Lisa Laugen

God jul

 • Skrevet 26.12.2012 klokka 12:38
 • Kategori: Utveksling

Hei og god jul!

Jeg har faktisk ikke åpnet macen siden jeg kom hjem og har heller ikke brydd meg om å blogge, men nå har jeg ikke annet å gjøre så her kommer en opdatering! Ferien min har vært helt perfekt frem til nå og så langt har jeg bare slappet av sammen med familien, hatt besøk av venner, vært i Trondheim på besøk til slektninger, feiret julaften noe som var kjempe koselig med god mat og fine gaver og nå står nok en familiemiddag for tur i Stjørdal. I kveld skal jeg ut med jentene, noe jeg gleder meg vilt til!! Det er ikke før man har vært borte en god stund man virkelig setter pris på hjembyen sin, uansett om den er liten og "kjedelig". Det er absolutt ingen annen plass i verden jeg heller vil være nå enn hjemme her i Levanger sammen med familien og vennene mine. Håper alle sammen koser seg masse i julen ♥

Perfekt

 • Skrevet 22.12.2012 klokka 00:07
 • Kategori: Utveksling

Goood kveld ♥

Åh, det siste døgnet har vært perfekt! Hjemreisen min startet klokken fire da flyet fra Alicante var littl forsinket. Uansett,  da jeg kom til Oslo rakk jeg ikke flyet til Trondheim, men fikk byttet til et nytt en time etter så det ordnet seg. Etter den lange reisen ble jeg møtt av familien på flyplassen, noe som var helt sinnsykt godt! Ikke nok med det, men da jeg kom hjem og skulle gå opp med sakene mine på rommet mitt hoppet verdens beste jenter fram og ropte surprise eller noe, husker faktisk ikke mye fra det øyeblikket. Ble skikkelig skremt, sjokkert, overrasket, glad,  lykkelig og ja, alt på en gang. De hadde iallefall laget deilig mat til jeg kom hjem, og det var ubeskrivelig å treffe alle sammen igjen!

I dag var det veldig godt våkne opp i min egen seng og til en delig frokost med mamma og pappa. Senere dro jeg og mamma til byen for å kjøpe de siste julegavene, og for å  besøke bestemor, veldig godt å se henne igjen også! Nå skal jeg bare se film med familien og så drar vi til Trondheim i morgen for familiekaffe og enda mer kos, iiih ♥

Ha en fortsatt fin kveld fine dere ♥

Me voy a Noruega

 • Skrevet 20.12.2012 klokka 11:40
 • Kategori: Utveksling

God morgen ♥

Da er alt sammen pakket og klart og jeg er klar for avreise til vinterland, iih gleder meg så mye! Nå har jeg en åtte timers reise foran meg siden jeg skal mellomlande i Oslo og får litt ventetid der. Har ordnet meg en herlig spilleliste så det går nok bra. Nå skal jeg bare pakke sammen og ta bussen til flyplassen, så snakkes vi i Norge!

Acabo de hacer las maletas y estoy lista para viajar al país del nieve. Tengo ganas!! Tendré un viaje de ocho horas porque hay una escala en Oslo, voy a cambiar el avión entonces hay que esperar unas horas pero no pasanada, tengo un playlist nuevo y muy bueno. Ahora cogo el autobus al aeropuerto, nos vemos en Noruega. Saludos!

Driving home for christmas - Chris Rea ♥

Juleferie!!

 • Skrevet 19.12.2012 klokka 21:21
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Nå har jeg endelig tatt juleferie fordi i morgen reiser jeg hjem til Norgeee! Jeg drar til flyetplassen i tolvtiden så derfor var det siste skoledag for meg i dag. Kom nettopp hjem fra en kjempe koselig kveld med Stina og Laura. Vi dro først ut å spiste middag for så å dra til favoritt-cafén som er en liten cupcakebar for å kose oss litt ekstra siden det er tre uker til vi ses igjen. Nå skal jeg bare gjøre meg ferdig med pakkingen og så kommer dagen jeg har gledet meg såå mye til i morgen, glede!! 

Ha en fortsatt fin onsdagskveld!

Este finde

 • Skrevet 16.12.2012 klokka 20:02
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Denne helgen har jeg gjort veldig mye. På fredag dro jo jeg og vertsmor på middag sammen med gymfolka og ente opp på en bar der vi hadde det kjempe gøy, så det ble en veldig vellykket kveld. På lørdag dro jeg ut igjen sammen med Stina, Laura og Angel (en kompis fra universitetet), og nå har jeg nettopp kommet hjem fra middag og cafébesøk med vertsmor og vertsbror. En veldig koselig og morsom helg iallefall ♥

Hva har dere gjort denne helgen?

Fridaynight

 • Skrevet 14.12.2012 klokka 21:09
 • Kategori: Utveksling

Hei dere og god fredag!

Nå har jeg og vertsmor ordnet oss ferdige og er klare for å dra ut å spise middag meg alle sammen fra treningssenteret, det er en sånn avslutningsgreie før jul. Blir sikkert veldig koselig :-) Kjenner det var veldig godt med helg nå, og den skal nytes. Etter helgen er det bare tre skoledager igjen før jeg reiser hjem på torsdag. Herregud, aldri gledet meg så mye til noe før ♥ 

Ha en fin fredagskveld alle sammen!

Cosas muy buenas

 • Skrevet 13.12.2012 klokka 17:53
 • Kategori: Utveksling

En av de beste tingene med å være utvekslingsstudent er alle de nye menneskene man blir kjent med. Jeg har i det siste oppdaget at jeg har lært så utrolig mye om meg selv på disse tre månedene jeg har bodd her nede. Jeg har på en måte funnet ut mye mer om hvem jeg er som person og mine verdier. Etter å ha pratet og blitt kjent med så mange nye personligheter har jeg lært å sett ting fra andre sider og på en måte blitt mer oppmerksom på det som foregår i rundt meg og hvordan ting ses fra andre personers synspunkter. Jeg har også blitt en mer reflektert person. Tenker mye mer over hvilke signaler jeg sender ut ved ting jeg gjør og tenker generelt mer over min egen adferd.

Jeg har egentlig aldri vært noe spesielt kresen i matveien før, men har alltid vært litt redd for å prøve ut nye ting. Etter jeg kom til Spania, hvor jeg har måttet prøvd ut mye nytt som vi ikke er så vandt til i Norge har jeg faktisk lagt i fra meg den uvanen. Jeg hadde for eksempel aldri smakt reker før jeg kom hit, jeg.. Men det var jo faktisk kjempe godt! Man går glipp av veldig mye om skal dømme det før man har smakt på det, og nå har jeg absolutt ingen problemer i det heletatt når det gjelder å prøve ut nye ting. Noe som er veldig positivt :-)

Er faktisk veldig stolt over de små positive forandringene som har sjedd bare på tre måneder, og det var akkurat dette som var noen av målene jeg hadde satt meg før jeg dro. Jeg vil bare si at til alle dere som har tenkt å dratt ut å reise andreåret på videregående at det er så absolutt verdt det. Vi begynner vel å nærme oss søknadsfrister snart, men iallefall hvis du enda vurderer det: Man lærer så sinnsykt mye både om seg selv og andre ting og det er virkelig et år som man kommer til å tenke tilbake på og være veldig stolt over! 

Har du vært på utveksling, eller ønsker å dra?

Ukjent og alene i storby

 • Skrevet 12.12.2012 klokka 23:34
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Nå kom jeg nettopp inn døren etter en veldig ubehagelig situasjon.. For en og en halv time siden dro jeg fra et kjempekoselig cafébesøk med Laura og Jorge. Jeg bestemte meg for å ta bussen hjem siden jeg var litt kald, så jeg tok linje nummer 3, men den som gikk i motsatt retning av huset mitt fordi jeg trodde at bussene med samme nummer gikk i "sirkelig" slik at alle bussene med nummer 3 passerer huset mitt, men nei.. 

Etter å ha sittet på bussen en god stund stoppet den på en ukjent plass og jeg fikk beskjed om at jeg måtte gå av fordi linjen stoppet her. Jeg gikk av og hadde ingen anelse om hvor jeg var. Fikk litt panikk i det jeg tok opp den spanske mobilen min og oppdaget at den var tom for strøm i det jeg skulle ringe vertsmor. Jeg merket fort at det var et litt "skittent" sted med lite folk i gatene. Siden jeg ikke fant noen skilt eller noe som jeg kunne orientere meg med tenkte jeg at jeg måtte spørre noen om hjelp, men de eneste jeg møtte på var gamle fjuskete alkoholikere som jeg ikke en gang turte å se på. I det jeg fikk øye på en taxi og prøvde å vinke slik at den skulle komme å plukke meg opp, mistet jeg iphonen min i bakken så den knustes. Taxien så meg heller ikke og svingte inn i en annen gate. Jeg fant en liten butikk hvor jeg gikk inn og fikk skrevet ned gateadressen og deretter lette jeg etter en telefonkiosk slik at jeg fikk ringt en taxi. 

Da taxien kom ble jeg fortalt at jeg nettopp befant meg i Alicantes farligste område.. Jeg var helt skjelven og befant meg faktisk hele 20 minutter med bil unna huset mitt, heldigvis gikk alt bra, men veldig ekkelt å tenke på i ettertid. Hva om jeg ikke hadde hatt mynter til å betale en samtale i telefonkiosken, eller hva om jeg ikke hadde kunnet såpass god spansk til å bli forstått? Følte meg veldig hjelpesløs da jeg fant ut at mobilen var tom for strøm, men det ordnet seg. Heldigvis! 

Her er noen bilder fra tidligere i dag :-)

Gooood natt!

Heia bloggen ;pPpPppp

 • Skrevet 10.12.2012 klokka 12:55
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

Bekalger for null blogging den siste uka, men har faktisk glemt det litt.. Har ikke gjort så veldig mye spesielt heller da. Helgen gikk med til avslapning, hadde tenkt oss ut på lørdagen, men jeg ble litt syk så vi droppet det og koste oss heller inne med film og godteri. Anbefaler alle å se filmen The hidden face, kjempe bra. Nå sitter jeg bare å ser på spansk disneychannel. Haha , det er faktisk utrolig hvor mye man lærer av å bare høre på tvn! Er fortsatt syk så jeg dro ikke på skolen i dag..  

Skal love å legge ut noen bedre innlegg og bilder senere! Også er det bare 10 dager til jeg skal til NORGEEE ♥ 

Ha en fin mandag!

Just girly things #4

 • Skrevet 05.12.2012 klokka 13:29
 • Kategori: Utveksling

Åh, jeg elsker tekstbilder som jeg kjenner meg igjen i ♥ Hva synes dere om bildene?

Que sueño tengo

 • Skrevet 03.12.2012 klokka 23:17
 • Kategori: Utveksling

Hei ♥

Nå har jeg endelig funnet sengen etter tidenes hardeste spinningtime, veldig godt å legge seg med god samvittghet. Tenkte jeg skulle dele sove-spillelista mi med dere, elsker den. Jeg takler ikke å legge meg uten å spille musikk, flere? Dere finner spillelista HER 

Del gjerne deres spillelister i kommentarfeltet.

Gooood night!

Mandag igjen!

 • Skrevet 03.12.2012 klokka 16:37
 • Kategori: Utveksling

Hei og god mandag ♥

Æhh, det føles ut som om ukene flyr! Synes ikke det er lenge siden at søknaden min om hjemreise til Norge i julen ble godtatt, men det er faktisk en månede siden i dag, utrolig. Denne ettermiddagen skal gå med på skolearbeid og trening. Har to prøver og en presentasjon jeg må forbrede til onsdag, så jeg har ganske mye å gjøre egentlig. Gruer litt til presentasjonen som jeg skal holde foran 30 spanjoler, men ja, må bare forbrede meg så godt jeg kan så går det nok bra! 

Haha, jeg har forresten fått meg en tretten år gammel stalker på skolen. Han roper navnet mitt så høyt han kan hver gang han ser meg, uansett om det er i kantina eller i skolegården.. Han forteller meg alltid hvor fin kropp jeg har.. Herregud, trodde ikke dét var det første trettenår gamle gutter tenkte på når de så en jente? Men ja, i dag har han blant annet spilt av sangen "candyshop" til meg, forlanget kyss på kinnene og ropt navnet mitt høyt i hovedsalen.. 

Ellers får dere ha en fin mandagskveld!

Favorite youtube channels

 • Skrevet 02.12.2012 klokka 11:34
 • Kategori: Blogg

♥ MichellePhan

♥ JennaMarbles

 

♥ Jlovesmac1

♥ Heiheihall0

Hvilke youtube-kanaler abonerer du på?

December

 • Skrevet 01.12.2012 klokka 10:25
 • Kategori: Utveksling

God første desember dere ♥

Årets koseligste og beste månede har endelig kommet, og jeg er i superhumør i dag!! Første luke i julekalenderen er åpnet og nå går jeg bare å gleder meg til å reise hjem for å feire jul i Norge, 19 dager igjen iiih! Åh, glede ♥ Denne helgen og dagen i dag skal bare nytes med avslapning før det blir tre knallharde uker med skole etterfulgt av en velfortjent feeeerie!

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits