Lisa Laugen

Happy halloween bitches!

 • Skrevet 31.10.2012 klokka 22:09
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Nå har vi omsider ordnet oss ferdig og er klar for å dra ut på kveldens eventyr!! Vi bestemte oss for å kle oss ut som three black swans so here we gooo ♥

Jeg ble forresten kåret til ukens blogg av fineste Ida i dag, noe jeg synes var veldig koslig! Denne jenta er fra Stjørdal og blogger om sin hverdag, skjønnhet, mote og livet med hennes tyrkiske mann. Jeg begynte å lese bloggen hennes for noen måneder tilbake og synes hun blogger veldig bra og interesant. Samtidlig er hun veldig pen, absolutt verdt et besøk. Dere finner henne forresten på topp 100 listen på blogg.no!

Håper alle sammen får en kjempe fin kveld!

Høst

 • Skrevet 30.10.2012 klokka 16:04
 • Kategori: Utveksling

Ja, nå har høsten offisielt ankommet sydenland også! Det har begynt å blitt mye kaldere, det er rundt 10 grader på morgenene og rundt 15 på dagtid.. Det er jo selvfølgelig ikke noe dere hjemme i Norge ser på som kaldt i det heletatt, men når man er vandt med 25 grader så blir det selvfølgelig uvandt med 10-15. Har merket at jeg går rundt å fryser heletiden, så senere i dag skal jeg dra å kjøpe meg noen store varme tøfler og en varm og godt genser! Synes det er litt koslig med høst jeg :-)

I morgen er det Halloween og i den anledning skal vi selvfølgelig dra ut med full utkledning. Haha, gøy! Alle elever får også fri dagen etter halloween og det passet veldig bra fordi på fredag har vi også fri og det betyr HELG i morgen!! Glede. 

Just girly things #2

 • Skrevet 29.10.2012 klokka 18:26
 • Kategori: Blogg

Hva synes du om bildene?

The weekend

 • Skrevet 28.10.2012 klokka 21:13
 • Kategori: Utveksling

Heia!

Kom nettopp hjem fra helgas andre isdate med Stina og Laura. Bare skravlet, lo og hadde det like koselig som alltid! I går ble vi kjent med noen nye spanjoler, da en fra skolen spurte om vi ville bli med ut å spise pizza sammen med han og noen andre av hans venner. Etter pizzamåltidet ble vi med hjem til han sammen med 10 andre hadde det veldig gøy :-)

I dag har det vært veldig kald her (15 grader), så jeg har bare pakket meg inn i koseklær og pledd, drukket te og tatt igjen hotel cæsar episoder. Deilig søndag!

Fredag

 • Skrevet 27.10.2012 klokka 15:22
 • Kategori: Utveksling

I går dro vi til byen og så litt i butikker og koste oss på café. Senere dro vi til Laura og lagde pesto pasta, så film og spiste litt velfortjent sjokolade! På bildet over er vertsmoren til Laura, kjempe hyggelig dame :-)

God helg!!

 • Skrevet 26.10.2012 klokka 16:50
 • Kategori: Utveksling

Hei og god fredag!

Er alltid like glad og energisk på fredager, elsker det! På skolen i dag hadde vi en diskusjon om spanias økonomiske situajson i verden og hvorfor det er slik at noen er fattige og noen er rike i spansktimen. Jeg opplevde noe jeg synes var veldig ekkelt da en av elevene kom med påstanden om at det er "de hvite" sin skyld, de er så overfladiske og kaster bort penger på luksus og andre unødvendige ting! Jeg kjente at jeg ble skikkelig irritert og synes det var veldig ubehagelig å sitte der som den eneste "hvite". Han mente det jo ikke personlig, men likevell.. 

Nå har vi nettopp fått besøk av en tidligere utvekslingsstudent fra Tyskland som bodde her for to år siden. Hun er kjempe koslig, tror hun skal være her i en uke eller noe. Blir så glad når jeg hører de snakke spansk, de er så flinke. Vi har jo hatt besøk av 3 utvekslingsstudenter som har bodd her, ei fra Norge, ei fra Finland og nå ei fra Tyskland. Gleder meg sånn til jeg også snakker så bra! 

Nå har jeg nettopp ordnet meg og skal dra ut med Stina, Laura og Rhiva for en isdate. Mmh, har sett fren til det hele uken!

Har dere noen planer for helgen?

Celebración del cumpleaños

 • Skrevet 25.10.2012 klokka 19:22
 • Kategori: Utveksling

Heia!

I går feiret vi som sagt bursdagen til vertsbroren min som ble 14 år. Vi fikk da besøk av Marcela, Matteo og Andrew, en venn av vertsbror og to andre venninner av vertsmor. Vi hadde det kjempe hyggelig og koset oss masse!

Cruly wednesday

 • Skrevet 24.10.2012 klokka 17:46
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Nå har jeg plagdes med internettet i godt over en time. Alle andre dataenhetene hadde internett utenom macen min, jeg skrudde både nettet og ruteren av og på og prøvde alt. Til slutt holdt det på å klikke for meg, men så løftet jeg opp macen og ga den en klem mens jeg sa "værsåsnill" og da funket det plutselig!! Ble nettopp overtroisk..

Iallefall, i dag fyller vertsbroren min 14 år, så nå er det selskap, kaffe og kake som straks står for tur. Sto opp tidlig i dag for å sette på meg extensionet jeg hadde sydd og styret med i morgest, aldri mer! Det er det jeg hater med clips, at man må bruke så forbanna lang tid med å sette det på osv. Foretrekker heller microringer eller noe når jeg først skal ha extensions, kleint å komme på skolen med kort hår den ene dagen og langt det andre..

Har du extensions?

Make yourself proud

 • Skrevet 22.10.2012 klokka 20:58
 • Kategori: Blogg

Liker du å trene?

Fra tape til clip-on extensionons

Hei og god mandag!

For en måned siden bestilte jeg tapeextension fordi det måtte prøves ut det også. Jeg fant fort ut at jeg ikke var helt fornøyd med det siden tapen var så svak og extensionene bare gled ut. Har forresten skrevet et tidligere innlegg om tape-on HER. På fredag bestilte jeg en pakke med bare clip-on festene, så nå har jeg sydd clipsene på tapehåret. Genialt? Jepp :-)Kan legge ut bilde med de på i morgen for nå drar jeg på trening!! See you ♥

Har du noen erfaringer med tape-on?

Just girly things

 • Skrevet 21.10.2012 klokka 12:43
 • Kategori: Blogg

Like du bildene? 

Saturday night

 • Skrevet 21.10.2012 klokka 00:58
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag har jeg faktisk hatt en veldig effektiv dag! Har sovet lenge, vasket, vært ut å løpt med Stina og Laura og har nettopp hatt en skikkelig koselig jentekveld! Vi laget en kjempe god kyllingsalat med pesto og frukt med sjokolade til dessert, mmh! Masse latter og jenteprat ♥ Synes det er så rart å tenke på at jeg traff akkurat de som så og si helt like som meg..  Har det kjempe bra fortiden og setter virkelig pris på plasseringen min her i Spania og familien! 

Hva har dere gjort i dag?

One thing i love: spikes

 • Skrevet 19.10.2012 klokka 18:40
 • Kategori: Blogg


Hva synes du om spikes?

Min start på denne fredagen

 • Skrevet 19.10.2012 klokka 16:11
 • Kategori: Utveksling

Husker dere da jeg sa at jeg ikke hadde sovnet av enda for to dager siden? - Jeg glemte visst å banke i bordet, for i dag våknet jeg 5 (!!!) minutter før jeg måtte gå til skolen... Da hoppet jeg opp, fant jeg fram sekken (som jeg trodde bøkene mine lå i) og kastet oppi badedrakten og en håndduk til svømmingen. Deretter gikk jeg rett ut døren uten å engang se meg selv i speilet eller pusse tennene. Skulle iallefall ikke komme forseint til skolen! Da jeg lukket døren kom jeg på at jeg glemte nøklene og ALLE bøkene mine inne, men døren vår låser seg selv og jeg kunne ikke vekke hele huset heller?

Ble jeg forresten kåret til  "Ukens blogger" av www.stiinee94.blogg.no. Det var veldig koslig, tusen takk! :-) 

 

Two new jackets

 • Skrevet 18.10.2012 klokka 15:24
 • Kategori: Blogg

Hei!

Siden jeg hadde fri i dag benyttet jeg sjangsen til å dra til byen sammen med vertsmor og kjøpe noen nødvendige ting. Hadde også tenkt å dra til frisøren å farge ombre, men feiget ut... Angrer meg, kanskje jeg gjør det senere i kveld. To jakker fra Zara ble med meg hjem, iih love them!

Hva synes du?

My one and only

 • Skrevet 17.10.2012 klokka 18:07
 • Kategori: Blogg

Har du prøvd denne?

Elevene streiker

 • Skrevet 17.10.2012 klokka 14:53
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Kom endelig hjem fra skolen etter en lang dag. Det var så alt for vanskelig å stå opp i morges da jeg i går fylte dynelakenet med en dyne. Så godt og varmt, har ikke kjent den følelsen på en og en halv måned. Iallefall, det fikk meg til å tenke på at jeg faktisk ikke har forsovet meg eller kommet forsent til skolen en eneste dag enda, og det er litt sykt til å være meg som alltid setter aarmen på slumring!

I dag kom det en gladnyhet om at elevene skal streike i morgen, det betyr fridag! Ikke at jeg fikk med meg grunnen til streiken, men lærerne oppfordret foreldrene til å holde barna sine hjemme i morgen.. Litt rart, men jeg klager så absolutt ikke!

Noe som ikke er så veldig hyggelig var nyheten vi fikk på skolen i sistetime. En jente fra skolen min ble drept av et tog i dag, jeg vet ikke hvor og hva som skjedde, men det var iallefall stor sorg på skolen. Skikkelig ekkelt å få høre en slik nyhet. Tenker også på vennegjengen hennes som sto å hylskrek og omfavnet hverandre da jeg var på vei ut fra skolen. Helt forferdelig! Livet er så alt for skjørt og dette gir meg virkelig en påminnelse om at vi må sette pris på dem jeg er så glad i, for plutselig en dag er det ikke noe mer. 


Nå har vertsmor laget deilig paella og da er det grunn til å smile!

Ha en fin dag videre og fortell det til dem du er gald i ♥

5 Løpetips

 • Skrevet 16.10.2012 klokka 20:24
 • Kategori: Blogg

Hei!

Her har jeg skrevet ned noen punkter som funker veldig bra for meg når jeg skal løpe. 

♥ Sett deg et mål. Når jeg skal løpe må jeg alltid sette meg et mål, enten i tid eller km. Jeg har laget meg en spilleliste som varer i akkurat 30 minutter, og da løper jeg fra musikken starter til den stopper. 

♥ Start alltid rolig. Jeg pleier alltid å ta en 5 minutter powerwalk i starten av en løpeøkt, det hjelper meg å unngå melkesyre allerede i starten av økten.

♥ Det som er så deilig å tenke på når det gjelder løping er at du blir litt bedre for hver gang. Dette hjelper mye på motivasjonen min iallefall, og en liten tur er mye bedre en ingenting. 

♥ Bruk gode sko. Før brukte jeg et par sko som ikke vær særlig gode å løpe i, det gjorde det mye tyngre og vanskeligere å fullføre økten. Da jeg kom til Spania kjøpte jeg et par Nike free run 0.3 og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. De er super lette og veldig flekible. Jeg kjøpte også en apple brikke for å legge unde sålen i skoen som kobler seg til iphonen din og "tracker" deg. Altså den viser på iphonen hvor du har løpt, hvor langt og tempoet gjennom hele turen, genialt! 

♥ Lag deg en spilleliste med musikk som gjør deg glad og som du liker. Her er noen sanger jeg liker å løpe til:

100% Freaky - A roma, Kjører på - Madcon ft. Timbuktu, Not all about the money - La la land & Timati, Hit me with the lights - Doman & Gooding, I don't wanna dance - Alex gaudino, One night in Ibiza - Dance Dj & Company, Party shaker - R.I.O, My life is a party - Italiano brothers, Crank it up - David guetta, Akon.

 

Har du noen andre gode løpetips som funker for deg?

Skjønnhetstips: dropp sjampoen

 • Skrevet 16.10.2012 klokka 17:30
 • Kategori: Blogg

Jeg er ikke sikker på om dette fungerer for alle, men det har iallefall fungert veldig bra for meg. For en uke siden kom jeg over DENNE artikkelen, hvor jeg leste om "balsammetoden". Den handler om å droppe sjampoen og bare vakse håret med balsam, noe som skal fungere bra for fett og krusete hår. Det kommer jo til å virke motsatt, tenker du, men nei faktisk ikke. Sjampo sliter veldig på håret og den tørker ut hodebunnen. Dette fører til at hodebunnen produserer enda mer fett. 

Jeg har lenge slitt med fett hår og har måttet vaske det hver dag, derfor ga jeg dette et forsøk. Det man gjør er å våte håret som vanlig for så å kraftig masere balsam inn i hodebunnen. Balsamen "ersatter" sjampoen og vasker hodebunnen for mulig skitt. Deretter smører du inn balsam i tuppene. Jeg har merket stor forskjell, og nå kan jeg dusje håret annen hver dag! Etter 6-7 uker sies det også at håret vil se mye sunnere og friskere ut :-)  Har du prøvd balsammetoden? 

I want a tattoo so badly

 • Skrevet 15.10.2012 klokka 16:17
 • Kategori: Blogg


Har du en tatovering eller tenker du å ta? Iallefall hva?

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits