Lisa Laugen

Friday night

 • Skrevet 30.11.2012 klokka 19:23
 • Kategori: Utveksling

Hei kjære lesere!

Nå sitter jeg og Stina hjemme hos meg å spiser sjokolade, og har nettopp ordnet oss klar for å dra ut å spise middag. Det har blitt veldig mange rolighelger på oss nå, og tror faktisk ikke vi har tenkt oss ut denne helgen heller.. Verdens kjedligste utveksligsstudenter som bare sitter inne å spiser mens vi klager på livet, haha neida! Vi har det kjempe bra her alle sammen :-) Har det egentlig litt travelt nå, men ville bare si hei!

Hva gjør dere i kveld?

Ha en fin fredagskveld alle sammen ♥

Spørsmål november

 • Skrevet 29.11.2012 klokka 21:42
 • Kategori: Utveksling

Hvordan fungerer microrings-hairextensions?

 Jeg synes det er veldig vanskelig å forklare, men her er en video som viser det veldig greit: http://www.youtube.com/watch?v=Na88v-RhDbc

Jeg har tenkt å dra til spania på utveksling til neste år, derfor leser jeg bloggen din. Lurte på hvordan det første møte med vertsfamilien din var og den første uken? 

- Åh, så morsomt! Det første møtet med familen min eller vertsmoren min var på flyplassen selvfølgelig. Jeg husker at jeg kom gående ut av "ankomsten" og så masse folk, ante ikke hvordan jeg skulle finne vertsmoren min, men plutselig hørte jeg noen som ropte "Lisa" så jeg snudde meg og da kjente jeg henne igjen fra bildene jeg hadde fått på mail. Hun hadde med seg en kompis som var sjåfør og som kunne litt engelsk så kommunikasjonen gikk for det meste igjennom han. Ellers synes jeg det var veldig vanskelig den første uken, da vi ikke kunne kommunisere noe spesielt samtlidlig som jeg måtte tilpasse meg alt det nye i den "nye" hverdagen min. Var også veldig sliten og trist den første uken, men det er helt normalt! Ser for meg at det må være mye enklere for de som drar til for eksempel usa sånn sett,  som snakker engelsk fra før osv. Men mitt tips til deg er at du lærer deg så mye som mulig spansk før du drar!

Hvilke butikker osv. har de i Alicante der du bor?

- Her har de det meste egentlig. Zara, Berskha, Mango, Blanco, H&M, Sephora, Primark + mye mer og et senter med alt av merker som heter El corte ingles. Mye å bruke penger på for å si det sånn :-)

Får du lov å drikke alkohol av organisasjonen?

- Ja

Jeg lurer på om hvordan det er med skolearbeid der i forhold til hjemme? Mye å gjøre, vanskelig å få gode karakterer?

- Det er seøvfølgelig mye nytt å sette seg inn i, så det blir en del mer skolearbeid enn hva det var hjemme on man skal henge med.. Man skal jo lære det som er nytt for de spanske elevende i tillegg til et nytt språk, så ja, det er mye å gjøre! På skolen min er de veldig strenge med karakterene og så, ja..

Snakker du flytende spansk nå?

- Vet ikke om jeg snakker helt flytende, men spansken begynner å komme seg og folk kan forstå meg iallefall :-)

Har du lagt på deg etter du kom? De fleste utvekslingsstudenter gjør jo det i USA iallefall..

- Nei, jeg har faktisk mistet kilo her! Vertsmoren min er veldig opptatt av kosthold og ordner derfor veldig sunn mat, noe jeg er veldig glad for. Har faktisk merket at jeg har fått mye mer energi i hverdagen osv. etter at jeg kom hit, noe som er på grunn av maten siden jeg spiser mye sunnere her enn hva jeg gjorde i Norge. Men nå spiser jeg også veldig mye sjokolade og godsaker her da, mest når jeg synes synd på meg selv og så videre, med det er greit.. Ikke noe jeg har tenk å slutte med heller, så.. Haha!Hvis du har noen spørsmål om utvekslig eller andre ting så er det bare å sende en kommentar :-)

Leather and burgundy

 • Skrevet 28.11.2012 klokka 21:03
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Kom nettopp hjem fra et superkoselig cafébesøk med Stina og Laura. Koset oss masse med churros og varm sjokolade, deilig på kalde høstdager. Tok noen antrekks bilder til bloggen, men som dere ser så er det veldig vanskelig å få til lyse og fine bilder når det er så mørkt ute.. Men det får bare være :-)

Genser Berskha // Skinnvest Berskha // Buske Bikbok // Skjerf H&M // Sko Skopunkten // Veske Lindex

Ha en fin kveld videre!

I like the boys who...

 • Skrevet 28.11.2012 klokka 13:44
 • Kategori: Blogg

Good night

 • Skrevet 27.11.2012 klokka 21:18
 • Kategori: Utveksling

Brrr, nå er det faktisk kaldeste laget her. 10 grader var det da jeg gikk hjem fra trening i sta, og det kjentes ut som det fuktige håret mitt skulle speke! Neida, ikke så ille da, men 10 grader er ikke mye. Nå har jeg nettopp spist en god og proteinrik kveldsmat, stekt laks med grønnsaker og er klar for å legge meg under en god og varm dyne og ta igjen noen episoder av hotel cæsar og Pretty little liars. 

Tusen takk til alle dere som tar dere tid til å svare på leserundersøkelsen min forresten. Synes det er så gøy å følge med resultatene og de fine svarene  dere skriver under hvorfor dere leser bloggen min! Åh, dere er noen herlige lesere ♥

God natt fra meg og Miel!

Leserundersøkelse

 • Skrevet 27.11.2012 klokka 14:27
 • Kategori: Blogg

Hei kjære lesere!

Jeg lurte på om dere kunne tatt dere ett minutt til å svare på fem spørsmål om dere selv i denne leserundersøkelsen. Jeg synes det hadde vært gøy å sett hvor gamle dere er, hvor dere kommer fra, hvorfor dere leser bloggen min og litt sånn. På forhånd takk ♥

Ukens weheartit

 • Skrevet 26.11.2012 klokka 16:27
 • Kategori: Blogg


Følg meg på weheartit ved å trykke HER

Bruker du weheartit, iallefall hva heter du der?

Videoblogg: Oscar

 • Skrevet 25.11.2012 klokka 20:51
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Nå har jeg og Oscar, vertsbroren min laget en video til bloggen. Jeg har aldri redgert en video i iMovie før så ikke ha noen store forventninger til redigeringen vær så snill. Håper dere liker videoen!

A cozy day!

 • Skrevet 24.11.2012 klokka 22:24
 • Kategori: Utveksling

Åh, for en koselig lørdag dette har vært så langt! Dro ut å spise is og drakk kaffe med Stina og ble med henne hjem for å se det nye hjemmet hennes etterpå. Jeg må virkelig si at jeg er så gad på hennes vegne. Den forrige familien hun bodde hos var ikke særlig bra, da vertsmoren klaget på at hun for eksempel spiste for mye og kjeftet på henne uansett hva hun gjorde. Dessuten hadde moren et alkoholproblem og burde blitt fratatt retten av å ha utvekslingsstudenter. Da hun fikk høre at Stina hadde søkt ny familie ble hun bedt om å pakke sakene sine og kastet ut på flekken. Huff så ekkelit! MEN det nye hjemmet hennes var kjempe fint og hun er super fornøyd med familien, så alt er bare tipp topp :-)

Jeg og Stina dro også en tur til byen, og en nude mac-leppestift i fargen myth ble med meg hjem. Er egentlig ikke så stor fan av nude lepper lengre, men det var kjempefin på med en rosa lipgloss over. Men nok om det! Nå har vertsmoren min vinkveld her hjemme og skal dra ut på byen senere og da kommer Stina og Laura hit. Vi skal bare kose oss med film og godis samt passe på Oscar. Her er noen bilder fra i dag:

Ha en fin lørdagskveld alle sammen!

God lørdag!

 • Skrevet 24.11.2012 klokka 14:46
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Åh, i dag har jeg ikke gjort noen ting så langt og det føles godt.. haha. Eller joda har faktisk vasket både badet og rommet mitt også skal jeg og Stina ta en kaffe i parken utenfor huset vårt etter middag. Stina har nemlig byttet verstfamilie og er nå nabon min, jippi! Vi har en veldig fin og stor park og en superbra is -og kaffebar mellom husene våre, så der kommer vi til å kose oss masse fremover tenker jeg, glede ♥

I går dro vi ut å spiste middag på en italiensk resturant, maten var kjempe god - faktisk noe av det beste jeg har spist ute her, skal så absolutt tilbake. Ellers så skal vi muligens på et "houseparty" i kveld til noen spanske universitetstudenter, de er litt gamlere enn oss, men veldig koslige folk og så mye spansk som vi lærer når vi menger oss med spanjoler!!


Hva gjør dere i dag?

L&B Microring-hairextensions

Heei dere ♥

Nå har snilleste Laura nettopp satt på meg microringextensions og jeg kan ikke beskrive hvor godt det er med langt hår igjen! Jeg ble også kjempe fornøyd med resultatet. Locksandbonds sendte meg en pakke med 200 fester, noe som tilsvarer 160 gram med hår, men siden jeg har veldig tynt hår fra før fikk jeg bare plass til 100 fester- mer enn nok! Jeg valgte å prøve fargene #24 og #60 i lengden 22" denne gangen og det ble jo faktisk helt perfekt etter min mening. 

Jeg liker Locksandbonds veldig godt fordi de selger kvalitetshår til en billig penge, de har en utmerket service og ikke minst en kjempe rask levering. Det tar aldri mer enn tre dager fra jeg bestiller produktene til de kommer på døren min, og siden de sendes helt fra usa så er det veldig raskt. Jeg har kjøpt extensions fra L&B i tre år og har blitt like overrasket over hvor gode de er hver eneste gang! Dette er et sponset innlegg, men virkelig et produkt jeg kan gå god for.

Hva synes dere?

Sponset innlegg

Mine favorittbloggere

 • Skrevet 22.11.2012 klokka 23:07
 • Kategori: Blogg

Dette er mine favorittblogger som jeg leser hver dag. Følger også alle på bloglovin' som er et veldig smart sted å følge favorittbloggerne sine da man får varsel hver gang de har postet et nytt innlegg og så videre. Veldig oversiktlig og greit! Du kan gjerne følge meg på bloglovin ved å trykke HER

                                                                                               

Andrea Badendyck // Sophie Elise Isachsen // Caroline Berg Eriksen // Lene Orvik // Stina Bakken // Annette Haga // Kristine Amalie Angvik

Hvilke blogger leser du?

The beauty Alena Sishkova

 • Skrevet 20.11.2012 klokka 18:10
 • Kategori: Blogg

Spør du meg så er den russiske modellen Alena Shishkova ei av verdens peneste jenter!! Hva synes dere?

For 2 år siden...

 • Skrevet 19.11.2012 klokka 23:17
 • Kategori: Utveksling

God mandagskveld dere!

Tenkte å poste et innlegg med noen bilder jeg fant da jeg googlet meg selv her om dagen. Hahah, her var jeg 15 år og gikk det siste året på ungdomsskolen.. Synes det var veldig gøy å se igjen disse bildene, men litt rart å tenke på at det er hele to år siden fordi jeg synes ikke jeg har forandret meg sånn veldig mye?? Selvfølgelig ser jeg noen stygge fjortisøyenbryn her, er ikke blind.. Det er ikke til å legge skjul på av jeg var rååfan av selvbruning og solarium heller, men sånn ellers..?

Synes dere jeg har forandret meg noe spesielt på de siste to årene?

Anbefaling: proactive

 • Skrevet 19.11.2012 klokka 16:52
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Tenkte å vise dere noen produkter jeg fikk av min kjære tante kikki i posten i for en uke siden. Det er en hudpleieserie som heter Proactive som har fått mange positive tilbakemeldinger og som jeg nå har testet ut. Jeg har egentlig aldri vært noe spesielt flink til å rense huden min, men har brukt noen produkter fra garnier osv. Har heller aldri sett noen forbedring.. Etter jeg prøvde ut Proactive i bare tre dager så jeg en vesentlig stor forskjell og nå er huden min nesten perfekt, etter bare én uke! Jeg har lenge plagdes med småe "nupper" og noen urenheter, men nå er de faktisk borte!! Proactive selges på tvshop for rundt 600 kroner. Pakken inneholder fire forskjellige kremer og en vibrerende påføringsbørste som skal rense veldig godt og minske porene. Absolutt noe som er verdt å prøve ut for deg som plages med uren hud!

 Har du prøvd noen av disse priduktene før, evt. erfaringer?

Min utveksling

 • Skrevet 17.11.2012 klokka 18:03
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Jeg tenke jeg skulle skrive et innlegg om min utveksling siden jeg har fått en del flere lesere i det siste og siden jeg ikke har skrevet noe særlig om det før. Nå er jeg jo to og en halv måned inn i mitt utvekslingssår og har på en måte vendt meg til det meste og kan derfor svare på spørsmål hvis noen lurer på noe og så videre.

Jeg er utvekslingsstudent i Spania, Alicante dette året og reiser med explorius. Jeg valgte å reise til spania fordi jeg har hatt spansk på skolen og ønsket å praktisere det og lære enda mer. Synes også at Spania er et veldig spennende land med tanke på kultur, språk, mat og så videre. Og siden spansk er et veldig stort språk er jeg helt sikker på at jeg vil dra nytte av noen språkkunskaper i framtiden. 

Jeg bor i en toppleilighet så og si midt i Alicante sentrum hos en vertsmor og en vertsbror som jeg trives veldig godt sammen med. Leiligheten er veldig stor og fin, jeg har et eget bad og plasseringen er jo bare helt perfekt. Jeg og vertsmoren har fått et veldig godt forhold og kan prate sammen om det meste. Til tross for at hun er 52 år må jeg si at hun er veldig "ungdommelig" i væremåten og veldig "venninneaktig" samtidlig som at hun er en mor. Vi har mange felles interesser og vi trener sammen tre gangen i uken på et treningssenter. Hun er veldig flink til å gi råd og hjelpe meg om det så er skole, venner, trening, gutter, ja det meste. Oscar, vertsbroren min er 14 år og er en koslig liten raring som får oss til å le omtrent hele tiden, haha.

Vertsmoren min er også veldig flink til å lage mat. Kostholdt vårt er veldig sunt og består av mye grønnsaker, fisk, kylling, korn, frukt og vann. Vi spiser frukt til dessert her hver dag, uansett! 

Skolen jeg går på heter I.E.S Cavanilles og ligger like ved her jeg bor, tar meg syv minutter å gå. Det er en spansk skole og da er all undervisningen på spansk naturligvis.  På skolen er det elever fra 12-19 år og det er selvfølgelig noen forskjeller på skolesystemet her og det i Norge: Skolen er for eksempel omringet av store porter, piggtråder og slik så det ser på en måte ut som et fengel. Alle porter er sengt hele skoledagen, så om du skal ut må du gi navn, grunn og slik til de som har styring med dette for å slippe ut. Med andre ord så er det veldig strengt og de legger stor vekt på sikkerhet i skolen. Ellers så er det slik her at vi har et friminutt gjennom skoledagen og det er en lunsjpausen hvor vi har en halvtime, så mellom timene har vi ikke noen friminutt. De gir oss fem minutter på å gå til neste klasse og kommer du 10 minutter forsent er døren låst og da blir du "utestengt" fra timen. På skolen jeg går på blir ikke utvekslingsstudentene tatt noe spesiellt hensyn til, så vi får akkurat de samme prøvene og sånt Det er selvfølgelig en utfordring å henge med, men slik er det. Skoledagene er fra klokken 08.00 til 14.00 :-)

Spanjolene er som regel veldig pratsomme og hyggelige så om vi er ute på byen, sitter på café eller hva som helst så er det ikke unormalt og slå av en prat med de som oppholder seg rundt deg. Dette er en liten forskjell fra Norge også, at "smalltalk" med vilt fremmede er helt normalt. det var senest i går at jeg og Laura satt på en café hvor de på siden av oss introduserte seg og begynte å prate om alt mellom himmel og jord i sikkert en halvtime.. Haha, det er jo veldig koslig det! Dette bildet er fra i går, fine Laura I helgene drar vi ofte ut å spiser middag, fester eller har filmkvelder. Da jeg kom trodde jeg at det var strengt forbudt å drikke alkohol under utvekslingssåret og at vi ble sendt hjem på flekken om det skjedde, men slik er det altså ikke med min organisasjon her i Spania. Vi fikk beskjed om at hvis vi ville kunne vi dra ut å ta en drink med venner osv. Stina og Laura får ikke lov til det i det  heletatt for eksempel. Under utvekslingssåret er det ikke lov å reise hjem, så lenge du ikke har en grunn til det. Man får heller ikke få besøk av familie og venner før i slutten av året. Så hvis noen jeg kjenner kommer til Alicante så sier reglene at man ikke får treffes. Sist helg dro jo jeg på besøk til Jesper og familien hans som var her på ferie, jeg spurte jo selvfølgelig verstmoren min om det var greit og det var det, men hadde jeg spurt den spanske organisasjonen min her så tror jeg nok at jeg hadde fått et nei. Det er fordi de er så redd for at studentene skal få hjemmelengsel når de treffer kjente ansikter, snakker norsk og ja "går tilbake" til det som man var vandt til før da. Fordi det er ikke bare bare å være utvekslingsstudent heller. Med det mener jeg at det kan være veldig tøft til tider da man kan føle at alt bare er dritt og at kanskje savnet av de hjemme tar overhånd. Da man bare får lyst til å dra hjem fordi det ikke føles verdt det i det heletatt. Det skjedde én gang til meg, det var vel i den 2-3 uken her og da er det bare å bite tennene sammen og gå ut å trene eller noe. Det verste man kan gjøre er iallefall å skype med de man savner og lignede. 

Til slutt må jeg bare si at jeg har det kjempe bra her. Jeg har vært utrolig heldig med familien min, plasseringen og ikke minst fått noen herlige venner som jeg har bli kjempe glad i. Jeg har ikke angret et sekund på at jeg tok valget å dra på utvekslig fordi dette er og kommer til å bli et utrolig herlig år som jeg kommer til å huske og ha med meg for resten av livet. Jeg har allerede lært og vil lære mye mer om meg selv og man blir også veldig sterk og selvstendig gjennom et slikt år. Selv om det kan være veldig vanskelig noen ganger, så er det så absolutt verdt det!

Jeg vet ikke om dette innlegget ble så veldig oversiktilig og slikt, men iallefall, om dere har noen spørsmål så blir jeg veldig glad for å få kommentarer eller mail og da skal jeg selvfølgelig prøve å svare så godt jeg kan! :-) 

Viernes

 • Skrevet 16.11.2012 klokka 17:27
 • Kategori: Utveksling

Goood fredag alle sammen!

Plutselig er det helg igjen. Denne uken har gått kjempe fort og nå er det ikke lenge igjen til jeg drar hjem til Norge for å feire jul og 18 årsdag. 34 dager faktisk! Iiiih gleder meg ♥ 

Stina ringte meg nettopp og ba meg om å være med hun, typen hennes og kompisen hans ut i kveld. Aner ikke hvorfor, men han skulle ha med seg kompisen sin og da måtte også Stina ta med seg en venninne. Ser for meg at vi to blir gående alene og jeg må inrømme at jeg ikke sånn kjempegira på kleine samtaler, men jeg får bare se på det som spansktrening. Haha herregud.. Ellers så håper jeg at dette blir en rolig og koselig helg!

Har dere noen planer for kvelden?

Sponset av L&B!!

 • Skrevet 14.11.2012 klokka 19:43
 • Kategori: Blogg

Hei dere!

Jeg har fått min føste bloggsponsor og er så fornøyd nå! Locksandbonds, nettsiden som jeg har kjøpt hairextensions fra i tre år og som etter min mening er de aller beste, ønsket å starte et samarbeid med min blogg. Jeg har fra første gang jeg bestilte blitt veldig overrasket av den gode kvaliteten, servicen og ikke minst den raske leveringen. Dette får jeg ingenting for å skrive, men det er min ærlige mening. For dere som har lest bloggen min lenge vet at jeg alltid har sverget til denne extensionssiden, så dette er jo perfekt! Andre kjente bogger som jeg leser og som er sponset av L&B er Lene Orvik, Stina Bakken og ByCelina :-)

 Har du kjøpt hår fra locksandbonds før?

Update fra Spania

 • Skrevet 13.11.2012 klokka 22:09
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Grunnen til at jeg ikke har blogget etter helgen er fordi jeg glemte mac-laderen hjemme hos Jesper, så har ikke hatt mulighet før nå. Men snill som han er kjørte han helt hit med den nå nettopp. Helgen ble veldig vellykket, og hadde en morsom kveld på byen i Torrevieja. Endte opp på en norsk/svensk karaoke bar som dere kan se på bildene under, haha...  Det var iallefall veldig gøy å snakke norsk igjen!!

I morgen har vi fri på grunn av nok en streik, så det blir veldig godt. Laget forresten norsk risengrysgrøt til familiem min i dag. De var veldig skeptiske til "ris med melk" og så heller på det som en dessert enn en middag, men konklusjonen ble vell at det ikke var så aller verst! (Hadde feil innstilling på kameraet og derfor ble bildet litt uklart, men det får bare være).

Torrevieja

 • Skrevet 10.11.2012 klokka 19:54
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!!

I dag har jeg egentlig ikke gjort noen ting. Laura kom over også laget vi en kjempe god kylling- og pestosalat til lunch sammen og tok noen bilder, alltid veldig koslig!

Nå kom jeg nettopp til Torrevieja og er på besøk til Jesper som er fra samme by som meg i Norge. Han og foreldrene har hus her og siden de er på ferie her og Torrevieja bare er en halvtime fra der jeg bor så fant vi ut at vi skulle dra på byen sammen :-)Ha en fin kveld alle sammen!

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits