til...

 
"herreguuud, OLE! slutt å ta bilda"

 

I dag ar jeg på med shorts fra cubus, topp fra bikbok og sko fra økonomisko.

 

Nå skal jeg på jobb, fra 3-8 i det fine været... Jejee, ha en fin dag ♥

piknik på stranda

 • Skrevet 09.06.2011 klokka 19:55
 • Kategori: Blogg

Heei!

 

I dag har vært en sinnsykt herlig dag, ingen fag bare vannkrig, chill og masse sol. Etter skolen dro jeg og Kjersti for å shoppe (viser dere senere) 50% på bikbok er ikke feil! Etter shoppingen kjøpte vi med masse godt og scooteret til stranda, koste oss kjempe masse! 

 
What?


Del 2 av klasseturen kommer asap! ♥

klassetur del 1

 • Skrevet 07.06.2011 klokka 22:29
 • Kategori: Blogg

Hei søte dere!

 

Da har jeg for første gang på lenge tenkt litt på dere lesere, så nå skal jeg skrive et lite innlegg om klasseturen. Jeg har delt den opp i flere deler siden jeg har ganske mange bilder og mye å fortelle, here we go!

 

På onsdagen da vi dro, kjørte vi buss i seks timer før vi omsider var fremme i Sundsvall/Torpshammer. Bussturen gikk kjempe bra, iallefall for meg som synes det er drit gøy å kjøre buss... Noe av tiden gikk med på en helt latterlig film klalt Milf, noen som har sett den?

 

Huset vi bodde i var et gammelt bygg fra 1915, som det vist nok skulle spøke i. De fleste ble vel litt skuffet over standaren, men vi overlevde.

 Her er mine herlige room mates: Lise, Kjersti, Meg, Frida og Elise ♥

 

Resten av kvelden gikk med på grilling, badstu og kortspill. Har desverre ingen bilder fra den kvelden, men her er et av Meg, Henrik og Aksel.

 

~ Lisa

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits