Lisa Laugen

Nicki Minaj

 • Skrevet 10.06.2012 klokka 13:00
 • Kategori: Blogg

(mobilblogger fordi jeg har alle bildene på iPhonen).

Nicki Minaj var helt syk! Denne konserten må være noe av det råeste jeg noen gang har vært med på. Hun var så sinnsykt flink live og konserten var så gjennomført og bra. Midt i konserten kastet hun ut smykket sitt som landet rett på meg og selvfølgelig kastet alle seg over det, så det ble en hard slosskamp med meg, Sunniva og Karianne mellom to andre jenter. Vi vant, haha :-)

Senere på kvelden kom onkelen til Ada og hentet oss i porsche for så å ta oss med på 40 årsdag. Hadde ikke så veldig store forventninger da vi dro, men da vi kom ble vi helt målløse. De hadde den sykeste hagen med basseng, fontener og store sittegrupper med utesofaer. Vi fikk påspandert både vin, champagne, drinker og shots, så det ble en bra kveld!

Update

 • Skrevet 08.06.2012 klokka 19:47
 • Kategori: Blogg

Heei dere ♥

Nå sitter jeg og Ada for oss selv i leiligheten og slapper av. Har nettopp ordnet oss og skal vel straks dra ut å spise. Vi har litt problemer med å forstå kollektiv transporten her i Oslo, så det blir de samme plassene heletiden.. Haha, veldig kjedlig egentlig. I dag satt vi for eksempel i 40 minutter ved en trikkstopp og ante ikke  hvordan vi skulle komme oss hjem, - helt til vi fant ut at vi bare var 5 minutter unna leiligheten.. 

I morgen ordnet jeg meg som nevt i det forige innlegget en time hos en nye salong i Oslo hvor de driver med gelenegler og vippe-extensions. Har time time klokken 12 i morgen og bir lagt i narkose eller noe under behandlingen. Ææh, gruver meg litt, men gleder meg veldig mye til å se resultatet. 

Ha en fin kveld!

Aker brygge

 • Skrevet 08.06.2012 klokka 14:21
 • Kategori: Blogg

Mobilblogger fra Friday's på Aker brygge nå, har nettopp satt oss ned her for lunch.

I dag har vi shoppet i Karl Johan og kom faktisk over en salong hvor jeg skal sette på permanente øyenvipper i morgen. I salongstolen lå forresten Linni Meister for behandlig, morsomt å møte henne.

Welcome to our crib

 • Skrevet 07.06.2012 klokka 21:37
 • Kategori: Blogg

Etter åtte timer i byen med shopping har vi endelig tatt kvelden hjemme i leiligheten. Har nettopp vært ute og handelt inn til en deilig kveldsmat, og sitter nå ute på terassen og nyter den herlige temperaturen. I morgen skal vi tidlig opp for en ny dag med shopping også skal vi treffe resten av jentene i Karl Johan. 

Jeg lovte dere bilder fra leiligheten tidligere i dag:


Ha en fin kveld lesere!

Oslove

 • Skrevet 07.06.2012 klokka 18:16
 • Kategori: Blogg

Heei! ♥ (mobilblogg)

Nå sitter jeg og Ada på Egon i Karl Johan. Her er det et yrende liv og solen skinner. Skikkelig sommertemperatur! Har nettopp spist en deilig middag og skal straks ut i gaten og shoppe igjen.

Leiligheten vi bor i er forresten helt rå, kan legge ut bilder når vi kommer hjem!

Oslo baby

 • Skrevet 06.06.2012 klokka 21:09
 • Kategori: Blogg

Hei dere ♥

I dag reiste jeg og Ada til Oslo for å få noen flotte dager med shopping og Nicki Minaj konsert. Nå har vi nettopp kommet hjem hos onkelen til Ada som bor en time utenfor Oslo. Her skal vi sove i natt og driver nå på å lage en  herlig lasagne sammen med onkelen og SJÅFØREN TIL JUSTIN BIEBER!! I morgen drar vi inn til sentrum hvor vi skal bo de siste dagene. Vi har en leilighet for oss selv i pilestredet, rett ovenfor Jan Thomas studio - altså veldig sentralt!

Genser Divided // Buske Cubus // Sko H&M

Søteste Eirin og Ada

Sjåføren <3<3<3

 

Informasjonsmøte med Explorius

 • Skrevet 03.06.2012 klokka 19:15
 • Kategori: Blogg

Hei dere!

Nå sitter jeg og mobilblogger fra Gardermoen. Har nettopp kommet gjennom sikkerhetskontrollen etter en og en halv time ventetid i kø... Men over til det jeg kom til Oslo for;

I dag var jeg jo på informasjonsmøte med Explorius hvor de presenterte alt mulig om utvekslingen min, regler og det jeg måtte lure på. Det var i dag jeg virkelig innså hva jeg har bydd meg ut på og ble vel på en måte både skremt og spent på samme tid. Men gleder meg veldig mye til å få en familie og reise bort et år nå, har innstilt meg på det veldig lenge så det blir gøy!

Får desverre ikke til å laste opp bildene jeg tok i dag, men kan jo alltids publisere de i et nytt innlegg. Håper alle sammen får en fortsatt fin søndagskveld, så skal jeg ta flyet hjem om akkurat en time <3

Oslo for helgen

 • Skrevet 02.06.2012 klokka 23:23
 • Kategori: Utveksling

Da er jeg endelig fremme i Oslo, etter en veldig lang biltur på 7 timer (!!). Akkurat  nå sitter jeg hjemme hos tanten og søskenbarna mine i Kjelsås og har en veldig koslig lørdagskveld. Det blir ofte lenge mellom hver gang siden vi bor så lang unna hverandre, derfor er det alltid like hyggelig å treffes.

I morgen skal jeg på et informasjonsmøte med utvekslingsselsakpet jeg skal reise til Spania med. Gleder meg masse og er veldig spent på de jeg evt. kommer til å reise sammen med og hvordan det vil bli for meg der nede med tanke på skole, fritid, familier osv.

Møtet begynner klokken 12 i morgen og varer til klokken 17, så det blir en lang dag. Jeg reiser også med flyet hjem i morgen kveld og kan vel trygt si at jeg må forbrede meg på et par timer ventetid på Gardermoen på grunn av vekterne som streiker... Synes dette er så sinnsykt irriterende, men slik er det!

God natt ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits