Lisa Laugen

Livet til Lisa

 • Skrevet 24.08.2011 klokka 17:21
 • Kategori: Blogg

Lisa er desverre ikke tilbake til blogglivet. Akkurat nå sitter jeg (Ada Sjøbakk Lund), Lisa og Gina å sløver på skolen. Har fritime, noe som er syykt herlig. I går var jeg og Lisa på kino å så "få meg på for faen", herreguud for en film. Vi hadde ingen anelse om hvordan den var, eller hva den handlet om, men det fant vi fort ut for å si det sånn. Haha :) Men uansett så var det en veldig koselig kveld som MÅ gjentas!

 

Og som dere kanskje vet så begynte vi på Levanger Videregående Skole for akkurat en uke siden, og jeg var så heldig å få komme i samme klasse som Lisapusaaa <3 I går fikk vi hver vår data, og vi stortrives her. Haha, Lisa har forresten kalt pc'en sin for "pusi". Spesielt...

 

TABBER: Hahah, i løpet av denne uken har Lisa tabbet seg ut ekstremt mye. Første dagen skulle hun kjøre scooter, og det gikk jo veldig bra frem til hun fant ut at hun hadde sett feil på klokka, den viste seg å være 06.50 istede for 07.50... Er det mulig?

Ellers har hun blitt låst ute to ganger. Den ene gangen satt hun ute i to timer helt til hun fant ut at døren 5 m unna henne var åpen....Hun har også pusset tennene med handkrem, ødelagt scooteren sin og mye mer! Du er den største klabben jeg vet om, men DIGGER deg fordet! ♥

 

 

 


Ååeh, love you best <3 

en liten bloggpause

 • Skrevet 12.08.2011 klokka 22:28
 • Kategori: Blogg

Hei kjære lesere!

 

Fortiden er jeg litt lei av å blogge. Jeg går rundt å har dårlig samvittighet hvis jeg for eksempel kke får blogget en dag eller om jeg ikke har noe å blogge om. Dette har skjedd ganske ofte i det siste og derfor velger jeg å ta en bloggpause. Hvor lenge den vil vare aner jeg ikke, kanskje en dag, en uke, en månede... Jeg vet ikke! Men en ting er sikkert; I høst ferien drar jeg sammen med familien min til London og da lover jeg å oppdatere dere masse! Ihiii, gleder meg :-)

 

I'll be back! Kos dere så lenge ♥

shoppping

 • Skrevet 11.08.2011 klokka 19:07
 • Kategori: Blogg

I dag har jeg tilbrakt hele dagen i Trondheim, utrolig morsomt å shoppe nå som høstvarene har kommet ut. Jeg har også kjøpt skolesaker og diverse, gleder meg faktisk til skolestart nå som jeg har alt klart. 

 


Bronzer og consealer fra MAC.

 


Blush, leppestift og highlighter fra Makeup Store.

 


Øredobber fra Bikbok, dounut-strikk fra glitter og div. fra h&m.

 


Singelett fra Weekday.

 


Skjerf  og ring fra h&m.

 


Jakke fra Vero moda.

 

Ellers kjøpte jeg en jeans, basics og skolesaker som sagt. Hadde en kjempe fin dag i Trondheim, spiste lunsj på Jordbærpikene. Love it!

 
my day

 • Skrevet 09.08.2011 klokka 23:34
 • Kategori: Blogg

Nå er jeg hos Kjersti, vi har nettopp sett film "If only" og kost oss med is og frukt, mmh ♥ 

 
I dag da jeg scootret til jobb klarte jeg faktisk å bekke scooteren da jeg sto å ventet på grønt lys.... flaut! Kall meg gjerne retard fordi i dag fikk jeg også beskjed av legen min om å dra til apoteket for å kjøpe en medisin som så fint heter ferro-RETARD, wtf!? :(

 


ps. det er jerntabletter...

 

Hade!

last night

 • Skrevet 07.08.2011 klokka 21:57
 • Kategori: Blogg

God kveld lesere!

 

I går var en herlig kveld, det va torgfest og jeg hadde det kjempe bra. Før torgfesten kom Lene og Frida Felicia til meg og enda flere senere på kvelden. Selve torgfetsen var helt grei, litt kjedlig da det ble litt mye styr og så videre, men ellers kjempe morsomt!

 

camping?

 • Skrevet 04.08.2011 klokka 22:35
 • Kategori: Blogg

For to uker siden eller noe skulle jeg, Frida, Marina og Ane dra på campingtur. MEN da vi kom til campingvoga var det noe feil med stømmen slik at vi ikke knunne være der, derfor dro vi og overnattet til Ane isteden. Hadde det kjempe koslig, dagen etter dro jeg, Frida og Marina og overnattet hos Marina. #interessant! 

 

Grunnen til at dette innlegget kommer to uker for sent er rett og slett fordi jeg hadde glemt å blogge det, men bedre sent enn aldri :-)

 


Laga mat te pian min ♥ 

 

midt- eller sideskill?

 • Skrevet 04.08.2011 klokka 21:51
 • Kategori: Blogg

I det siste har jeg prøvd å vende meg på midtskill, synes det kan være ganske fint. Som dere ser på bildet har ikke håret mitt vendt seg helt på det (den ene siden står mere opp enn den andre), men bortsett fra det, hva synes dere?Midtskill

 


Sideskill

new car

 • Skrevet 04.08.2011 klokka 20:20
 • Kategori: Blogg

Heeei! For noen dager siden kjøpte mamma seg ny bil, og jeg fikk æren av å bestemme hvilken! Det ble en Volkswagen beetle, eller "boble" om dere vil. Jeg elsker den og gleder meg masse til jeg skal kjøre denne, iiihi :-)

 

what a great day

 • Skrevet 02.08.2011 klokka 20:19
 • Kategori: Blogg

 

I dag taff jeg Kjersti for første gang på leeeenge, var sinnsykt godt å se henne igjen! ♥ loveu

bildedryss från sverigeee

 • Skrevet 01.08.2011 klokka 03:05
 • Kategori: Blogg


Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits