Lisa Laugen

Ole Henriksen

Hei dere!

I det siste har jeg testet ut noen produkter av det veldig godt omtalte hudpleiemerket Ole Henriksen. Kjøpte cleanseren Aloe Vera Deep Cleanser, øyekremen Total Truth Eye Créme, leppesalven African red Tea Exfoliating Lip Salvation og et sett som inneholdt dag -og nattkremen Sheer Transformation, Truth Serum Collagen Booster og nattserumet Invigorating Night Treatment.

Aloe Vera Deep Cleanser er en rens for fet hud. Da jeg startet med den hadde jeg kombinert til fet hud og har absolutt merket en stor forskjell. Huden min er nå bare kombinert og jeg blir ikke lengre like blank og fet utover dagen som jeg ble før. At denne rensen reduserer talgproduksjonen og renser huden veldig er sikkert og visst. Vær forsiktig med å bruke denne om du har sensitiv hud derimot, den er ganske sterk. 

Total Truth Eye Créme er en delikat øye krem med ingredienser som beskytter huden rundt øynene, visker ut fine linjer/rynker og gir godt med fukt. Synes denne var helt grei, men tror ikke jeg kommer til å kjøpe den igjen da den er ganske drøy i pris til å være en øye krem.

African Red Tea Exfoliating Lip Salvation har jeg allerede skrevet et innlegg om, for denne ble jeg veldig fornøyd med. Liker spesielt å påførde denne på kvelden og sove med den da den har veldig mange pleiende og nærende egenskaper og våkner alltid opp med friske og myke lepper etter at jeg har brukt denne. Det er bittesmå skrubbekorn i denne, men det gikk helt fint å bruke den under leppestift, men super fin alene også da den har et tint av rød/rosa. Love it!

Fuktighetskremen Sheer Transformation kjøpte jeg bare for den var med i settet, men den passer egentlig ikke til meg. Den innheholder mye fruktsyrer og har mange antialdrende effekter så den har jeg nå gitt til mamma.

Truth Serum Collagen booster likte jeg veldig godt og den gir en umiddelbar glød. Påfører den hver dag på nyrenset ansikt under dagkrem. Serumet er en "celledanner" stapp full av vitamin-C kompleks som glatter ut linjer, forebygger rynker og forhindrer ytterligere skade. Det inneholder også fuktbindende stoffer som nærer og beskytter huden. 

Invigorating night gel har jeg faktisk ikke vært så flink til å buke fordi jeg fikk små urenheter da jeg begynte med den. Kan godt være at det vil gå over om jeg fortsetter å bruke den så jeg skal absolutt gi den et nytt forsøk! Den grønne geléen er en nattbehandling som inneholder 10% fruktsyre og er skapt for å arbeide med kroppens reparasjonssystem. Inneholder ingredienser som skal fukte, klarere og glatte ut hudoverflaten. Den lover å gjøre huden fastere, jevnere og minimere porene. 

Har dere prøvd noen av disse produketene eller andre produkter fra Ole Henriksen? Evt. Hva synes dere?

#Skjønnhet #Velvære #Hudpleie #Olehenriksen #VITA

Solprodukter fra Korres

Hei dere!

Nå er det lenge siden jeg har postet innlegg på bloggen, men siden sist har jeg blant annet vært på påskeferie på Gran Canaria. Der var jeg i en uke med familien min og vi koset oss masse i strålende sol.

Rett før jeg dro fikk vi inn solprodukter fra Korres i VITA og de måtte jeg selvfølgelig kjøpe med meg for å prøve, Korres-frelst som jeg er. Jeg testet ut Korres Sunscreen Facecream Yoghurt SPF30, Korres Suntan Oil Face and Body med valnøtt og kokos SPF10, Korres hair sun protection og Korres Cooling Aftersun Face and Body Yoghurt.IGJEN, Korres skuffer meg aldri! Jeg like alle produktene kjempe godt og ble spesielt imponert over aftersunkremen. De dagene jeg ble litt rød og på kanten til solbrent, smurte jeg 2-3 lag med aftersun etter jeg hadde dusjet og da jeg våknet dagen etter hadde kremen lindret solbrentheten, og rødheten var rett og slett borte. Aftersunkremen inneholder gresk yoghurt, ekstrakt fra geitrams og fennikel som alle har eksepsjonelle egenskaper og som virker kjølende, beroligende, betennelsesdempende og bidrar til å opprettholde fuktighet, lindre solbrenthet og rødhet. Solkremen for ansikt inneholder også gresk yoghurt og ga masse fukt og god beskyttelse. Sololjen funket som alle andre sololjer følte jeg, men siden den er fra Korres inneholder den ingen av de stoffene en sololje fra mange andre merker for eksempel gjør. Hårbeskyttende sprayen beskyttet håret for å tørke, den skal osgå beskytte håret fra å "color fade", men siden jeg brukte denne sammen med en lightning spray ble håret mitt blondt, men absolutt ett supert produkt for å unngå sprøtt og tørt hår forårsaket av solen. 

Alle Korres-produkter er frie for parabener, mineraloljer, petrolatum, silikoner og mye mer. De er også PH-nøytrale og dermatologisk testet. Passer til alle hudtyper og er perfekte for de med sensitiv hud. Fra 11-24 mai får du forresten 30% på alle Korres-produkter i VITA!! Det jubler iallefall jeg for ♥

Jeg brukte SPF 30 på både ansikt og kropp for å være sikker på at jeg er godt beskyttet. Etter at jeg har lært mer om hvordan huden påvirkes av sol og hvordan solprodukter og solfaktor fungerer har jeg valgt å heller beskytte huden for mye enn for lite. Solen kan gjøre mye skade og når man blir eldre får man mye igjen for at man tok godt  vare på huden da man var ung. Jeg ble like brun nå som jeg brukte spf 30 enn som jeg har blitt tidligere da jeg har brukt så lav faktor som mulig for å bli "brunere". Forskjellen nå når jeg brukte spf 30 er at brunfargen ble mye dypere, holder lengre og at jeg slipper og bli skikkelig solbrent og skale av brunfargen på flyturen hjem. Så bruk godt med solfaktor spesielt når man drar til varmere strøk.

Har dere prøvd noen av disse produktene eller Korres-produkter generelt?

 

#Korres #VITA #Solpleie #Skjønnhet #Hudpleie #Sommer #Produkter

JorgObé Skin Care

Hei!

I det siste har jeg testet ut de populære hudpleieproduktene fra JorgObé, The Original Black Peel Off Mask og The Refreshing Scrub Mask, og jeg er veeelig fornøyd. Dette er to veldig gode rensemasker som gjør mye godt for huden. Ingen av dem inneholder verken mineraloljer, parabener eller fargestoffer :)

The Original Black Peel Off Mask er en sort maske man skal legge i t-sonen som skal dra ut hudormer og urenheter, samtidig som den inneholder rensende ekstrakter som skal både redusere og forebygge urenheter og tilstoppede porer. Denne masken er super for de som har kombinert til fet hudtype fordi når man bruker masken over lengre tid så vil hudens talgproduksjon etter hvert bli redusert. Maksen kan være litt vond å fjerne, men det viser bare at den funker ordentlig godt og man kan se at hudormer har blitt med ut etter at man har fjernet den. Jeg bruker denne ca. 1-2 ganger i uken og har allerede sett stor forbedring av sorte prikker i t-sonen. Har du hudormer/ sorte prikker/ urenheter i t-sonen eller sliter du bare med fet hud er denne masken midt i blinken for deg! 

The Refreshing Scrub Mask er en ansiktsmaske og skrubb i ett. Denne kan man bruke i hele ansiktet. Denne inneholder også rensende ekstrakter som skal redusere og forebygge urenheter og tilstoppede porer, men den inneholder også salisyre som brukes til å behandle uren hud. Salisyre fører til lett avskalling av det øvre hudlaget slik at det lett fjerner døde hudceller, forekomst av hudormer og åpner tilstoppede porer. Salisyre er spesielt effektivt mot uren hud da oppløsningen trenger den i talgkjertlene som bidrar til å redusere overflødig talg. Når man påfører denne masken blir huden umiddelbart kjølt ned og man kjenner virkelig at den jobber og gjør underverker for huden. Jeg bruker denne 2 ganger i uken som en kjapp skrubb i dusjen og som en maske når jeg har ekstra god tid og vil pleie huden litt dypere.Det er forresten tilbud på disse i VITA nå :)

Har dere prøvd noen av disse produktene?

#Skjønnhet #Hudpleie #Kosmetikk #Beauty #JorgObé #VITA

To leppesalver fra Ole Henriksen: kjøp og styr unna!

I dette innlegget skal jeg skrive om to leppesalver fra Ole Henriksen. Den ene leppesalven er super god, mens den andre er virkelig ikke verdt en eneste krone, spørr du meg.

Vi kan begynne med leppesalven Fresh Lips SPF 15. Dette står det på nettsidene til Ole Henriksen at den hevder å gjøre:

"Nå blir det slutt på tørre og såre lepper for alltid! Ole Henriksen Fresh Lips leppepomade har en frisk smak og solfaktor 15. Den er velegnet til alle hudtyper, og den tilfører fuktighet og beskytter leppene. Ole Henriksen Fresh Lips SPF 15 fremmer sirkulasjonen slik at leppene blir glansfulle og sexy. Ole Henriksen Fresh Lips SPF 15 inneholder kakaosmør som virker pleiende og beskyttende, mentol som fremmer sirkulasjonen og virker oppfriskende, salisylsyre med keratolytisk virkning som fjerner gamle hudceller og fremmer cellefornyelsen samt antioksidanten E-vitamin som virker oppbyggende for friske, sunne og flotte lepper."

For meg funker ikke denne leppesalven for en femmer og den gjør faktisk ingenting for meg. Leppene mine blir bare enda mer tørre. Det er også en veldig ekkel smak på denne, noe som kan minne om mentholatum. Angrer meg veldig mye på at jeg ikke leste ingredienslisten før jeg kjøpte denne, da hovedingrediensen er petrolatum, altså vaselin/mineralolje. Denne leppeslaven koster 180 kroner i butikk. Sammenlignet med at man kan kjøpe mentholatum på apotek til 29 kroner, føler jeg virkelig at dette var et bomkjøp. Styr unna!

Leppesalven African Red Tea Exfoliating Lip Salvation derimot har virkelig blitt en favoritt hos meg. Dette er en fast leppesalve på boks som smelter når man putter fingeren i den. Den har små eksfolierende korn som man bare kjenner etter at man har påført den på leppene og i tillegg lukter helt nydelig. Jeg synes også at denne mykgjør leppene godt og gir godt med fuktighet. I motsetning til Fresh Lips er denne petrolatumfri og inneholder mange flere pleiende og mykgjørende ingredienser som blant annet naturlig afrikansk rød te, jojobaolje og andre vitaminer. Anbefalte forresten denne til en kunde som plagdes med tørre og sprukte lepper og hun kom senere tilbake og takket for anbefalingen. Hun hadde verken tørre eller sprukne lepper lengre og syntes denne var midt i blinken. Denne koster også 180 kroner i butikk og er virkelig verdt hver en krone. Løp og kjøp!

#skjønnhet

Ubuntu Oils av Lee Stafford

I november i fjord vant jeg en konkuranse vi hadde i VITA om å selge mest Lee Stafford-produkter. Premien var en tur til London hvor vi ble bedt hjem til Lee Stafford selv på frokost og make-over. Dette var en fantastisk opplevese for meg siden jeg er blitt frelst av Lee Stafford sine produkter. I fjorhøst lanserte han en ny serie, nemlig Ubuntu Oils, og da vi var på besøk var vi så heldige å få en goodiebag med hele Ubuntu serien.

Serien består av shampoo, balsam, varmebeskyttende spray, hårkur, olje, tørrolje, blow dry lotion og et color fading treatment. Ubuntu oljer er noen afrikanske oljer og ordet betyr "godhet". Dette er altså en svært fuktighetsgivende og pleiende serie som etterlater håret silkemykt, friskt og med masse glans. Jeg elsker virkelig denne serien og har allerede kjøpt en ny shampoo og balsam. Har nesten blitt avhengig av følelsen jeg får av silkemykt og glatt hår og i tilegg lukter denne sinnsykt godt, noe helt annet enn resten av produktene til Lee Stafford. Selv om jeg har tynt og fint hår tynger ikke disse håret og gjør det heller ikke noe fett, noe som er supert fordi vi med tynt hår kan også få tørre ender. Denne serien er perfekt for et hvert hår som kan føles tørt, for de som vil ha et velpleid hår eller for de som bare ønsker en nydelig glans i håret. Jeg er iallefall stooor fan og anbefaler alle sammen å prøve denne serien ♥ 

Fåes kjøpt i VITA!

Har noen av dere allerede prøvd Ubuntu serien til Lee Stafford?

#skjønnhet

IROHA repairing foot socks

IROHA repairing intensive treatment foot socks er noen pleiende sokker man sitter med i 15-20 minutter. Behandlingen lover å mykne opp områder med tørr og hard hud. Sokkene er impregnert med ett serum med aktive ingredienser og inneholder blant annet urea, vitamin E og arbutin som er noen pleinede og fuktighetsgivende ingredienser. Sokkene er også parabenfrie. 

Jeg synes dette var en veldig deilig behandling. Sokkene ga masse fuktighet og etterlatte føttene mine utrolig myke og velpleide. Denne behandlingen fungerer ikke som Baby foot for dere som har prøvd det, fordi den fjerner ikke overflødig hud, men tilfører mer fuktighet og kan være en veldig fin behandling å ta innimellom for å pleie føttene og for å forebygge tørr, hard og sprukken hud. Serumet luktet også helt herlig av fersken og jeg vil konkludere med at jeg synes dette var en veldig deilig formaske! :-DHar du prøvd denne fotmasken?

#skjønnhet

Mine nyeste kjøp fra Korres

Korres er opprinnelig et gresk apotekmerke som baserer produktene sine på naturlige ingredienser. Jeg liker Korres veldig godt fordi de er fri for mye av dritten mange andre kosmetiske produkter inneholder og fordi de har så mange produkter i ulike lukter og kategorier å velge mellom. Korres selges forresten ekslusivt i VITA, men nettbutikker som feelunique og lookfantastic har et noe større utvalg. 

Det siste jeg kjøpte fra Korres var White Tea, Bergamot &Fresia Body Lotion, Almond Oil & Shea Butter Hand Cream, Wild Rose 24-hour Cream (for kombinert til fet hud) og to lip butters i duftene mango og jasmine. Og oh my god, alle produktene falt i smak, spesielt ansiktskremen og lip butterne. Jeg likte ansiktskremen veldig godt fordi den smelter på huden, trekker godt inn og gir godt med fuktighet til huden hele dagen. Lip butterne likte jeg utrolig godt fordi de trekker utrolig godt inn med en gang, gir en fin glans med bittelitt farge på leppene og fordi det bare føles superdeilig på leppene. Handkremen og lotionen absorberes også rask på huden og gir godt med fuktighet samtidig som de lukter herlig! Virkelig fornøyd ♥

Har dere prøvd noen produkter fra Korres? 

Hårpleie fra OGX

OGX er en hårpleieserie vi nylig fikk inn i VITA og jeg ble såå glad da jeg fikk høre at vi skulle ta inn dette merket fordi jeg har hørt veldig mye bra om det. Jeg kjøpte nylig shampoen og balsamen i Biotin & Collagen-serien fordi haret mitt er ganske tynt og fint og trenger litt volum. I tillegg skal denne serien støtte hårets prosess til å gro raskere og minske håravfall. Hårmasken kjøpte jeg fordi Keratin Oil-serien styrker håret, og er spesielt god for oss som utsetter håret for mye varme i form av rettetang, hårføning osv. 

Mitt førsteinntrykk av denne serien er at alle produktene ser veldig fine ut og de lukter helt himmelsk. Shampoen ble jeg veldig fornøyd med fordi jeg synes den skummet godt i dusjen og selve innholdet er litt seigt så denne flasken blir ganske drøy da man ikke trenger å bruke veldig mye produkt i gangen. Balsamen og hårmasken falt ikke like godt i smak. Begge var litt tynne og lette i konsistensen noe som gjør at man må bruke mye i gangen,  jeg synes heller ikke at håret ble supermykt etter å ha vasket det ut, men de var begge to helt ok. Etter jeg tørket håret kjentes det derimot veldig deilig ut. Håret ble veldig rent og mykt, produktene tynget ikke håret og jeg føler de ga volum og tykkelse. Jeg er egentlig veldig fornøyd med alle produktene, men som sagt, det ene minuset er bare at konsistensen på balsamen og hårmasken var litt for lett. Men, jeg har absolutt stor tro på at disse produktene har mye godt å tilføre håret mitt :)Vi har tilsammen fått inn fire serier av dette merket i VITA. Biotin & Collagen for tykkere og fyldigere hår. Keratin Oil for sterkere og sunnere hår. Coconut Milk som er rensende, fuktighetsgivede og styrker elastiteten i håret (denne lukter himmelsk godt om du liker lukten av coconut) og Argan Oil for masse fuktighet. Alle seriene har shampo, balsam og en hårolje. Alle produktene er tilsatt en eller annen for for proteiner, pleinde oljer og vitaminer. Gleder meg til å prøve flere produkter fra OGX. Løp og kjøp!

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits