Lisa Laugen

DENNE DAGEN HAR BARE VÆRT SÅÅ...

 • Skrevet 30.11.2010 klokka 16:40
 • Kategori: Blogg

DÅRLIG!

Det hele startet med at jeg forsov meg, måtte kaste på meg det første jeg fant og dra uten å ordne meg. Dette førte jo til at jeg kom for sent og at jeg ikke hadde med meg mat..  utenom en liten bolle. Jeg har vært så trøtt i dag at jeg har gjespet ca. 1 million ganger og har ikke fått med meg noe av tentamen stoffet.

Etter skolen dro jeg for å trene, i håp om å få litt bedre humør. Noen som funket svært dårlig. Etter en halv time med dårlig trening skulle jeg rekke en buss, og jeg løp som en gal. Da jeg kom frem til bussplassen hadde ikke bussen kommet og jeg måtte vente der i minst 10 minutter, i 15 MINUS!!

Nå kom jeg nettopp ut av en varm og god dusj, og skal straks legge meg for å sove litt. I kveld blir det lesing til engelsk tentamen. LOVE MY LIFE ♥

Noen bilder av meg i dag kan dere bare glemme!!

Lisa ♥

MONDAYY

 • Skrevet 29.11.2010 klokka 18:24
 • Kategori: Blogg

Heihei!

Nå har jeg nettopp våknet etter noen timers søvn foran peisen. Åh, det er så godt å sove i varmen! Jeg er så sinnssykt dårlig til å prioritere, istede for å lese til tentamen og gjøre lekser osv. sover jeg, sitter stuck i pc'n eller som jeg skal gjøre etter å ha blogget dette super interessante innlegget til dere, seee tv!

I sted da jeg skulle ut å sjekke posten, så jeg noe sort som lå i snøen. Da jeg rev det løst fra isen var det MOBILEN MIN!!! Nå ligger den på badegulvet å tiner, håper virkelig den overlever, fml
Lisa ♥

HEADER TIL BLOGGEN

 • Skrevet 29.11.2010 klokka 17:51
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg endelig klart å fikse en header, ting tar tid...Egentlig ikke, er vell heller bare meg som er så sinnssykt treg. Men uansett, denne er bare ment som en midlertidig header, tror jeg... her er den:Hva synes du?

Lisa ♥

NOK EN ROLIG KVELD

 • Skrevet 27.11.2010 klokka 19:36
 • Kategori: Blogg

Jeg vil starte dette innlegget med å si at jeg håper bursdagsbarnet Elin har hatt en super dag i dag! Gratulerer så mye, søta ♥

I dag våknet jeg opp på sofaen i stua til Ane og skjønnte ingenting. Jeg hadde jo lagt med sammen med Lise og Ane, men etter hvert husket jeg hva jeg hadde drevet på med i natt. Jeg husker at jeg plutselig reiste meg fra sengen fordi de hadde sakt noe til meg, husker ikke hva, noe slemt iallefall. Så hadde jeg tatt med meg en dyne, gått til stua og lagt meg på sofaen. Så husker jeg at jeg hadde blitt kjempe redd og pakket dynen rundt hodet i frykt for alle spøkelsene(...) Jeg husker også at jeg hadde fått problemer med å puste siden jeg hadde en dyne rundt hele meg! Så typisk meg, prater og går i søvne hele tiden.

Nå har jeg og nettopp kommet hjem fra Elin. Vi hadde det kjempe koslig ♥


Meg, Lise, Elin og Frida ♥ love yaaahh


Så drev vi på meg pandoras eske som vanlig!

Lise ble med meg hjem og vi har nettopp spist taco. Oi, der fikk jeg plassert et bånd med en lappe på hodet, så det betyr vell at Lise og mine søte småsøsken ønsker å leke "kortskalle" med meg :)

Lisa ♥

KOSEKVELD

 • Skrevet 26.11.2010 klokka 21:59
 • Kategori: Blogg

Nå har vi nettopp sett "Dear John", og sitter foran et stoort fat med frukt, smeltet sjokolade og brownies. Herlig! Vi har det kjempe koslig, elsker slike kvelder med masse godt, film og gossip ♥

Har også farget håret til Lise, vi glemte som vanlig tiden og det ble svart.... Men det ble fint!

 


NAM!

Ha en fortsatt fin kveld folkens!

Lisa

FOR EN HERLIG KVELD!

 • Skrevet 25.11.2010 klokka 23:55
 • Kategori: Blogg

Hei hei!

Nå har jeg nettopp hjem fra bursdag's feiringen hos Elin, det var sinnsykt koslig. Masse godt å spise, sladder, pandoras eske og jentene er bare best!

Sinnsykt deilig med fri i morgen, jeg hadde tenkt å sove lenge, men så kom jeg på at jeg skal til steinkjer og besøke en vennine. Jeg drar sammen med Lise, blir kjempe godt å se Ane igjen, leeeenge siden sist!


Lise ♥

Birthday girl ♥

Anne ♥

Er det ikke rød-nese dagen i dag, eller var det kanskje i går det?

Haha, alle bildene av gjengen var helt rare, ingen fulgte med....

Ha en god natt, blogges i morgen!

Lisa ♥

24.11.10

 • Skrevet 24.11.2010 klokka 17:53
 • Kategori: Blogg

Hehei!

Jeg kan ikke huske sist jeg hadde en så rolig ettermiddag, jeg har ikke gjort noen ting annet enn å lest litt på naturfag prøven i vi skal ha i morgen. Men jeg liker det! De siste ukene har gått i ett kjør, og det har gjort meg så sinnsykt utslitt og sliten. Denne uka har vært forholdsvis rolig, men neste uke derimot.. to tentamener, års prøve i spansk med mer.

Morgenene mine for tiden er et mareritt, og jeg har kommet forseint til skolen omtrent hver dag i det siste. Det er helt sykt hvor vanskelig det kan være å stå opp, men slik er det vell hos de fleste, så jeg skal ikke klage! Det blir godt med fridag på fredag iallefall, da skal jeg sove lenge, mmmh!


Frida og Meg ♥

Lisa

MOT TIL Å GLEDE DAGEN

 • Skrevet 23.11.2010 klokka 23:57
 • Kategori: Blogg

Heihei!

Jeg har hatt en kjempe fin dag i dag, jeg har både gledet og blitt av gledet andre! På skolen i dag så vi film og spiste skolelunsj, hadde kun 3 timer i dag, herlig! Etter tredje timen fikk hele skolen dra og gjøre noe som gledet andre. Jeg og 6 puser til, dro hjem til Lise og spiste taco og brownies, spilte alias og sladret masseee.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Tok på meg kveldsvakten til mamma så hun fikk dra hjem, da gledet jeg henne også :) Håper dere har hatt en fin dag!


Petter, Sondre og Lise ble dessverre ikke med på noen bilder..

Lisa

EFFEKTIV MANDAG

 • Skrevet 22.11.2010 klokka 19:02
 • Kategori: Blogg

Hehei!

I dag har jeg rukket myeeee, det er så herlig i ettertid. Etter skolen i dag dro jeg og Lise for å trene, etterfulgt av en soltime. Sykt godt når det er så kaldt ute, brr! Da jeg kom hjem laget jeg middag til familien, og nå sitter jeg å leser på en naturfag prøve vi skal ha på torsdag, vi har om hydrokarboner, karboksylsyrer osv. Jeg skal straks ned å hjelpe mamma med å henge opp jule gardiner, det er 1. søndag i advent på søndag vettu!

Ikke glem mot til å glede dagen i morgen da folkens! Ha en fin kveld ♥


Hadde det forresten kjempe koselig med Frida Felicia i helgen! love yaahhh

Lisa ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits