Lisa Laugen

It's not just a year in a life, it's a life in a year

 • Skrevet 30.05.2013 klokka 12:00
 • Kategori: Utveksling

I går var siste skoledag og jeg fikk bekreftelsen på at jeg har bestått skoleåret. En veldig god følelse! Samtidlig er det veldig rart å tenke på at jeg skal dra hjem om to dager og at utvekslingsåret mitt allerede er over. Det har vært et utrolig lærerikt og fint år, med opplevelser som jeg kommer til å ta med meg for resten av livet. Det skal nok bli veldig trist og vanskelig å dra i fra folket jeg har blitt kjent med, livet her og ikke minst vakreste Alicante i seg selv. Jeg skal jo selvfølgelig resie tilbake, men det er noe med det å bo i Spania som inspirerer meg veldig mye!

Jeg har forandret meg mye og synes selv at jeg er mer selvstendig, ansvarlig og takknemlig enn hva jeg var før jeg dro. Jeg har opplevd veldig mye her i Spania som har gjort at jeg ser og tenker anderledes på ulike ting og etter at jeg har levd i et nytt land, men en annen kultur og nye folk har jeg blitt mer åpen og jeg har lært meg å ta utfordringer på en veldig god måte. 

Jeg må bare si til dere som leser bloggen min og har tenkt å dratt på utveksling, men ikke er helt sikker: Kast dere i det, for dere kommer aldri til å angre på det! Det kan virke veldig skummelt og alt det der, men dere aner virkelig ikke hvor mye dere kommer til å lære, oppleve og finne ut av. De første 2-3 månedene må jeg innrømme at jeg var litt deprimert og lei meg. Jeg trodde aldri at jeg skulle komme ti å like Alicante og hvordan menneskene var, men etter at jeg kom meg over den dårlige perioden og heller begynte å se positivt på ting ble alt så mye bedre og nå elsker jeg virkelig Alicante, livet her og folket. 

Nei, det blir veldig rart å reise hjem, men samtidlig veldig godt å se igjen venner, familie og komme tilbake til det normale livet mitt i Norge. Det har vært en fantastisk opplevelse og jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligeten til å reise på utveksling.  

Stina, Laura og Marianne: There wouldn´t be the same here without you! Thank you so much for always beeing there for me, all the memories and just for beeing such an amazing girls. Always together, never apart, maybe in distance, but never by heart.  I am going to miss you so much, but rember: It´s not a goodbye, it´s see you later. I love you ♥

Besøk og kos

 • Skrevet 29.05.2013 klokka 12:57
 • Kategori: Utveksling

Hei! 

Wow, mai-måneden har bare fløyet forbi og jeg har hatt "the time of my life" uten tvil. I starten av mai fikk jeg besøk av Ada og Live som var her i fem dager, og jeg kan trygt si at det var fem perfekte dager for åh, som vi koset oss! Venninne til Laura var jo her samtidlig så vi dro blandt annet på båttur sammen alle jentene, festet, spiste gode middager sammen og alle bare klikket så utrolig godt. Nei, det var bare en super digg uke som må gjentas ♥ Båtturen gikk til Tabarca som er en øy 50 min utenfor Alicante. Der koste vi oss med piknic og god drikke på stranden i stekende sol :DPå fredagen dagen før Ada og Live dro hjem kom Jesper, Torstein og Bendik nedover og ble med ut i Alicante. Vi startet på hotellet til Ada og Live, senere kom også Stina og Laura og vi hadde det bare kjempe bra alle sammen. Lørdagen dro Ada og Live hjem, mens jeg ble med guttene videre til huset til Jesper og var sammen med de i fire dager. Hadde det veldiog morsomt sammen med de, herlige gutter!

 

En av dagene dro vi til Terra Natura som er en dyrepark. Jeg ble blandt annet tatt med opp på et sjøløveshow...  

Hadde forresten med oss tidenes turist:

På søndag kveld kom Mads og Håkon nedover fordi jeg kommer til å trenge en ekstra koffert når jeg drar hjem.. Haha, de skal iallefall være her til lørdag og ta sammen fly som meg hjem. Veldig koselig ♥

 

Una vaina loca

 • Skrevet 05.05.2013 klokka 14:08
 • Kategori: Utveksling

Hei dere og god søndagsmorgen!

De siste to ukene har for min del gått i ett kjør og jeg har koset meg masse og hatt det utrolig bra. Forrige helg dro vi til San Vicente på et dubstep-party og vi hadde det utrolig gøy, etter festen dro jeg for å sove hos Marianne og jeg tror ikke vi var hjemme før klokken åtte på morgenen, haha.Hele forrige uke hadde vi dårlig vær med regn og haggelstorm, og tiden gikk vel egentlig bare med på skole og trening. Jeg og Marianne ble litt facinerte av haggelkulene, se så store!! Stakkar de som var ute i gata sier bare..

På onsdagen hadde vi fridag her også som vi har i Norge, så på tirsdagen dro vi ut for å ta en øl og se fotballkamp. Sett bort fra at jeg har null interesse for fotball så hadde jeg det bra jeg, iallefall da jeg fikk dratt med meg Alexia for å spise kebab etterpå, haha. På fredagen dro vi ut for å feiere bursdagen til Alexia, vi dro først for å spise for så å dra til partygata og fortsatte der. Det var masse folk ute og nesten fult i alle barene, så det ble en veldig bra kveld til slutt.


På lørdagen våknet jeg til nydelig vær så jeg og Stina startet dagen med en times joggetur på strandprominaden og avsluttet i bassenget i hagen min, perfekt start på dagen med andre ord.

 

I går kom også venninnene til Laura ned hit til Alicante, og det var supergøy å endelig få møtt de. Så koselige og gode jenter. Senere på kvelden dro vi ut alle sammen og gårsdagen var så bra!! Hadde det kjempe gøy og det var bare råbra stemning. Dette er Annika og det som var så morsomt med å møte henne var fordi helt siden jeg og Laura ble kjent har jeg blitt fortalt at vi har akkurat samme personlighet og væremåte, noe som stemmer veldig bra. Haha, åh disse jentene er seriøst herlige og jeg gleder meg masse til å dra til Finland for å besøke de senere! Wii :)

Og sist men ikke minst, det at Ada og Live kommer ned hit i morgen gjør meg så glad at jeg har ikke ord. Skal dra til flyplassen for å hente disse tuppene i firetiden i morgen, men jeg må innrømme at jeg er bittelitt bekymret for hvordan det kommer til å gå når dum og dummere skal bevege seg alene i Alicantes gater mens jeg er på skolen.... Hahahah, neida, det går bra. Gleder meg masse masse masse ♥

Santa faz

 • Skrevet 22.04.2013 klokka 10:08
 • Kategori: Utveksling

Hei dere!

De siste to ukene har jeg bare ungått bloggen fordi jeg har har så mye å blogge om at jeg ikke har orket å starte, men her kommer et innlegg fra Santa faz (torsdag i forrige uke).  Santa faz er en helligdag i Spania, hvor tusenvis av mennesker som bor i Alicante går til San Juan som ligger 10 km utenfor. Det er opprinnelig en pilegrimsgang, men i senere tid har ungdommer gjort det til en vane å dra med seg store handlevogner stappet full med alkohol som vi drikker på veien og når vi kommer fram. 

Vi sto opp tidlig på morgenen og var klare for å starte klokken 9. Med et par innabords, stekende sol og tusenvis av gale spanjoler må jeg si det ble veldig god stemning etter hvert og vi kosert oss kjempe masse! Vi har faktisk planer om å dra ned til hit til santa faz neste år også :)

Sa vi kom fram til stranda i San Juan etter å ha gått i tre timer, spiste vi lunchen vi hadde med oss og festen fortsatte der. Traff masse nye mennesker og hadde det bare kjempe bra! :DPå slutten av kvelden var det søppel og dritt så langt øyet kunne se og jeg overdriver ikke. Klokken seks var det på tide å dra hjem, så vi tok bussen hjem til Alicante og avsluttet en bra dag på Mc Donalds. Det som var veldig deilig var at vi fikk fri neste dag fordi det var dagen etter santafaz, så da ble det langhelg på oss! 

Lørdagen samme helg dro jeg til El Campello sammen med Stina, Laura og fem andre spanjoler for å spise lunch osv. Det var veldig hyggelig, senere på kvelden dro jeg ut sammen med Marianne fra Norge og venninnen hennes som var på besøk. Ååh, det var koselig ♥ Fine jentene!Helloooo

 • Skrevet 09.04.2013 klokka 20:57
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Kom nettopp hjem fra trening og tenkte jeg måtte ta meg tid til å oppdatere bloggen nå som jeg hadde muligheten! I dag har jeg løpt samt deltatt på en spinningtime, og sitter nå avslppet med ansiktsmaske og en kopp te, hverdagsgleder. Her er forresten treningsmusikken jeg hører på nå fortiden:

Denne uken begynte vi på skolen igjen etter påskeferien og det var egentlig het greit fordi i morgen er siste dag igjen før langhelg. Det er helligdag på tordag og det er en tradisjon at alle som bor i Alicante (de som vil iallefall) samles og går sammen til San Juan som er et sted litt utenfor Alicante. Mens vi går skal vi ha med oss drikke som vi drikker på veien, og så fortsetter festen på stranda i San Juan. Haha, spanjoler ♥ Det høres iallefall veldig morsomt ut, så jeg gleder meg!

I helgen som var farget jeg foresten håret brunt, og jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gjorde det heller. Jeg var lei av at fremmede snakket til meg på engelsk, men det var ikke verdt å gå så drastisk til verks med problemet... Tenker jeg skal ta noen lyse striper etterhvert så ordner det seg sikkert! Jeg og Stina dro ut denne helgen også og det var fult av folk i partygata, så det var kjempe gøy. Og nå gleder jeg meg bare helt sinnsykt til å få besøk i mai, har så mye å se frem til :D

Ha en fortsatt fin kveld!

Siste dag i Tarragona

 • Skrevet 01.04.2013 klokka 21:23
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag er siste dagen her i Tarragona, fordi i morgen reiser vi tilbake til Alicante. Gleder meg til å se igjen Stina og Laura, og ikke minst til å reise tilbake til varmen. Her i oppe i nord-spania er det mye kaldere enn i Alicante, så det blir godt. Og så er så deilig å tenke på at vi har enda en uke påskeferie her i Spania, wii :D

Iallefall, på lørdagen dro vi ned til sentrum av Tarragona igjen fordi det var mye vi ikke rakk å se på torsdagen som jeg blogget om i forrige post. Det er så alt for mye fint å se her, og jeg elsker virkelig å gå i de gamle, små spanske gatene. Så hyggelig! De viste meg rundt i den gamle delen av Tarragona, samt en katedral (som jeg har klart å slettet bildene av) og mange andre fine plasser. 

I dag er det helligdag her i catalunya hvor Tarragona, Barcelona osv. ligger. Alle kjøper ei "mona" som det heter som er en kake pyntet med figurer og fjær, så i dag etter middagen koset vi oss med det og kaffe. Nammi, den var kjempe god! Men nå er jeg alt for lei av kaker og søtsaker og gleder meg til å komme hjem til rutinene og trening igjen, men har hatt en veldig fin påskeferie her :-)

Blogges fra Alicante ♥

Påskeferie

 • Skrevet 28.03.2013 klokka 23:12
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Herregud, jeg har ikke blogget på over to uker, noe som skyldes ren og skjær latskap. Beklager for det, nå er jeg iallefall her og blogger fra Tarragona, hjembyen til vertsmor som ligger en time utenfor Barcelona. Moren til verstmoren min bor her, så det er hun vi er her i hovedsak for å besøke. Hun er 85 år og holder seg utrolig godt, er supersøt og snill og jeg har allerede blitt glad i henne, haha. Vi dro hit på tirsdag og skal være i en uke, så langt har det gått veldig bra og de har vist meg så utrolig mange nydelige plasser. Helt sykt hvor mange fantastike, fine små plasser det finnes.

I dag dro jeg og vmor en tur til stranden og sentrum av Tarragona med en venninne av henne. Vi har kost oss masse, tatt mange fine blider, spist chinese etterfult av deilige kaker, wii :D 


Den ene tingen som plager meg er at vi ikke har internett i leiligheten og det tærer på humøret, haha.. Neida, eller jo jeg er faktisk avhengig. Akkurat nå sitter jeg på en skitten bar hvor jeg endelig fant internett, blant marihuanarøyk, øl og svettelukt.. Jepp, jeg er i Spania! Haha, men hva gjør jeg ikke for internett? 

Nok om det, det var sinnsykt godt med ferie nå og i dag er det bare 65 dager til jeg flytter tilbake til Norge. Det er sykt det, tiden har flydd, men før den tid får jeg partybesøk av Ada og Live i Mai, ser for meg at det blir vilt! Gleder meg masse :D

Ha en fin påskeferie alle sammen, så håper jeg at jeg får postet flere innlegg før jeg drar hjem! Nusssnusss ♥

Perfection

 • Skrevet 12.03.2013 klokka 14:40
 • Kategori: Utveksling

Var nettopp på postkontoret og hentet denne herligheten jeg bestilte her for litt siden og jeg er såå fornøyd. De har den perfekte freshe fargen til sommeren og var veldig konfortable, åh perfection! De er fra Nike og heter Lunarlon.

Solgården

 • Skrevet 08.03.2013 klokka 19:12
 • Kategori: Utveksling

Gooood fredag dere!

Plutselig ble det helg igjen og jeg befinner meg på Solgården som ligger i Vila Joiosa. Solgården er et "pleiehjem" eller feriested for nordmenn og akkurat nå er det et helt flylass med trøndere som er her, blandt annet min kjære bestemor ♥ Kom hit i tolvtiden i dag og vi har storkoset oss med 25 grader og sol, fantastisk! Jeg skal være her til søndag, noe som blir sinnsykt deilig. Det er så rolig og godt her, fint vær, god mat, nydelige omstendigheter også setter jeg selvfølgelig stor pris på å være sammen med bestemor, som også koser seg veldig her. 

Det er utrolig hvor mye litt sol og varme kan lette på humøret. Når man sitter på toget fra Alicante mot Benidorm ser man så mange fine små steder som ligger helt ved sjøen, blir helt forelsket. Det er liksom slike steder man bare ser på filmer og weheartit, haha! 

Men her må jeg runde av, har en pose norsk godteri som venter på meg mens Idol straks er på skjermen. Perfekt!

God helg alle sammen ♥

En typisk matdag

 • Skrevet 06.03.2013 klokka 17:35
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Tenkte å skrive et innlegg om en typisk matdag for meg, da jeg har fått noen spørsmål om det fra dere lesere. Det er ikke noe veldig hokkus pokkus i det heletatt, men etter at jeg kom til Spania har jeg begynt å spist sunnere og blitt mer opptatt av generelt mat og kosthold.

♥ Til frokost sørger jeg for å få i meg både proteiner, karbohydrater og fett. Jeg har kuttet ned på karbohydratene i det siste, men litt hver dag må man ha og da spiser jeg det helst på morgenen og til lunsj, fordi om man spiser karbohydrater på kvelden blir det lettere gjort om til fett iløpet av natta enn hva det vil gjøre på dagen. Iallefall, jeg har tre favorittfrokoster:

Kornblanding med tørket frukt, soja melk og kanel på toppen, gresk yoghurt med frukt og nøtter eller to knekkebrød med en halv avokado, to skiver skinke med tomat på toppen. Jeg drikker også alltid en kopp kaffe/grønn te, spiser en frukt og tar kosttilskudd før jeg er good to go!

♥ Til mellommåltid på skolen spiser jeg enten en proteinbar, drikker en proteinshake eller bare en frukt. På skolen tar jeg også alltid med meg en litersflaske med vann som jeg sørger for å drikke opp før jeg går hjem.♥ Når jeg kommer hjem fra skolen er lunsjen alltid klar. Vertsmoren min er som nevnt tidligere veldig opptatt av mat og kosthold og ordner alltid sunn og god mat. Det går som oftest i ris, pasta, couscous eller linser med enten kylling/kalkun/fisk og alltid masse forskjellige grønnsaker eller salater. Spiser også alltid en frukt til "dessert". Har desverre ingen bilder av middager, men det får bare være, haha!

♥ Før trening drikker jeg en sukkerfri Redbull og tar et treningstilskudd som heter Rapid Burn og fåes kjøpt hos proteinfabrikken. Rett etter trening spiser jeg alltid en banan fordi den inneholder raske karbohydrater og energi som gjør at kroppen ikke fortsetter å bryte ned musklene etter trening. 

♥ Til kveldsmat spiser jeg enten kokte grønnsaker eller en salat med kylling, laks eller et egg og så drikker jeg en kopp med grønn te før jeg legger meg. 

New in

 • Skrevet 05.03.2013 klokka 20:26
 • Kategori: Utveksling

Hei ♥

Kom nettopp hjem fra byen hvor jeg først var ut å spiste med Stina og Laura, super kosy as always! Deretter dro jeg til treningsenteret hvor jeg kjørte en times styrkeøkt. Tenkte bare at jeg skulle vise dere en bikini jeg kjøpte her om dagen, den er såå fin og jeg gleder meg helt sinnsykt mye til det blir varmere her nå så jeg får brukt den!! Åh, finnes faktisk ikke noe bedre enn sol og sommer.

Hva synes du?

Spansk-norsk aften

 • Skrevet 02.03.2013 klokka 12:11
 • Kategori: Utveksling

God lørdagsmorgen ♥

I går hadde vi middagsbesøk av min noske familie (Mamma, Mads og Martine) her i mitt spanske hjem. Vertsmor disket opp med paella som falt  i smak hos alle sammen, sett bort fra at Mads og Martine var litt skeptiske på rekene og blåskjellene, haha, men det gikk bra. Deretter gikk kvelden med på dessert, kaffe og vin og plutselig var klokken rundt elleve og tiden var inne for å dra tibake til leiligheten for Mamma, Mads og Martine sin del siden de skulle veldig tidlig opp i dag for å ta flyet hjem. Selvfølgelig veldig trist at denne uken har gått så alt for fort, men jeg er veldig glad for at de i det heletatt kom for å besøke meg da!

Huff, det er så kjedelig å legge over bildene og starte å blogge når man ser at det bare er to bilder fra det man skal blogge om.... Jeg glemte visst helt av kameraet i går ser det ut som, så dere får nøye dere med dette ene som ble bra :) Anne til høyre på bildet er en norsk dame som har bodd her i en uke nå, kjempe koselig dame! Oskar var også med på middagen, men der da bildene ble tatt..

Ha en fortsatt fin lørdag alle sammen, jeg skal bare slappe av og ta meg en treningsøkt om ikke alt for lenge! See you soon ♥

Benidorm

 • Skrevet 28.02.2013 klokka 19:06
 • Kategori: Utveksling

Nå har vi nettopp kommet hjem fra togtur til Benidorm. Vi var ikke akkurat heldige med været da det både tordnet/lynet, regnet, haglet og vi så tre tornadoer ute i havet, så det var skikkelig uvær, men vi hadde det koselig likevell da. Spiste god mat og gikk bare litt rundt i byen for å se da det sluttet å regne. Er ikke veldig imponert over Benidorm egentlig, hadde hørt mye bra om det, men det var veldig mye jalla og så videre. Tror nok ikke jeg kommer til å dra tilbake, men det var selvfølgelig greit og ha vært der også :)Haha, Mads og mamma var selvfølgelig med også da, men har ingen bilder hvor de er med :(

Har noen av dere vært i Benidorm?

Mat overdose i godt lag

 • Skrevet 27.02.2013 klokka 21:12
 • Kategori: Utveksling

Hei!

Det har ikke blitt veldig mye blogging fra meg de siste dagene, beklager det, men det er kun fordi alt har gått i ett kjør. Jeg kan oppsummere litt og fortelle at jeg har bodd i leiligheten til mamma, Mads og Martine denne uken så jeg får brukt tiden fult ut mens de er her. De reiser allerede hjem på lørdag igjen og tiden har flydd, men det er enda tre dager igjen da! Vi koser oss kjempe masse, og selv om jeg er på skolen om dagene har vi mye tid til å finne på ting på kvelden. Veldig, veldig koselig med besøk iallefall.

Nå er Stina og Laura her i leiligheten og vi har nettopp spist pestosalat, dessert og alt for mye godteri. Akkurat nå ligger jeg og Stina langflate i sengen min og er i ferd med å eksplodere, seriøst. Når vi først skjeier ut gjør vi det til de grader, haha au... Jaja, vi har det i allefall kjempe koselig ♥

Overraskelsesbesøk

 • Skrevet 23.02.2013 klokka 23:18
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Herregud, hva skal jeg si? I dag da jeg skulle dra til byen og i det jeg åpner døren ut til gaten står Mamma, Mads og Martine utenfor og roper "OVERRASKELSE!". Jeg skjønte virkelig ingenting, og måtte klype meg i armen for å være sikker på at jeg ikke drømte. Det var noe av det rareste jeg har opplevd tror jeg, aldri vært så forvirret og fjern før da jeg fikk sjokk og ikke hadde helt kontroll hva som forgikk. Etter at jeg hadde fått samlet både meg og tankene mine litt, var det veldig hyggelig å høre at de skulle være her i en hel uke og at de har en leilighet hvor jeg også kan sove over.  Ååh, så koselig, verdens beste familie! Pappa og morten fikk desverre ikke til å være med, men veldig glad for dette overraskelsesbesøket, wii!

I dag har vi gått litt rundt overalt egentlig og jeg har vist fram fine Alicante. Nå sitter vi bare og koser oss med pizza og idol, åh så koselig ♥

Ha en fortsatt fin lørsdagskveld alle sammen!

Inspiration

 • Skrevet 23.02.2013 klokka 12:36
 • Kategori: Utveksling

Min inspirasjonskilde nummer én må uten tvil være Weheartit. Enten det er mat, trening, mote, livsstil, skjønnhet o.l. Er jeg sliten, irritert eller er tom for motivasjonen, lyser denne siden opp en aldri så grå og kjedlig dag. De fleste av dere vet sikkert hva jeg snakker om, men for dere som ikke gjør det så er det en side hvor hvem som helst kan dele bilder. For de som har bruker der kan følge meg vet å klikke HER, og skriv gjerne ditt brukernavn i kommentarfeltet så jeg kan følge deg også! ♥

Har du bruker hos weheartit.com?

Positivity is the key

 • Skrevet 21.02.2013 klokka 16:25
 • Kategori: Utveksling

Etter at jeg dro på utveksling har jeg fått kjenne på følelsen av savn/hjemlengsel og at alt bare kan være dritt. Da jeg kom tilbake hit etter juleferien tok jeg meg selv i å gjøre akkurat det, å deppe. Jeg skjønte fort at jeg ikke kunne fortsette slik fordi dette er et år av livet mitt hvor jeg virkelig skal oppleve og få minner for livet. Jeg tok meg selv i nakken og skudde om på innstillingene, tenkte på alt det fine jeg har å være takknemlig for her og bestemte meg for å begynne å se positivt på utfordringene. Plutselig ble alt ti ganger bedre og jeg fikk mye mer overskudd og energi til å gjøre det jeg ville. Det å lære enda mer spansk ble mye enklere, jeg fikk motivasjon og energi til å trene hver eneste dag, godt humør og nå har jeg faktisk ikke hatt det bedre her nede!

Etter at jeg har levd i og opplevd en ny kultur har verdiene mine forandret seg og jeg har forstått at ungdommer flest i Norge er over gjennomsnittet bortskjemte og utakknemlige. Vi tar så alt for mye forgitt. Jeg vet iallefall at jeg i etterkant av dette utvekslingsåret kommer til å sette pris på så mye mer enn hva jeg gjorde før jeg dro hit, nettopp fordi jeg har sett hvordan andre jevnaldrende fra en annen plass enn lille gode Norge kan ha det. Selv har jeg oppdaget hvor mye jeg har tatt forgitt i Norge som for eksempel elever og ungdommer her i Spania bare kan drømme om. Det har også gått opp for meg hvor utrolig glad jeg er i familien min, vennene mine og livet mitt i Norge. Missforstå meg rett, jeg har det som sakt utrolig bra her i Spania og har vært veldig heldig med både plassering og vertsfamilie, men ingenting er som hjem vet dere.

Opplevelsene og alt det jeg har lært her i Spania hittil er gullverdt og jeg er så glad og takknemlig for at jeg fikk muligheten til å dra på utveksling og ikke minst for at jeg skilte meg bittelitt ut fra mengden og dro til et annet land enn for eksempel USA. ( Selv om det ser ut som de som er der har det veldig bra også da, men dere skjønner hva jeg mener).

Det jeg vil fram til med dette innlegget er at vi må tenke mer over hva vi allerede har, ta vare på det og se positivt på det som skjer rundt oss isteden for å alltid klage og ville ha mer. Fortell deg selv når du våkner at dette blir en bra dag og ta deg for eksempel to minutter mens du pusser tennene om morgenene til å tenke på alt det du har å være takknemlig for og bestem deg for å ta hvilken som helst utfordring gjennom dagen på strak arm og med et positivt og åpent sinn. Det hjelper så utrolig mye på humøret og du får for ikke å snakke om en god start på dagen!

Håper dere likte innlegget!

Gresk yoghurt med frukt og nøtter

 • Skrevet 20.02.2013 klokka 14:41
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

Her kommer et frokosttips til dere. Gresk yoghurt med frukt og nøtter har blitt en av mine favorittfrokoster, noe som er enkelt, sunt og godt!Den består av:

♥ 125 gram gresk yoghurt

♥ 10 gram sukkerfritt jordbærsyltetøy 

♥ 1 stk. Kiwi i biter

♥ 5 hakkede mandler 

Gresk yoghurt inneholder mer proteiner enn andre yoghurter og er perfekt som frokost eller mellommåltid. Den er litt syrlig i smaken og derfor velger jeg alltid å blande den med enten frukt/syltetøy/honning etc. For en litt søtere smak. Den er også litt tykkere i konsistensen, men det kommer av proteininnholdet.  Mandelne strør jeg over av den grunn at de har et høyt innhold av proteiner, mettet fett og fiber. Mandlene bidrar også til å forbrenne spesielt magefett, men legg merke til at jeg bare bruker 5 mandler fordi de er som andre nøttetyper veldig kaloririke. Du kan forresten evt. tilsette litt havregryn eller en banan for mer karbohydrater.

Etter at jeg kom til Spania har jeg lært utrolig mye mer om mat og kosthold enn det jeg visste fra før, da vertsmoren min er veldig opptatt av kosthold og matlaging. Dette er noe jeg synes er veldig interessant og morsomt å lære om og jeg har blitt mye mer bevisst på hva jeg generelt spiser. Tror faktisk dette er noe jeg kunne tenkt meg å studere senere!

Håper dere likte tipset og ha en fortsatt fin kveld!

Siden sist

 • Skrevet 17.02.2013 klokka 22:45
 • Kategori: Utveksling

Hei!

I dag sto jeg og Stina opp tidlig, tidlig og dro og trenet. Så sinnsykt godt å være ferdig med dagens trening når klokken bare viser 12. Har trenet veldig mye det siste, hver dag denne uken faktisk. Haha, jeg burde kanskje tatt meg en dag pause eller noe, men det er veldig gøy når motivasjonen er på topp! Etter lunch dro vi til strandprominaden for å drikke kaffe også tok vi noen bilder. Jeg har endret litt på designet som dere kanskje ser, så jeg tenkte å få fikset en ny header :-)

Denne uken har gått helt vanlig og jeg har egentlig ikke gjort noe spesielt. Eller det var jo valentines da, da dro jeg ut og spiste middag med Stina og vi koset oss masse. Laura hadde date, så hun var ikke sammen med oss. Ellers så har helgen vært veldig rolig, noe jeg synes er veldig godt i blandt! Dere der hjemme har jo vinterferie og greier nå, bittelitt missunnelig, men det går bra. Dere får kose dere masse i ferien! Hvilke planer har dere foresten?

Carnaval!

 • Skrevet 10.02.2013 klokka 22:21
 • Kategori: Utveksling

Hei dere ♥

I går feiret vi carnaval her i Spania og dette må ha vært noe av det sykeste jeg har vært med på. Jeg tror aldri at jeg har sett så mye folk på en gang før. Det var likosm stappfult i absolutt alle gater, man måtte presse seg fram uansett hvor man dro. Alle var også utkledd i alle mulige kreative kostymer. Utrolig gøy å oppleve en så stor feiring. Stina, Laura og jeg var utkledd som katter.. Angrer oss veldig for at vi ikke begynte å tenke på kostymene litt før dagen allerede var der, men vi hadde det iallefall veldig morsomt og det ble utrolig god stemning! 

Vi ordnet oss hjemme hos Laura, før vi dro videre i tolvtiden. I Spania begynner man mye senere enn hva vi bruker i Norge, utestedne stenger heller ikke før 5-6 om morgenen.Vi vorset hjemme hos Angel, sammen med to amerikanske venninner av han.

Vi dro ettervert videre til sentrum og plutselig var klokken seks om morgenen.. Haha, la gente esta muy loca!!Ha en fortsatt fin kveld ♥

Lisa Laugen

Jeg blogger om min hverdag med interesse for trening/sunn mat og lidenskap for sminke, skjønnhet og velvære. Håper du liker bloggen min!


KONTAKT
lisa-la@live.no

Search

Bloggdesign

hits