Lisa Laugen

Quotes

 • Skrevet 30.09.2012 klokka 19:22
 • Kategori: Utveksling

♣ Every day is a new beginning, take a deep breath and start again.

♣ Some people are like clouds. When they disappear, it's a brighter day.

♣ Take a chance, because you never know how avsolutley perfect something could turn out to be. 

♣ Dear LOL, thanks for being there when I have nothing else to say.

♣ "I need to talk to you'' That one sentence that has the power to make you remember every single bad thing you did in your whole lfe.

♣ Right now, someone you haven´t met is out there wondering what it would be like to meet someone like you.

♣ Dear karma, I have a list of people you missed.

♣ Life is too short to wake up with regrets, so love the people who treats you right and forget the oneswho don´t.

Belive in yourself

San Juan

 • Skrevet 29.09.2012 klokka 19:23
 • Kategori: Utveksling

God lørdags ettermiddag kjære lesere ♥

I dag har jeg ikke gjort noe som helst, faktisk.. Sov alt for lenge og etter det har jeg bare slappet av, noe som var veldig etterlengtet! Gårsdagen ble veldig vellykket, jeg og Laura valgte hæler i går så vi klare rett og slett ikke å gå til den kinesiske resturanten, så da ble det pasta og pizza på en italiensk resturant istede. Maten var kjempe god og siden Laura hadde bursdag fikk vi tiramisu kake, og det var godt det. Etter middagen dro vi til en liten bar og feiret med en mojito og tok så kvelden klokken 12, da alle sammen var veldig slitne. 

Kveldens planer er å dra til San Juan med Stina og Laura og muligens treffe noen fra klassen min, gleder oss iallefall veldig mye alle sammen. San Juan er en by som ligger litt utenfor Alicante, 8 km fra her eller noe. Det skal vist være litt mer liv for ungdommer der enn hva det er her i Alicante, så gleder meg masse til å sjekke ut plassen! 

Akkurat nå er jeg nettopp ferdig ordnet og skal øve litt spansk før vi drar ut klokken 9.


Håper alle får en herlig lørdagskveld, see you! 

Exchange students

 • Skrevet 29.09.2012 klokka 14:31
 • Kategori: Utveksling

    

Friday night

 • Skrevet 28.09.2012 klokka 20:44
 • Kategori: Utveksling

God fredag ♥

Kom nettopp hjem fra byen med Laura og Stina, vi shoppet litt og dro på en café med verdens beste is!! Skal straks dra ut igjen å feire Laura, det blir chineese i kveld. Gleder meg masse! 

Jakke Bershka // Buske Bikbok // Topp Bikbok // Veske Blanco // Smykke Bikbok // Sko H&M

Da vi gikk ned en stikkgate fant vi shoeheaven.


Nydeligste bursdagspia..

Og det har høljet ned i dag også.. Men liker det egentlig, får høstfølelse av det og jeg gleder meg til jeg kan kle på med varmere klær, haha.. Elsker høst!

Kjøpte meg et hvitt supermykt pledd, en iphone case, primer fra Nars og skjerf fra Mango.

Ha en fin kveld ♥

 

Today is a good day

 • Skrevet 28.09.2012 klokka 12:45
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

I dag da jeg sto opp var det veldig mørkt og lite lys i leiligheten, så da jeg hørte noen lyder ble jeg litt redd siden det bare er jeg som står opp klokken 7. Da jeg sto på badet og ordnet meg hadde jeg døren på gløtt og lyset på. I speilet ser jeg plutselig en hånd som kommer inn døren og som er på vei til å slå av lyset. Jeg ble selvfølgelig kjempe redd og tenkte ikke så jeg hylte mens jeg sparket igjen døren. Da hørte jeg et "auu" åpnet jeg døren sakte da jeg så broren min stå der i nattpysjen med en bamse i hånden.. Haha, aner ikke hvorfor han skulle slå av lyset, men herregud synes så synd på han :( 

Bortsett fra det har jeg hatt en veldig bra dag så langt og bedre skal den bli! I dag har Laura bursdag så jeg, Laura og Stina skal ut på shopping etter lunch forså å dra ut å spise chineese og feire. Gleder meg masse og ENDELIG  er det helg igjen! Denne uken har gått ganske fort og sluttet klokken 10 over 12 på skolen i dag så nå skal jeg straks stikke en tur på trening. Skal være flink å blogge senere i dag også, så stay turned!!

GRATULERER MED DAGEN, HERLIGSTE LAURA ♥

Ups and downs

 • Skrevet 27.09.2012 klokka 18:18
 • Kategori: Utveksling

For min del har denne dagen vært en dritt-dag så langt. Den startet med at jeg forsov meg til en halvtime før skolen startet, hadde selvfølgelig afro siden jeg la meg med vått hår og rakk heller ikke å ordne det eller sminke meg. Skoledagen var lang og kjedelig, og i dag regnet det for første gang. Det høljer nermere sagt ned da jeg skulle gå hjem.. Da jeg kom hjem la jeg meg bare å deppet og trøstespiste norsk sjokolade.. Skulle egentlig å trene flesket i dag, men her sitter jeg med null motivasjon.

Sendte en sytemelding til Norge og fikk noen kloke ord tilbake som jeg må tenke på når hjemmelengselen slår inn, takk for det ♥ Ser virkelig fram til helgen nå, da skal vi feire bursdagen til fineste Laura! Tror vi skal dra til San Juan, det er en liten by 20 minutter fra Alicante og spise middag, det blir nok veldig koslig.

Love yah all ♥

Kort hår.

 • Skrevet 27.09.2012 klokka 13:23
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I går bestemte jeg meg for å ta av extensionet og heller fikse mitt eget hår, slik at jeg kan føle meg komfortabel uten extensionet, og det gjorde jeg. Var skikkelig lei av tapeextensionene som bare falt av hele tiden. Tape-metoden var den verste, men samtidlig den beste jeg har prøvd. Verste fordi det ikke holdt noe bra og bare falt av og den beste fordi festene vistes ikke, kjentes nesten ikke og det var veldig enkelt å installere og fjerne.

Da jeg kom hjem fra skolen var jeg skikkelig irritert så jeg fjernet det med en gang, ikke nok med det, men jeg tok likesågodt jobben i egne hender og klipte meg selv KORT... Ble ikke så ille da, men ja her er da håret mitt nå.Hva synes dere er penest, langt eller kort hår? 

NORGE VS SPANIA

 • Skrevet 26.09.2012 klokka 17:13
 • Kategori: Utveksling

Hei dere! 

Tenkte å skrive et innlegg om forskjeller mellom Norge og Spania, so here we go.

♦ Skolen: Før jeg begynte på skolen trodde jeg at det var mer "higeschool aktig" enn det var, fordi da jeg startet føltes det ut som om jeg var tilbake på ungdomsskolen. Rundt hele skolen er det porter, aner ikke hvorfor men sikkert så vi ikke kan stikke av eller noe...? Vi blir på en måte behandlet som barn, skolen har ringeklokker og vi får kun 5 minutter til å komme oss til neste time. Blir man 10 minutter senere eller noe er man forsen til å komme inn i timen. Skolen har også en skolegård hvor alle elevene er i friminuttene, der er det benker og ulike leketing og på skolen er det elever fra 12 - 20 år. Skolesystemet er ganske lik det norske og det er ikke noe spesielt som gjøres anderledes her utenom karakterskalaen som går fra 1-10 eller noe. Ellers brukes det ikke pc´er av elevene på skolen og alt leveres skriftlig. Kan ta noen bedre bilder av skolen og blogge senere. Dette er bare et jeg tok fra skolengården i dag.

♦ Mat og måltider: Her i spania spiser vi tre hovedmåltider som i Norge. Vi spiser veldig lite til frokost, kanskje bare en yoghurt eller noe frukt. På skolen er det en kantine hvor de selger blandt annet croissanter som er sprutet full av sjokolade, brus, frukt og baguetter.. Jeg bruker bare å ta med meg en frukt på skolen og heller vente til jeg kommer hjem da vi spiser lunch klokken 3. "Lunchen" er som en middag i Norge bare at de kaller kveldsmaten her for middag. "Middagen" er som regel en omelett, brød med noe eller frokostblanding og frukt. Jeg spiser ikke veldig mye her nede og vertsmor lager sunn mat hver dag så jeg stresser ikke for at jeg kommer til å legge på meg. 

 

♦ Sport: Jeg og vertsmoren min trener på treningssenter 4-5 ganger i uken. Det går ofte i 45 minutters spinning, men bruker å dra dit en time før spinningtimen og løpe samt trene litt styrke. På treningssenteret prater alle med alle og det er veldig hyggelig. 

Hola chicos ;)

♦ Været: Jeg bor jo i syden og solen skinner hver eneste dag. Nå i september er det rundt 25 grader hver dag og det sies at folk her bruker å gå med shorts til slutten av november om jeg ikke tar feil. I januar og februar kommer det til å være rundt 10 grader her og fra mars igjen blir det bare varmere og varmere. Jeg klager ikke i det heletatt, men savner egentlig allerede å kle meg i varme klær og legge meg under en stor varm dyne, her har jeg bare et laken... ♦ Folket: Folk er veldig hyggelig her i Spania og er veldig flink til å gi komplimenter. På skolen kommer ofte ukjente bort og for eksempel kommenterer toppen jeg har på meg osv. Ellers hvis jeg går i gaten er det ofte fremmede forbigående som slenger ut fine ord og komplimenter og det er jo veldig hyggelig. Her er to humørspredere fra skolen:

Bloggezz!

Going out

 • Skrevet 22.09.2012 klokka 20:35
 • Kategori: Utveksling

God kveld dere ♥

Nå har jeg nettopp ordnet meg ferdig klar for å dra ut med Stina og Laura. Gleder meg masse! Her hjemme er det også fest, Marcela feirer bursdagen sin så vi har nettopp spist masse god mat og kaker. Har egentlig ikke så god tid så jeg slenger bare med noen bilder av kveldens antrekk også får alle sammen ha en koslig kveld! Skjørt, topp og veske fra Bikbik og sko fra Blanco (En butikk her i Alicante).

Det er freedag!!

 • Skrevet 21.09.2012 klokka 16:53
 • Kategori: Utveksling

God fredag alle sammen ♥

Jeg er så glad for at det er helg nå!! Litt godt å starte på skolen egenelig, med tanke på at man setter ekstra stor pris på helg og den skal nytes :) Hadde svømming i de to siste timene på skolen i dag og sluttet klokken to, så det var helt greit. Extensionene mine er forresten håpløse, i går på skolen satt jeg i klasserommet og hadde time, plutselig falt en del av håret ned på gulvet og jenta som satt bak meg bare "Whaaat, Lisaa you lost a piece of hair!!". Noe så kleint...

Jaja, ellers så kjenner jeg at spansken min begynner å komme seg. Folk i klassen min nekter å svare meg om jeg ikke snakker eller prøver å snakke spansk til dem og det er jo bare kjempe bra. De er også veldig ivrige på å lære meg språket så det er morsomt.

I dag skal jeg bare slappe av og dra en tur på trening også blir det stranden i morgentidlig med Stina og Laura og en tur ut i morgenkveld. Ihhh, gleder meg masse! Nuss nuss, god helg ♥

Bytur med jentene

 • Skrevet 20.09.2012 klokka 21:19
 • Kategori: Utveksling

Hei ♥

Kom nettopp hjem fra en liten handletur med Stina og Laura nå. Planen var å kjøpe en mattebok og ta en forzen yoghurt date. Her i Spania må vi nemlig kjøpe alle skolebøker selv, men uansett så var de tom for den boken vi skulle ha. Vet ingen andre plasser vi kan finne den heller, så må vel ta en prat med lærern i morgen. På vei hjem kom vi over en gate vi aldri hadde vært i før, og her fant vi veldig mye fint, så det ble en del shopping... Love it!!

Har planer hele helgen så da har jeg sikkert mye å blogge, så da lover jeg og oppdatere!! Nå skal jeg bare spise kveldsmat og så skal jeg skype med beste Kjersti ♥ Håper alle sammen har en fortsatt fin kveld og en god natt!

Laaange dager

 • Skrevet 18.09.2012 klokka 17:38
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Nå som jeg har startet på skolen osv. blir det mindre tid til blogging fordi jeg er veldig sliten etter de lange skoledagene, pluss at jeg har lekser og trening og så må jeg tilbringe mest mulig tid med familien min her. Men skal selvfølgelig blogge når jeg får tid til det.

De siste to dagene har jeg vært litt nedfor fordi det er veldig tøft på skolen når man ikke skjønner noe som helst. Alt jeg hører er "hwdhehjfbubfjbuy" dagen lang. Er jo noen ord jeg forstår, men det er veldig lite fordi spesielt lærerne snakker veldig fort. Når det er slik får det meg til å lengte hjem til det som er kjent og kjært, jeg savner alle sammen så forferdelig mye. MEN jeg har jo ikke tenkt å gi opp heller, har bare vært her i en og en halv uke, og det med språket vet jeg at vil komme seg ganske raskt. Har også fått en veldig god familie og gode venner her som jeg har blitt glad i og, så det holder motet oppe!Savner dere ♥

Last night

 • Skrevet 16.09.2012 klokka 18:30
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

I går kveld var jeg ute å spiste paella med jentene. Jeg har aldri spist paella før, men har hørt at det skulle være veldig godt. Ble desverre ikke positivt overrasket, men de andre sa at denne var en dårlig paella, så jeg får vel gi den et førsøk til før jeg dømmer. Vi hadde det iallefall kjempe koslig, avsluttet kvelden på Yo yo frozen yoghurt, love it! 

I dag har jeg bare sløvet på stranden med Stina og spist enda mer frozen youhurt. Da jeg kom hjem var det pizzafest i hjemmet, ikke feil på en søndag. Nå sitter jeg bare å ser film med vertsmor, koslig :-)

Saturday morning

 • Skrevet 15.09.2012 klokka 16:15
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Har vært på stranden i hele dag sammen med Stina og Laura, hadde det kjempe morsomt og skal også ut senere i kveld å spise middag sammen. Kom nettopp hjem og skal stikke en tur på trening om ikke lenge. I dag er det en uke siden jeg kom og gleder meg masse til ukene og månedene fremover :-D Koser meg masse her nede!

Da jeg kom hjem var den pene vertsmoren min klar for å dra på bryllup, så jeg måtte nesten knipse noen blilder av henne også. Denne dama er 51 år!? Hvem ville tippet det? ♥

Åh, nå er jeg så klar for siesta!! Hasta luego ♥

In the sun

 • Skrevet 14.09.2012 klokka 16:08
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Kom nettopp hjem fra stranda, og herlig var det! Har egentlig ikke noe å fortelle, resten av dagen går vel ut på avslappning og en tur på treningssenteret i kveld :-) Hva gjør dere i kveld?


Norsk gjeng på tur, godt å høre det norske språket igjen!Meg og Finske Stina :-)

Første skoledag

 • Skrevet 14.09.2012 klokka 11:04
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

I dag var første skoledag her i Spania og vertsmor var snill å fulgte meg. Siden dette var den første dagen pratet læreren bare i en time og så var vi ferdige. Jeg skjønte absolutt ingenting av det som ble sagt, men ja.. Satt på fremste rad og følte meg som største taperen uten noen venner osv. Ikke noen god følelse, men på vei ned trappa traff jeg to finske utvekslingsstudenter som jeg nå straks skal på stranda med. Jippi :-D

See you ♥

Tape-on hairextensions

 • Skrevet 13.09.2012 klokka 21:47
 • Kategori: Utveksling

Fikk et spørsmål om å skrive litt om hvordan tape-on extensionene funger og litt om det, og det kan jeg jo selvfølgelig gjøre! ♥

Jeg kjøpe og kjøper alltid extensions fra www.locksandbonds.com fordi at de rett og slett er best. Jeg har prøvd hår fra luxushair og pilus før, men er ikke i nærheten så fornøyd med det håret som jeg er med locksandbonds sitt.

Jeg kjøpte blandingsfargen #60/24 denne gangen, og den passet veldig bra. Extensionene kommer ferdigtapet, men jeg kjøpte også med en pakke supertape fordi jeg ble anbefalt det. Da vertsmor satte på håret i går kveld brukte vi ikke supertapen og det angrer jeg litt for, men det er bare å tape på nytt om man ønsker det. Mine extensions nå er 22", men på bildene under har jeg klipt det litt fordi tuppene er som reglel veldig pistrete. Synes det blir mye finere og fyldigere når man stusser litt. Jeg bestilte tre pakker, men fant ut da vi satte det på at det var nok med to. Hadde ikke jeg hadde plass til flere heller, derfor tror jeg tape-on egner seg best for jenter med tynt hår. 

Ellers så var de veldig enkle å påføre, klikk HER for å se video.Hva synes du? Noen av dere som har tape exstensions og er fornøyd/misfornøyd med det. Evt. erfaringer?

Shopping i Alicante

 • Skrevet 13.09.2012 klokka 15:14
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Kom nettopp veldig fornøyd og glad hjem fra byen. Jeg har vært å kjøpt noen nye klær til skolestart som er i morgen, og fant masse fint. De har mange kjente kjeder her som Zara, H&M, Mango, Bershka, Sephora osv. Mainstreet ligger 5 minutter med buss unna her jeg bor, så det er jo også ganske greit! Jeg dro alene, så føler meg veldig stolt over å ha funnet fram selv, haha :-)

Og forresten, kameraladeren lå i kamerabagen... Klær fra Bershka og sminke fra Sephora!

Typisk min flaks

 • Skrevet 12.09.2012 klokka 21:25
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Kom nettopp hjem fra et møte med kontaktpersonen min her i Alicante og de fire andre studentene som er her. Det var veldig hyggelig å treffe de andre, ei jente fra Norge, ei fra Danmark, ei fra Australia og Matteo fra Italia. Vi gikk gjennom reglene og mulighehetene vi som studenter har her i Alicante. Da jeg kom hjem hadde pakken jeg bestilte fra Locksandbonds kommet. Endelig tapeextensions!! Skal dra til en frisør å få satt de på i morgen, glede ♥ 

MEN da jeg selvfølgeli skulle ta bloggbilde rakk jeg ikke mer enn ett bilde før skjermen ble svart og kameraet dødt. Det var også da det slå meg at jeg kanskje ikke har noen lader og lette raskt gjennom skuffene, men nei.. Jeg har fakstik klart å glemt lader til kameraet mitt! Urutinert blogger, vet ikke hva jeg skal gjøre. Håper kanskje det går an å kjøpe en ny en her? Finner vel ut av det i morgen.. :(

Og forresten!! I dag da jeg skulle gå ned til bassenget fikk jeg med meg en nøkkel for å åpne en port som man må gjennom for å komme dit. Jeg prøvde å åpne porten, men fikk det ikke til. Så jeg bestemte meg for å klarte over... Jeg klarte å hekte fast foten i noe og så falt jeg pang ned i bakken med hodet først, så fikk en stor kul og har selvfølgelig veldig vondt. Men det ordnet seg, haha!

Ha en fortsatt fin kveld ♥
 

Castillo de Santa Barbara

 • Skrevet 12.09.2012 klokka 13:16
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag tidlig dro jeg og Matteo til Catillo de Santa Barbara her i Alicante. Det er en borg/festning/fengsel, er ikke helt sikkert på hva vi kaller det på norsk, faktisk.. Men det var iallefall en herlig opplevelse og vi hadde utsikt over hele Alicante og mer enn det. Har sagt det flere ganger før og sier det igjen, jeg elsker denne byen!! Det er så fiiint her ♥Dette passet meg perfekt i solsteken her nede, mmmmh ♥ 

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits