Lisa Laugen

HAPPY NEW YEAR

 • Skrevet 31.12.2010 klokka 20:46
 • Kategori: Blogg

Godt nytt år lesere ♥

Nå har jeg spist en herlig middag og koset meg med familien og er på vei ut nå for å feire kvelden med jentene hjemme hos Gina! Gleder meg masse til å treffe alle igjen, så nå blir det party! Håper alle sammen får en kjempe bra kveld, cya!

Lisa

NYTTÅRSFORSETTER

 • Skrevet 31.12.2010 klokka 12:48
 • Kategori: Blogg

Hei dere ♥

Hvert år setter jeg meg nyttårsforsetter, siden man kan glemme alle dårlige ting og begynne på nytt. For meg er det kjempe godt å ha noen punkter om hvordan jeg vil at det nye året skal bli og hva jeg kan gjøre får at det skal bli bra.

Her er mine nyttårsforsetter for 2011:

♥ Trene mist to ganger i uka.             ♥ Gjøre lekser og følge bedre med på skolen.

♥ Spise sunnere, frokost hver dag!!     ♥ Bruke mindre penger.....

♥ Stå opp og legge meg tidligere.        ♥ Treffe vennene fra andre plasser oftere.

 

Hva er deres nyttårsforsetter?

Lisa ♥

LET'S ZUMBAAA

 • Skrevet 30.12.2010 klokka 17:45
 • Kategori: Blogg

Nå kom jeg nettopp inn dørene, har vært på byen og kjøpt zumba til xbox kinect, gleder meg til å prøve. Litt trening har jeg godt av etter all julematen og sofa laffingen. Jeg har aldri danset zumba før så dette blir spennende, alle skryter jo så av det :-)
Join the party, yaaay

NÅ skal jeg kose meg med mammas mousaka, nam, Og i morgen er det nyttårsaften, gleder meg!

Ha en fin kveld dere ♥

Lisa

LAZY DAYS

 • Skrevet 30.12.2010 klokka 13:41
 • Kategori: Blogg

God morgen, eller ettermiddag?

Jeg har iallefall sovet helt til nå og kastet bort enda en morgen. Det er helt sykt hvor lite jeg har gjort de siste to dagene, sovet til klokken ett - to, ligget på sofan helt til jeg har giddet å løfte mobilen for å se på klokken, og funnet ut at den plutselig har blitt ett på natta... Tolv timer føles som seks. Og alle planene mine har bare blitt utsatt... typisk meg! Men det er godt og ha noen slike dager også, når man absolutt ikke har noen ting å tenke på. De to siste dagene har gått med på frustrerte fruer maraton og søstrene kardashian. Ikke rart tiden går fort, elsker det!

Tha OutFitNå skal jeg ordne med, og stikke på cafe!

Lisa

PHOTOSHOOT

 • Skrevet 28.12.2010 klokka 15:12
 • Kategori: Blogg

Heei ♥

I dag har jeg og Renate hatt en photoshoot, hun kom i dag tidlig med masse utstyr jeg ikke hadde peiling på hva var for noe. Men uansett, vi tok bilder både ute og inne, og de ble kjempe fine. Renate er døds flink!!! Av bildene tenkte jeg å lage en header, så håper den blir bra. Ellers så holder jeg på å fikse på designet, så bloggen ser helt gal ut akkurat nå, men det får bare være.. håper på å bli ferdig i løpet av kvelden.Lisa

ROMJULS-SHOPPING

 • Skrevet 27.12.2010 klokka 18:37
 • Kategori: Blogg

Heeei ♥

Åhh, det er så sinnsykt gøy å handle når alt er så billig, halv pris i alle butikker! I dag har jeg byttet inn og kjøpt masse nytt som jeg skal vise dere. I kveld blir det sikkert ut en tur, lenge siden sist nå.

  
Pels // B-young  Bluse // Risøe

 
Cardigan // Risøe  Tunika // Risøe

  

Cardigan // Bikbok  Tee // Bikbok  Tee // Bikbok


Maybelline foundation # 24  Loreal True Match # W7  Loreal Leppestift # 257  Isadora Fine Liner Eye Stylo # 01


Klokke // Gullfunn

Lisa

SMINKEPRODUKTER

 • Skrevet 27.12.2010 klokka 12:49
 • Kategori: Blogg

Heihei ♥

Jeg har fått et par spørsmål om hvilke sminkeprodukter jeg bruker, så nå tenkte jeg å lage et innlegg om det :-) Jeg kjøper det meste av sminken min på Cubus, og alle produktene er veldig rimelige. Men jeg vet ikke helt om jeg er fornøyd med Isadora, Loreal osv. Så jeg kommer nok til å gå over til litt bedre og dyrere sminke senere. Men de merkene jeg bruker nå funker de og altså!

Hårproduktene har jeg skrevet om før, du kan lese innlegget HER

Lisa

JULEMIDDAG

 • Skrevet 26.12.2010 klokka 13:31
 • Kategori: Blogg

Hei dere ♥

I dag er det 2.juledag, og jeg holder på å ordne meg til julemiddag med familien på mamma siden. Vi har en tradisjon at vi alltid hver 2.juledag samles og spiser middag sammen. Det er så koslig!! Vi har pleid å hatt det hjemme hos oss de siste årene, men i dag skal vi til Stjørdal.

Slik ser jeg ut i dag


Lisa ♥

1. JULEDAG

 • Skrevet 25.12.2010 klokka 18:54
 • Kategori: Blogg

God 1. juledag dere ♥

Dagen i dag startet med en deilig julefrokost, og ellers har jeg lugget på sofaen og spist et tonn med julekaker... Huff,  dette er ikke bra for meg, men hallo, det er jo tross alt jul bare en gang i året!

Det ble en vellykket kveld i går, med familie, god mat og masse pakker. Kvelden gikk ut på å leke med air hockey bordet som lillebroren fikk, og de super søte hello kitty sakene til lillesøsteren. Jeg er så barnslig...

Her er noe av det jeg fikk:


L.A. Candy av Lauren Conrad og YSL leppestift # 16


Klokke fra Dillagaf og Gavekort på H&M


Kjole Fra Risøe


Alias Partyyy!

+ Massssee penger, klær, accessories osv.

Kjempe fornøyd!!

Antrekket i går:


Bluse fra H&M, Skjørt fra Cubus og  Øredobber fra Cubus

Ha en fortsatt fin kveld, nå skal jeg og familien spille alias :)

Lisa ♥

GOD JUL

 • Skrevet 24.12.2010 klokka 13:50
 • Kategori: Blogg

God jul alle sammen ♥

Endelig er dagen vi har ventet lenge på her, selveste julaften!! Jeg synes ikke det er lenge siden sist jeg våknet tidlig, dro med meg dyner og puter ned til sofaen, tittet spent ned i julestrømpa og slo på julebarnetv med tre nøtter til askepott og reisen til julestjernen. Akkurat dette har julemorgenen min gått med til. ååh, det er så koslig.

Nå er hele huset ferdig pyntet og det ser så bra ut her nå. Senere på dagen kommer tante kikki og Andre hit, for å feire jul sammen med oss. Gleder meg!!

Håper alle leserne mine har og får en strålende julaften!

GOD JUL ♥

ÅRET 2010

 • Skrevet 22.12.2010 klokka 01:10
 • Kategori: Blogg

Det er sykt hvor fort dette året har gått, det er jo ikke over enda, men ganske snart iallefall! Jeg har opplevd utrolig mye, både oppturer og nedturer. Nå har jeg bladd igjennom bildene mine i flere timer og mimret litt med meg selv, kjempe morsomt, prøv det!! Iallefall, her er 2010's høydepunkter:

Jeg fylte 15 år og feiret det med verdens beste venner. (ingen bilder ;o)


Jeg ble konfirmert, og hadde en kjempe bra dag jeg aldri vil glemme.En uke før sommerferien dro jeg og familien til Tyrkia - Marmaris for en uke.Og to uker senere dro vi tilbake til samme plass for et opphold på to uker, begge turene var kjempe fine!Hadde mange minnerike sommerdager/kvelder med marte.


Og plutselig en dag havnet vi i baksetet til vokalisten i Too Far Gone.....


Og vi bare yeah, starstruck... lol


Har fått tittelen personlig frisør av Lise, farget håret hennes utallige ganger, og hver eneste gang glemt tiden....


Litt flink har jeg vert da, liker det mørke håret best ;)

Deltatt på MILK kurs - for å bli konfirmasjons ledere.


Hvor vi fortalte fortellingen om det barmhjertige samaritan ;)

Jeg og mamma dro på jentetur til oslo, besøkte tanter og søskenbarn og hadde en super koslig helg.

Samme helg kom Lise nedover og vi hadde det døds fett på Lady GaGa konsert, åh det var sykt!

Og fikk med det samme prate med Semi Persious Weapons som varmet opp for GaGa. Som også er noen av hennes beste venner!!


OMG, deilig!

Var på Karpe Diem konsert og fikk pratet med selveste Chirag, my love ♥


Deltok på mot til å glede dagen, med gode venner som virkelig gleder meg!

+ Lise, Petter og Sondre ♥♥♥

Har hatt mange koslige kvelder med disse snuppene.Satte på micro rings hairextensions.Var på det siste juleballet på Nesset u.s.

Hvor jeg også holdt guttenes tale.Hadde den årlige julejentekvelden med helige jenter.


+ Anne, Frida, Lise, Ingrid 

For et herlig år 2010 har vært! Nå gleder jeg meg utrolig mye til julaften, det nye året og bursdagen min den 5.januar ♥ Good times!

Hvordan har dere opplevd 2010?

Lisa ♥

PEPPERKAKEBAKING

 • Skrevet 20.12.2010 klokka 15:17
 • Kategori: Blogg

Heihei!

Nå sitter jeg og Amalie å baker pepperkaker, først i går slo det meg at familien Laugen ikke har baket noe som helt til jul, så dette måtte vi gjøre noe med. Det har vært så mye å gjøre at vi har glemt det ;ofailed, alle kakene ble kjempe stygge... :(

Etterpå skal vi til byen og kjøpe de siste julegavene, jeg har faktisk bare kjøpt to av fem... er det ikke julaften om fire dager!? Åh, det plager meg at jeg har den uvanen med å utsette alt til den siste dagen..

Lisa ♥

LAST NIGHT

 • Skrevet 19.12.2010 klokka 23:09
 • Kategori: Blogg

Hei dere!

Det ble senere enn jeg trodde i går så jeg hadde ikke anledning til å blogge fra kvelden, men nå kommer det! I går var jeg som sagt på julejentekveld hos Frida, denne jentekvelden er en tradisjon vi har i starten av juleferien. Vi spiste god mat og hadde det super koslig!

  
Bluse H&M 199,- Skjørt Gina Tricot 99,- Øredobber Pieces 69,- Sko H&M 199,-

I dag har jeg bare vært på jobb, Amalie kom for noen timer siden for å overnatte, lenge siden vi har vært sammen nå så det er kjempe koslig! Har akkurat laget en pepperkake deig som vi skal bake ut i morgen, ha en fin kveld ♥

Lisa ♥

JULELUNSJ, JOBB OG JENTEKVELD

 • Skrevet 18.12.2010 klokka 18:23
 • Kategori: Blogg

Heihei!

Nå kom jeg nettopp hjem fra jobb. I mårrest dro familien til stjørdal på julelunsj hos tante, vi ble der en god stund og hadde det kjempe koslig. Etter julelunsjen dro jeg rett på jobb, og nå må jeg ordne meg og være hos Frida klokken 7. Der venter en herlig gjeng og vi skal ha den tradisjonelle julejentekvelden vi alltid pleier å ha i starten av  juleferien. Blogger når jeg kommer hjem, veeeeeldig travelt nå, outfit kommer senere ♥ Ha en fin kveld!Lisa ♥

TRONDHEIM

 • Skrevet 16.12.2010 klokka 21:42
 • Kategori: Blogg

Heeei dere ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra 7 timer shopping i Trondheim, og jeg er døds sliten! Grunnen til at vi dro til Trondheim i dag, var fordi broren min Mads skulle operere i munnen, haha, han har får et slags gebiss.. stakkaaar :(

Vi var ferdige til tannlegen klokken 10, og vi har rukket mye på 7 timer. Vi var ikke i så mange klesbutikker, men noen. Det gikk i sport, elektronikk og Ikea, julegave handel vettu.

Her er iallefall noe av det jeg kjøpte i dag:


Bluse H&M 199,- Shorts Only 259,- Ysl Rouge Volupte # 13 Peach Passion Femmele 265,-


Sko H&M 349,-


Klesstativ Ikea 179,- Dette er noe jeg virkelig trengte! Wooho, her går det i sort og hvitt ;o


Også slapp jo penskoene mine å stå helt random plassert på gulvet!

++ sengetrekk, lampe, sauepels og noen småting fra Ikea

DEILIG MED JULEFERIE!!!!

Lisa ♥

JULEFERIE

 • Skrevet 15.12.2010 klokka 21:17
 • Kategori: Blogg

Heeei dere!

Nå har jeg tatt juleferie! De fleste slutter vell på fredag, men siden vi skal flytte skole etter jul så får vi fri en dag tidligere siden lærerne må pakke det siste som er igjen på skolen. Det var forresten den siste skoledagen på Nesset us. i dag, veldig, veldig trist....... nei. Men iallefall i morgen skal jeg til Trondheim, såå nå er det ferie :) Life is good!

Vi skulle egentlig ut å spise for så å se hjem til jul i kveld, men alle klarte å sovne... flinke! Men vi hadde iallefall en kjempe fin juleavslutning på mandag ♥Lisa

JULEBALLET

 • Skrevet 14.12.2010 klokka 20:31
 • Kategori: Blogg

Heihei!

I går trodde jeg faktisk at jeg hadde tid til å blogge et innlegg før jeg dro, men jeg lover dere at jeg ikke hadde et sekund til overs. Det ble skikkelig stress. Jentene kom klokken 4, og 2 timer gikk utrolig fort når man skal sette på negler, krølle hår, sminke seg og sette på vipper. Men vi rakk det akkurat da.


Verdens beste ♥


Vi spiste thaimat, elsker det! Og det ble en vellykket kveld, talen gikk som den skulle og alt... untatt at jeg prestrerte å si at vi skulle beskrive guttene med ord. Haha, med ORD? nei du tuller!


Elin ♥

Ballets dronning Sunniva, Anne og Meg ♥

Annemii ♥

Beauties ♥

Lisa

MORGENDAGENS AGENDA

 • Skrevet 12.12.2010 klokka 20:46
 • Kategori: Blogg

Hei, hei!

i morgen er det juleball, og jeg gleder meg kjempe masse!

Jeg lager alltid agendaer når jeg får det travelt, så her er morgen dagens agenda :)

 


haha, Morgen dagen kommer til å gå i ett kjør som dere ser.

 

Lisa ♥

HÅRPRODUKTER

Jeg har fått et par spørsmål om hvilke produkter jeg bruker i mitt eget og extensionhåret og hvordan jeg ordner det etter dusjing osv. for å holde det pent. Og det kan jeg jo vise dere. Jeg har valgt å bruke frisørprodukter fordi det er det som anbefales og det noen kjempe herlige produkter.

Shampo og Conditioner:

Jeg bruker serien Dumb Blond av Bed Head, noe jeg virkelig anbefaler, elsker de!

Hårkurer:

Jeg kurer håret ca. 2 ganger i uka og bruker produkter fra redken og joico, kjempe gode hårkurer!Redken Real Control, Redken All Soft og Joico Deep -Penetrating Reconstruktor

Varmebeskyttelse:

Før jeg bruker rettetang, krølltang osv. Sprayer jeg varmebeskyttende spray fra syoss, den er helt grei.
Etter jeg har dusjet, lar jeg håret lufttørke litt også føner det etterpå. Nå bruker håret mitt å stå rett til værs, men det ordner seg med engang jeg går over med rettetangen. Så det er vell det :)

Nå må jeg løpe, det er søndagsåpent på senteret i dag og jeg skal jobbe! snakkes <3

Lisa  ♥

ØNSKELISTE

 • Skrevet 07.12.2010 klokka 21:24
 • Kategori: Blogg

Nå nærmer julen seg og da er det på sin plass med en aldri så liten ønskeliste.

1. GHD midnight collection gift set2. Leppestifter fra YSL

I fargene Peach Passion og Red Muse3. Et fadderbarn

4. L.A Candy og Sweet Little Lies av Lauren Conrad


5. Zumba til xbox 360 kinect
6. Kjole fra Lipsy.co.uk
Hva ønsker du deg til jul?

Lisa

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits