Lisa Laugen

Mini London guide

 • Skrevet 17.10.2011 klokka 15:18
 • Kategori: Blogg

Har du noen shoppingsenter/gater/butikker i London du vil anbefale? :-) Kan du evt. lage et innlegg om det? - leser

 

Ja, det har jeg selvfølgelig! Jeg shoppet for det meste i Oxford street, den såkaldte shoppinggata hvor de har alt man trenger. Der gikk det for det meste i kjedebutikkene, men var også innom Picadilly circus, Warren street osv. husker ikke alle gatene, men oxford er absolutt min favorittgate! Jeg besøkte også Selfridges og Harrods som er to store shoppngsenter i London. Hadde planer om å dra til Westfield også (europas største kjøpesenter), men det ble det ikke tid til, desverre!

 

Oxford street: Her finner man absolutt alt man trenger! Alle de klassiske butikkene ligger jo der, men det er også stappfullt med folk, man må nærmest brøyte seg fram. I oxford handlet jeg for det meste i kjedebutikkene som Topshop, Primark, Miss selfridge, New look, River Island, Forever21 osv. Ja - her ligger alle de gode butikkene samlet på en og samme plass :) En butikk jeg vil anbefale i Oxford, som jeg aldri før har vært innom, er skobutikken barratts. De hadde veldig mye fint, som ikke var for dyrt. 

 

Sko - og klesbutikker: Forever21, Primark og Miss selfridge er nok de butikken som falt mest i smak hos meg, der fant jeg alltid noe. Forever21 og Miss selfridge har helt normale priser, mens på Primark er det kjempebillig. Den første dagen kjøpte jeg to store poser med både klær, sko, vesker og div. til rundt 1000 kroner, utrolig! Ellers gikk det en del i New look, River Island og Topshop (ble bittelitt skuffet over de to sistnevnte). På New look har de DRØSSEVIS med sko, både heels og flats, til en utrolig billig penge :) Barratts og Office er to skobutikker jeg anbefaler dere å ta turen innom i Oxford street! 

 

Starbucks: Her var jeg innom hver eneste dag, og det er ikke rart, for de har faktisk verdens beste kaffe! MIne favoritter hos Starbucks er frappuchino with coffee caramel and cream on top og frappuchino with coffee mocca and cream on top. Åhh, himmelsk ♥

 

Ellers anbefaler jeg dere å oppleve London eye, Westminster, Buckinham palace og generelt de kjente attraksjonene i London. Jeg hadde iallefall en kjempe bra uke i London, fikk oppleve og koset meg mye! 

I shopped till I dropped

 • Skrevet 14.10.2011 klokka 22:18
 • Kategori: Blogg

Denne siste dagen i London har gått med til shopping, herlig! Vi startet i Warren Street og avsluttet i Oxford, jeg har blandt annet satt på negler, kjøpt en hel masse sko og klær, rettetang og mye mer.

Bukse Bikbok // Bluse Primark // Sko H&M // Veske Primark


g'night

 • Skrevet 14.10.2011 klokka 01:29
 • Kategori: Blogg

Heeei!

 

Herreguuud! Jeg har seriøst fått gnagsår over hele fotbladet av de nye skoene mine... 13cm høye og vi har gått langt, men det hele endte med at Mads måtte bære meg hjem, hehe. Nå har vi nettopp kommet hjem fra en god middag på Hard Rock Cafe, har hatt en veldig koslig kveld :) 

  

God natt sweethearts ♥

update og outfit!

 • Skrevet 13.10.2011 klokka 19:14
 • Kategori: Blogg

Hei dere! 

 

Har akkurat kommet til hotellrommet for å ta en liten pause før kveldens utgang. I dag har vi shoppet på Harrods, et stort kjøpesenter i London. Der var det veldig mye å se på, de hadde til og med egne etasjer for kosmetikk, sko, klær, leker og mye mer. Jeg trodde jeg hadde mobilblogget et innlegg til dere da jeg tok en pause på Starbucks, men det hadde tydeligvis ikke blitt publisert, dumt!

 


Highwaist Cubus // Bluse Next // Jakke Cubus // Sko Primark // Veske Primark // Hals Topshop

 

Nå skal jeg bare slappe av og ordne meg og så drar vi straks ut å spiser, muligens shopper litt i Oxford :) 

day three

 • Skrevet 12.10.2011 klokka 21:18
 • Kategori: Blogg

Heiaaa!

 

I dag startet vi dagen med Madame tussauds, og tok selvfølgelig en del bilder sammen med voksdukkene. Inne på Madame tussauds var det også en kino hvor vi så en 4D film, det var sinnsykt morsomt. 360 graders skjerm, seter med effekter og mye mer som gjorde det til en veldig god opplevelse.

 
Lol...

 

Etter Madame tussauds gikk vi videre oppover til Oxford street og har vært der helt til nå. Koser meg kjempe mye her i London! I morgen skal drar vi til Harrods, det er et stort kjøpesenter hvor de har alt man kan tenke seg, gleder meg! 

 

 

 Nå skal jeg bare slappe av på hotellrommet resten av kvelden, det blir utrooolig godt! ♥ Ha en fin kveld!

Shopping in Oxford st.

 • Skrevet 12.10.2011 klokka 17:04
 • Kategori: Blogg

Nå har vi akkurat tatt en pause fra handlingen og skal straks bestille en pizza. Åh, det er så mye å kjøpe og ikke minst å se her! Har det helt utmerket for øyeblikket :)

Martine hadde foresten veldig lyst til å dele et outfit bilde med dere, søta!

i love this city

 • Skrevet 12.10.2011 klokka 01:56
 • Kategori: Blogg

Heihei!

 

I dag startet vi dagen med å besøke London eye, det var en fantastisk opplevelse! Det var mye høyere enn hva jeg hadde trodd, høyere enn de høyeste bygningene og man så hele London, det var kjempe fint :)

 

 

 


Vi fikk også se turen i 3D etterpå :)

 

Etter vi hadde vært i London eye, gikk vi litt rundt og besøkte blandt annet Westminster abbey, Buckingham palace, Picadilly circus, Royal park, Hide park og Oxford street.. Har som dere skjønner gått veeeeldig mye i dag også, bena mine verker!

 

 

 

 Senere på kvelden dro vi å shoppet og jeg har allerede klart å bruke opp alle pengene mine... Og det på to butikker! Men nå har jeg ikke fått lønn for denne uken heller da, håper virkelig den kommer før jeg reiser hjem.  

Nå har vi nettopp kommet til hotellet og alle ligger helt utslåtte på hver sin seng. Vi avsluttet kvelden på en kinaresturant i Soho som serverte oss en herlig middag, elsker kinamat!! 

 

Men nå skal jeg sove, i morgen skal vi til Madame tussaud, blogges da ♥


the first day

 • Skrevet 10.10.2011 klokka 22:16
 • Kategori: Blogg

Good evening!

 

Har nå nettopp kommet til hotellrommet, og jeg må bare få sagt at jeg aldri har vært så sliten i kroppen som jeg er nå. I dag har vi gått rundt i London's gater i 12 timer. Vi har shoppet i oxford street, gått rundt å kikket i picadilly circus, westminster, soho og mye mer. Innkjøp og så videre viser jeg dere senere eller når jeg kommer hjem :)

  

 

 

London!!

 • Skrevet 10.10.2011 klokka 02:00
 • Kategori: Blogg

Hei dere! Nå har vi omsider kommet fram til London etter 15 timer reising. Vi hadde utrolig uflaks da vi kjørte til Gardemoen og ble stående fast i kø. Dette førte til at vi ikke rakk flyet vårt og måtte bestille en ny reise... Veldig kjedlig! 

 

Nå har vi nettopp vært ute å sett oss litt rundt, spist mat osv. Er utrolig sliten nå så vi blogges i morgen, g'night ♥

Perfect weekend

 • Skrevet 03.10.2011 klokka 23:27
 • Kategori: Blogg

Hei gutta!

Denne langhelgen, torsdag til søndag, har jeg vært  i Levanger, og det har vært sykt bra! Det var så sykt herlig å treffe alle sammen igjen, klarer nesten ikke vente til neste gang jeg drar dit! 

Jeg kom til Levanger 0615 på torsdagen, og dro rett opp til Live. Vi dro til skolen, Levanger vgs, det var koos!! Resten av dagen var veldig bra også!! På fredagen, etter skolen, dro jeg, Lisapus og Adapus på burgerking. Da klarte selfølgelig Lisa og bekke på scooter. hahaha, lættis. 

 

flinke lisa<3

 

Lørdagen var syyykt bra!!! Har ikke hatt det så gøy på leeenge! Slenger med noen bilder.

 

Ogsååå et bilde av meg og Håkonpuseen<3 på fredagen, i think

Savner alle sammen kjempe mye!!:((

Snakkes, puser

Klem fra Sophie Hansen / sophyy@facebook;););)

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits